banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Javaslom TVelvetnek, h amolyan osztrakiszmosz elv alapján, valamilyen úton-módon szavazhassunk Tigrincses erről a fórumról történő végleges bannolásáról( és a jövőbeli, várható alteregóinak bannolásáról is). Mert ahogy nézem, nem csak engem zavar és legalább neki is kevesebbet kellene takarítani.:)

Nem tudok szó nélkül elmenni e mellett, előre is boccs. Az a stat valami döbbenetesen rossz, én sem vagyok egy húú de pro játékos, sose tartottam magam annak, de szégyenkeznem sem kell semmiért, úgy gondolom. Főleg h prém nélkül jutottam el oda, ahol vagyok. De a helyedben komolyan elszégyelném magam, ha csak arra lennék képes, h mások játékát elrontsam a bénaságommal! Belegondolni is rossz, milyen lehet amikor te vagy a csapat top tankja. És mivel legtöbbször az én csapatomba kerülnek az ilyen játékosok, pechedre téged cseszlek le, mert te elérhető „közelségben” vagy.:) A barátlistámon rengeteg hasonló tálentum van -mivel ott szoktam gyűjteni őket-, van pár elképesztő dolog ott…

37%-os találati arány tigrissel 900+ csata alatt... ha a nemlétező macskám végigfetreng a billentyűzeten, jobb találati arányt ér el. De fel a fejjel, láttam már rosszabbat is, 23%-os arányt tigrissel, szóval csak a 2. helyet szerezted meg a képzeletbeli top listámon.:) A többit meg se mertem nézni!