418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Ja és a stock vk3001el iylenkor vagyok top iylenkor van 3 killem. Az 5x körben meg megit jött 1400 mert vhonnan a bokorból kiszedett egy jagdpanter...
  • SovereignXY
    ÁÁÁ. Rohadt konzervatívok. Malinovka. támadunk 3an oldalt. Mondom támadás ne kempeljetek. Erre az egyik ez egy camper pálya. Mondom az előbb is a csapatom kempelt ere az oldalt támadó heavyk szétkaptak minket.
    Nem szól semmit. Megyünk 3an tovább oldalt az ellen közben támadt. De egyenesen át a mezőn és az én remek kis kemp mániás csapatomat úgy szétkapták mint a szart. Mondom grat...
  • hellokitty92
    Hát jha, végülis összességében tényleg vicces, ahogy mindenki oltja a srácot. Nem értem mért jó ez neki...

Engem igazából a videó meg hasonló flame áradatai zavarnak, meg az, ahogy sarazni próbálja a régi klánját. Pedig nekem az égvilágon semmi közöm sincs a régi klánjához, vagy a volt klántársaihoz. Csak egyszerűen nem etikus. Néha olyan érzésem van, mintha így próbálna visszakerülni a klánba...

Szpecnyaz: Tényleg no comment.
  • Ry0K3N
    Victory!
    Battle: Sand River 2011. október 16. 2:23:59
    Vehicle: M4A3E2
    Experience received: 5 045 ()
    Credits received: 24 729
    Battle Achievements: Steel Wall
    ehehe tier 8-as csata, jól lehet trollkodni a 105-össel ^^
  • Szpecnyaz
    Vagyis na, kicsit elírtam XD. Szóval, ő írta le a többi klántagnak hogy így játszik.
  • Stonius
    Csata: Karelia 2011. október 16. 2:12:23
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 4 700 ()
    Szerzett kredit: 47 735
    Csatában elért Achievement: Top Gun

Tigrincsesnek ajánlva szeretettel ....
  • Szpecnyaz
    Nem, inkább baszott a kapott parancsra, és elment a pálya sarkába nézelődni, ahol nem volt fedezék, és az arty elkezdte lőni. Amikor már 5en szidtuk a fejét, akkor megindult a nyílt terepen, ahol ugye jött a következő sortűz az artytól. Ennek köszönhetően az egyik oldalunk majdnem teljesen nyitott maradt, ha az ellen egy kicsit tökösebb, lemostak volna minket a pályáról. Am meg kilőni ha akarna se tudna senkit, mert auto aimet használ hitbox skinnel (azt hiszi hogy az auto aim így majd a modulokra céloz), mivel ha rá zoomol a célpontra, akkor nem tudja nézni külső nézetből ahogy lő a tankja. Ez am nem ő írta le a többi klántagnak, hogy ő így játszik. Szóval no comment....
  • Wasp91
    Ne tiltsátok ki. Én szeretem olvasni amiket ír.
  • hellokitty92
    Volt rá példa, h kilőtt valakit a saját csapatból? Vagy még az ellentől se sikerült nagyon?!(:
  • lammaer
    De csak a román és szlovák klánosokat, mivel ők "kitéptek egy darabot Szűz Mária országának szent testéből"...
  • Sippie
    szíjjel gyilkolta az ellenséget?
  • Szpecnyaz
    Most gondolj bele hogy akkor mit művelt, amikor bevittük CW-re (muszáj volt, mert nem volt ember).
  • hellokitty92
    Ezt kikérem magamnak, tessék rászokni a my little ponyzásra!:D:D
  • hellokitty92
    Javaslom TVelvetnek, h amolyan osztrakiszmosz elv alapján, valamilyen úton-módon szavazhassunk Tigrincses erről a fórumról történő végleges bannolásáról( és a jövőbeli, várható alteregóinak bannolásáról is). Mert ahogy nézem, nem csak engem zavar és legalább neki is kevesebbet kellene takarítani.:)

Nem tudok szó nélkül elmenni e mellett, előre is boccs. Az a stat valami döbbenetesen rossz, én sem vagyok egy húú de pro játékos, sose tartottam magam annak, de szégyenkeznem sem kell semmiért, úgy gondolom. Főleg h prém nélkül jutottam el oda, ahol vagyok. De a helyedben komolyan elszégyelném magam, ha csak arra lennék képes, h mások játékát elrontsam a bénaságommal! Belegondolni is rossz, milyen lehet amikor te vagy a csapat top tankja. És mivel legtöbbször az én csapatomba kerülnek az ilyen játékosok, pechedre téged cseszlek le, mert te elérhető „közelségben” vagy.:) A barátlistámon rengeteg hasonló tálentum van -mivel ott szoktam gyűjteni őket-, van pár elképesztő dolog ott…

37%-os találati arány tigrissel 900+ csata alatt... ha a nemlétező macskám végigfetreng a billentyűzeten, jobb találati arányt ér el. De fel a fejjel, láttam már rosszabbat is, 23%-os arányt tigrissel, szóval csak a 2. helyet szerezted meg a képzeletbeli top listámon.:) A többit meg se mertem nézni!
  • patchaou
    Pont azért csináltam, mert eszembe jutott az a hozzászólás :D
  • lammaer
    "fenyegetően rájuk néztem a 152-vel."

