418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #68143 Az a baj a mario 2. pályáig nem jutának egyesek. Múltkor beszélgetek LoL-ban egy svéd emberrel szóbakerül a WoT. Mondja van accountja és a 6 éves kölyke szokott játszani vele O.o
-
Semmit ... Max annyit szoktam hogy wonderful tactics :)
Közben persze fennhangon anyázok, amit kedvesem persze kevésbé kultivál :) -
Vk36001 p-n mit fejlesszek először? Alap felfüggesztés elbírja a tornyot megy értelmesebb csúzlit? -
Szakesz #68140 Annyival már lehetsz is! :) -
Wlanseraf #68139 Én dicsérni szoktam őket, utánna meg elküldöm supermariozni az egyént/csapatot:) -
rrally #68138 Hát ez a Panther II még mindig nagyon király. 75/100el játszom és az első 12 csatámból volt 27 killem.elégedett vagyok -
SovereignXY #68137 LOL. Most egy Maust nyírtam ki. Igazi t10 gyilkos leszek. És ez már kicsit igazibb volt kapott avyg 7 lövést tőlem mire a végén meghalt. Nem persze közben segíytettek is a többiek :) -
Elina #68136 És amikor tényleg noob a team, akkor mit kell írni? -
SovereignXY #68135 HAHA!!! Megöltem egy E-100ast 1S-el.
A történet:
Miuátn egyszer rám lőtt és 15%ba estem rettgeve kuporogtam a ház mögött aztán mikor elő jöttem ott volt 92 HP-val. Telibe egy HE-vel és bumm :D
Micsoda hős voltam! :DD -
noob team - megint balfasz voltam, és előrerohantam meghalni, persze mindenki más a hülye ...
Ezt kifelejtetted! -
ericardo #68133 gg -good game - jó játék
gj -good job - szép munka
hf - have fun - jó szórakozást
gl - good luck - sok szerencsét
omg - oh my god - ó istenem
wtf - what the fuck - mi a ... (emberenként változik, hála a gazdag magyar szókincsünknek :))
lol - ez ilyen nagyon vicces volt, majd meg szakadok -
davidbog #68132 Erre a harcmodorra van külön harckocsi fajta: közepes harckocsik. Már amelyik alkalmas erre. Pár csatában el lehet játszani ezt heavyvel is, de szerintem egy heavy tanknak nem ez lenne a feladata. Ha mindenképp ilyet akarsz játszani, akkor majd valóban az AMX széria lesz erre a legalkalmasabb a nehéz harckocsik közül. -
brasco84 #68131 ROFL -
Moonrae #68130 Vereség
Csata: Siegfried Line 2011. október 14. 18:16:21
Jármű: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 478
Szerzett kredit: 10 070
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
7 killel is kikaptunk, szomorú :) -
brasco84 #68129 Victory!
Battle: Karelia 2011. október 14. 18:27:00
Vehicle: PzKpfw 38 nA
Experience received: 724
Credits received: 32 977
:D:D egy M5 el berássoltunk és foglaltunk.. :D + pár detected -
Wlanseraf #68128 LOL -
Valaki fel tudná sorolni a játékban sokat írdogált nemzetközi rövidítéseket és hogy mit jelentenek??????
Gondolok itt olyanra mint: OMG, meg WTF meg ilyenek:) -
Dorgal #68126 Amugy meg rohadnának meg a serverükkel együtt,a hat másodperces késleltetéssel,a timestoppokkal,az 50 méteres ugrásokkal együtt,meg a bezsebelt goldokkal4
-
Akkor a köcsög arty témához ...
Steppes ... 10 arty ... A végén az enemy artyk 12 vaggy 13 killel fejezték be ...
Következő kör ... megint 10 arty ... erre az egyik beírja: Defend arty ...
Én meg visszaírtam neki, hogy nincs elég tankunk, hogy az összes artyt megvédjük ... -
Gunslinger #68124 Inkább majd a francia t10 heavy lesz ilyen. Odarobogsz 50-el, kilövöd a revolver tárat, mint Dirty Harry, aztán vigyorogva tovább robogsz a következő Maus felé. :-) -
ericardo #68123 Rosszul fogalmaztam a patchelés még megy. Megpróbálom újratenni a játékot, persze eközben a másik program már működik :). Rendszergazdaként kellet futtatni. Nem figyeltem, remélem a wot-nál is csak ennyi a probléma. Azért köszi a segítséget. -
T-34 lassabban fordul mint a Tigrincs :P -
Szakesz #68121 40+ sebességgel a Patton mozog. :) -
hellokitty92 #68120 Nem is a löveg miatt, hanem ahogy használni kell. Ha jó mozgékonyság párosulna hozzá(érsd jó fordulás, gyorsulás, 40+ sebesség - ha már egy is7 mehet 50-el, még ha csak papíron is), akkor abból állna a csata, h feltűnsz, lősz egy bikát, majd amilyen gyorsan lehet elhúzod a csíkot amíg töltesz és így tovább. Elvégre valami ilyesmi a hit and run taktika, ne az t30 papír dammagedealer/td akármi tankra gondolj. -
hú mázli, megkaptam azért a medálokat. Remélem az XPt is, bár vesztes kör volt. -
lammaer #68118 Varázsló biztos nem kell, WIn7-en nekem varázsló nélkül megy.
