banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Kinek mi tetszik. Nem is értem hogyan lehet egy lassú löveg adrenalin pumpáló, engem inkább untat az ilyen. Úgyhogy eleve nem szeretem a 4 alatti RoF-al rendelkező ágyúkat. Főleg nem olyan harckocsin, aminek valamelyik irányból kifejezetten gyenge a páncélzata. Ha több harckocsival kerülök szembe, akkor legalább a RoF legyen a segítségemre abban, hogy ne tudjanak lerohanni. Az M103-nak is csak 51 mm-es oldalpáncélzata van. Hiába az M103 továbbfejlesztett változata a T110, a kb 60 tonnás tömegébe nem fér bele sehogy jó oldal- és farpáncél ha 100 mm-es oldala lesz akkor már örülhetünk.

Ettől függetlenül azt mondom legyen 155 mm T180 löveg a T110-hez, szinesíti a t10-es mezőnyt. Maximum nem használom majd.