Ugye ugye.. és ezért lettem én múltkor kiröhögve, mert ezt irtam.. és működik :)
  • patchaou
    Is után akkor az lesz a következő vétel. Jó ez az event, csak úgy dől a lé :)
  • patchaou
    Többnyire én is azzal tolom, de most MM folyamatosan nagyok közé pakolt és felraktam a trollgunt. Jó kis meccs volt most is. Egy 3601H-val álltunk egy sarkon, a tömb másik végén egy t-44 meg egy tier5-TD. Lekaptam 400 hp-t a t44-ből de az egyik leszedte a vk papucsát így nem tudott visszabújni. Gyorsan kiugrottam a sarok mögül és fenyegetően rájuk néztem a 152-vel. Rohantak vissza azonnal és így nem lőtték ki a vk-t :D egy-két percig még tököltünk velük, de csak kidurrantottam mindkettőt :D
  • Bmsrt
    Az S-51 kicsit szenvedés az alap ágyúval de a 203mm-essel már nukleáris csapásokat mér T8 heavy 1 lövésből meglehet,ha mellé lősz az se baj a splash adja rendesen.
  • zeek
    Ha száz embernek egyel van baja akkor biztos a százzal van a baj. :)
  • lammaer
    Elnézve azt, hányan ugrottak rád itt a fórumon, nem tudom miért papolsz az összetartás hiányáról? :)
  • Stonius
    Amúgy nem estünk szét, csak TE mentél el ...
  • Awakening
    Nehogy feltépd az ereidet dühödben... :)
    Én 4 napja vagyok a Kalózok között és olyan mintha 1 éve itt lennék.
    Nincs itt semmi probléma.
    Másnak is ajánlom, ha unja a banánt egyedül, vagy a jelenlegi klánjában.
  • Stonius
    Ne ordíts, már fáj a fejem
  • hNeo
    107. csak 107.
  • Zoltan777
    am mikor tanulsz meg helyesen írni? Rossz olvasni:S:S:S
  • lammaer
    Vegyél S51-et. Nagy feeling az a splash meg az a damage :)
  • Zoltan777
    ha nem szimulátor akkor mi? könyv, kaja vagy egyéb?
  • lammaer
    A klánban senki sem az apja meg az anyja senkinek. Szóval senki nem moderál senkit, még1x: ha valakivel bajod van, azzal játszd le.

Életben marha nagy pofonokat fogsz kapni, ha azért mert mondjuk az első béből Kovács Pistike megbántott akkor az egész első B-nek nekiesel.
  • tigrincses
    megint nem én kötekedek----
  • tigrincses
    sok tökéletes ember ,hibátlan mindentudók.. még véletlenül sem hibáznak . vicc az egész nem veszitek észre. ez játék emberek nem szimulátor s nem is éles bevetés.... lol
  • Szpecnyaz
    Már ha eltalálsz minket, amin am meglepődnék. De ha ez be is következik, az autoaimmel nem fogsz kilőni :D
  • patchaou
    Na artisták, vegyek S-51-et vagy nem éri meg? Prém nélkül mennyit keres?
  • tigrincses
    tapasztalat pff az elkövetett hibáinkat szoktuk így nevezni---
  • Stonius
    Nem ez a megoldás, kicsirigó, tanulj a tapasztaltabbaktól, figyeld, hogy játszik a másik csapattag. Ami jó azt át kell venni. Csak hát olyan vagy, mint a kiselefánt: lassan tanulsz, könnyen felejtesz. Szólj Jegesnek, majd ad neked órákat.
  • patchaou
    Trollgun vagy 107-es?
  • Szakesz
    Akkor legalább már lesz valaki, akit lőni fogsz. Legalább ezt elértük. :)
  • Oddball29
    Mi is szeretjük őket, főleg ha többet berak ellenfélnek t5-ös csatába, szembe pedig csupa medet vagy t5 TD-t.

Összeállnak, az Úristen nem állítja meg őket, főleg hogy oneshotolják a a bagázs kétharmadát.:)
  • tigrincses
    én elégtételt vettem az igazságtalanságon. de ti vagytok a rosszakarók ezt nem elfelejteni. aktívan foglak lőni titeket***** amikor csak tehetem
  • Szakesz
    Köszönjük! :)