Jól értelmezem, a patchelés már nem működik? Mert akkor lehet vmi hálózati gondod lesz. -
Ilyen nincs.... 7 killt összehozok + defender medál + sniper erre ledob a szerver a kör végén! -
ericardo #68116 Elnézést a dupla posztért, de feltelepült egy másik játék is, ott ugyanaz a probléma. Próbálkozok a kompatibilitás varázslóval, de egyelőre nem sok sikerrel. -
ericardo #68115 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám. A wot tökéletesen futott a gépemen amíg xp volt rajta. Jelenleg win 7 van, és a játék elindítása után bejön a patch ablak, majd a play-ra kattintva nem történik semmi. Tölt egy picit(ez látszik az egéren is) majd semmi. ctrl+alt+delete-t megnyitva nem jelzi, hogy a program futna. Tapasztalt már valaki ilyet? És ha igen, mi a megoldás? -
davidbog #68114 Kinek mi tetszik. Nem is értem hogyan lehet egy lassú löveg adrenalin pumpáló, engem inkább untat az ilyen. Úgyhogy eleve nem szeretem a 4 alatti RoF-al rendelkező ágyúkat. Főleg nem olyan harckocsin, aminek valamelyik irányból kifejezetten gyenge a páncélzata. Ha több harckocsival kerülök szembe, akkor legalább a RoF legyen a segítségemre abban, hogy ne tudjanak lerohanni. Az M103-nak is csak 51 mm-es oldalpáncélzata van. Hiába az M103 továbbfejlesztett változata a T110, a kb 60 tonnás tömegébe nem fér bele sehogy jó oldal- és farpáncél ha 100 mm-es oldala lesz akkor már örülhetünk.
Ettől függetlenül azt mondom legyen 155 mm T180 löveg a T110-hez, szinesíti a t10-es mezőnyt. Maximum nem használom majd. -
Győzelem!
Csata: Karelia 2011. október 14. 16:57:17
Jármű: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 1 917
Szerzett kredit: 64 564
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Első BL-10es csatám ISU-val és istenire sikeredett:-) -
bornofakone #68112 t92-nek tök mind1 hol állsz, ő rád bont mindent....nem egyszer lőtt ki t9-s tankból 2-3 emelet magas ház mögül....szerencsés helyzetben 1k-t szedett le rólam, de t34-el előszeretettel 1 shotol... :)
[IMG][/IMG]
annyi a vicc az egészben h mint később kiderült teljesen szembe állt a házzal, illetve látni is lehet h hol csapódott be a lövés, ennek ellenére 1900 hp off....nem is tudom mi lett volna közvetlen hit-nél...2x megöl? :( -
hellokitty92 #68111 Hát egy 155mm-es ágyúval szerintem nagyon állat lenne. Üde színfolt lenne a játékban a harcmodor amit képviselne a t10-ek közt, jó sebességgel és mozgékonysággal igazi "üsd és fuss" tank lehetne! Én nagyon élvezném, nagy adrenalin pumpáló lenne. -
VanDaal #68110 Már tényleg rá fogok fanyalodni. Bár annyira utálom őket, hogyha lenne arty-m, legszívesebben kilőném belőle saját magamat, csak hogy annyival is kevesebb legyen belőlük :) -
lammaer #68109 Nem véletlen javasoljuk mindenkinek a FAQban, hogy toljon 1-2 artyt, akkor kevésbé meglepő lenne hova be tudnak csűrni egyet. -
lammaer #68108 Gondoltam a FAQ mellett elkezdenék egy TOP results táblát is a különféle tankokra... aztán mindenki csekkelhetné mielőtt screenshotot csinál meg belinkeli, hogy van e értelme :)
-
csak az orosz. A német már nem lő be, esetleg még a korai amcsi is. -
Ry0K3N #68106 Én próbáltam mindegyikkel 57-est tedd fel sokkal jobb. -
aha, sztem még a jagdpanther is a 88-assal, 105össel már necces. -
szopóág rulez... kb 5 óra alatt 9 tankkal sikerült az első victoryt megszereznem... király.