418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Artman
    IS-re a 122-es a legjobb löveg? Kicsit lass szegényke :/
  • patchaou
    Esetleg 0.7.0. Még az 1-es verziószámot sem érte el a játék :) Ami minden szépsége és jósága mellett sok mindenben meg is látszik.
  • xblades
    He he ez nálam top tankként 5 enemy tank kilövése után megkaptam a big noob cimet, a többiek 2-nél többet nem lőttek ki.

A tier 6 med tankok menyire drágák lőszer, javítás terén? Menyire lehet őket farmolásra használni?
    Jöhet mindhárom népről tipp melyik jó esetleg, mindegyik elérhető de nem tudok dönteni.

És még egy a következő patch a 7.0-lesz?
  • patchaou
    Nem lehet, hogy azért kezd lagolni, mert a háttérben beindul valami? Vírusirtó, wint frissítő izé stb... Tegnap raktam új wint és amíg ezeket be nem szabályoztam, addig néha felugrott 200 körülire a ping.

@xblades - nem csak Te fogsz ki ilyeneket.
  • xblades
    Az a baj minél ismertebb a játék annál több idióta játszik, mert az hagyján hogyha nem a legügyesebb játékos DE minek inditja el a játékot ha aztán nem játszik????
    Ma már három csatám azért szált el mert a top-ból egy vagy két tank el sem indult, vagy csak én vonzom ezeket?
  • MitsuMishi
    Ma Prokhorovkán KV-3mmal sikerült a kis falu felől megkerülni a frontot.Top tankként már örültem hogy a kisebb szintűeket most hátbadurrantom.Mentem is,találkoztam egy low hp-s VK-val /most hirtelen nem tudom melyik fajta/. Elötte kilőttem egy tüzért szóval töltöttem.Pattogott rólam a lövése,én meg elindultam felé hogy ne meneküljön.Már éppen betöltött volna a lövegem,csak olyan 2 kocka lehetett hátra,erre látom: Ammo rack találat,instant halál.Mondom ezt hogy csinálta?Aztán megnézem ki volt.A mögöttem haladó SAJÁT TÁRSAM.Most komolyan ez most mi a francnak akart lőni?Amiatt a szaros fragéért.Hát elküldtem melegebb éghajlatra,nem túl kultúrált módon.Vége a csatának,látom a kis összegzést. Kárpótlásnak kaptam olyan 4200 körül...Még jó hogy a javitás 5500-ba került...Annyira semmit nem érnek ezek a kárpótlások,vicc.Csak abban reménykedem hogy nagyon megbüntették azt a semmirekellőt.
  • rrally
    Győzelem!
    Csata: Redshire 2011. október 16. 19:01:10
    Jármű: PzKpfw IV
    Szerzett tapasztalat: 731 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4)
    Szerzett kredit: 37 743 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 480 ;kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 65)

Volt 13 hp erre a kolléga foglaláskor nekem jött.De tettszik kaptam is meg nem is
  • spiczi91
    Olyan bizony előfodul a JP-vel.
  • bgabor
    Csak én érzem úgy, vagy a VK3001P-nél az alap lánctalpal mozgékonyabb a tank, mint a fejlettebbel? Mintha jobban fordulna az alappal. Furcsa, mert a játék szerint mindkettő ugyannyi fok/sec fordulást tud, a WOT DB szerint pedig a fejlettebb három fokkal többet.
  • Gottfried

Köszi,Ctrl+C-vel megy.Érdekes hogy egérrel nem tudom megcsinálni...

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2011. október 16. 17:49:34
    Jármű: SU-85B
    Szerzett tapasztalat: 794
    Szerzett kredit: 12 077
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Lavrinenko Kitüntetés III Osztály, Védő
  • Plata
    Ap meg 525-875.
  • Plata
    683-1183
  • rrally
    Mennyit sebez a KV Troll gunja? mert most lőtte ki a Jagdpanteremet szemből 1 lövéssel!850Hp mínusz hogy a túróba!
  • pointer4
    Ne akkor másold, amikor megjelenik a garázsba visszaérve, hanem nyisd fel a log-ot a jobb alsó sarokból. Azt már menni fog.
  • Szakesz
    Ctrl + C-vel próbáltad?
  • pointer4
    A cső betöltési sebessége a toronytól is függ. Ugyan az a cső egy upgradelt toronnyal lehet 1-2 seccel alacsonyabb töltési sebességet eredményez. Persze az jó kérdés, hogy azonos szintű tankoknál miért van különbség. Pl a TigrisII csúcs csöve valami 11 sec alatt tölt, ugyan az E75ben csak 9, és ugyan ez a helyzet az E75 csúcs csövével, 13 sec helyett az E100 11 sec alatt betölti.
    Biztos jobban elfér a loader srác :D könnyebben megfordul :D

A3001P meg tuti nem csítes, valami varázspixelen álltál, ami nem engedett sebezni, velem is szokott ilyen lenni, átmegyek máshova, és onnan fog rajta :D

• Gottfried
    A folytatás sem semmi,8 kill,top gun és védő az egyik legszarabb TD-vel,a SU85B-vel murovankán,úgy hogy az ellen már 9:2-re vezetett.Az erdőben álltam és ezek a szerencsétlenek egyesével jöttek bázist foglalni.:-D

Egy kérdés: Miért nem tudom kimásolni a csatajelentéseket,úgy ahogy ide mindenki beteszi? Kijelölöm de nem tudom másolni. :-S
  • SovereignXY
    Kérdés. Az hogy lehet hogy a VK36 88L56osa 100%os legénység mellett töltés gyorsító és szellőzés mellett lassabban lő mint a vk3001p ugyan azon 88L56osa ugyan ezen modulokkal de csak 80%os klegénységgel?
    6.28 VK36al és 6.13 01P-vel.

A másik. 01P elég csíter. 5 lövvést adtam le rá VK36al. 5 csiling 0 damage...
  • Plata
    Ezt már I.C.ram is berakta,de aranyos,látnod kellett volna mi volt ma Minesen,kaptam scout medált,majdnem a csata végéig éltem úgy hogy az ellenség bázisán cikáztam t7-8-9 tankok közt.Nem piskóta élmény volt,lúzer heavyk nem tudtak elkapni,csak a legvégén hibáztam el,az egyik kv meglőtte csapattársát mikor befutottam mögé.
  • LSL
    V-ös lightok...
  • R3nton
    hát ja furán néz ki is-4 azzal a hosszú s-70el de ha kap 122est annak jónak kell lennie, mert most a német tankok fölényben vannak. E-100 gold ammoval baromi jó. IS-4en a vezetőnyílás elég gyenge. Sztem azt kéne befoltozni meg plusz hp és egy modernebb 122est ha kapna akkor már jó lenne.
  • Plata
    Jah bazdmeg,néha hülye,kv-val ma nekem egy t28-ra azt írta ki hogy Jpz4.
  • Adjunktus
    Lol az az optika!Ilyennel nézett szét Luke Skywalker a Tatuinon!
  • Plata
    Scout témához.
    3 lövés 2 t50.

Számold ki a lőszert ha akarod,kv 107-es ágyúval.

• Gottfried
    A mai nap jól kezdődött. :-)

A kis Hetzerrel Prohorovkán 8 kilőtt tank,top gun,védő,mesterlövész....
    Nem tartozik a kedvenceim közé a Hetzer de ezzel most szerzett egy piros pontot. :-)
    Ráadásul az első csata volt ma,így 5X-ös kredit. :-)
  • Renegade
    t5 scout témához:

borzasztóan táposak, a dagi lassú de mindenkire veszélyes, a t50-2 pedig szinte kilőhetetlen

összehasonlításkont itt a Maus (kedvenc tank) meg a dagi leo statjai, egy percig sem kérdés, hogy melyik a táposabb (dagi)

• Nazarov77
    Amúgy szerintem se kéne neki 130as ágyú, 1. az az IS-7 ágyúja, már olyat is hallottam hogy az kap másikat, na az nagy baromság lenne, itt persze nem törődnek a history accuracyval :D
    Kapjon valami 122es ágyút, ami méretben passzol a tornyához, mert ez a 130as nevetségesen nagy, igazából bele se férne, vagy tornyostul szakadna le ha elsütnék.
  • Nazarov77
    Hát nevetséges lenne ha ugyanannyi HPja lenne mint a mausnak. E-100nál se legyen HPja, hogy nézne már ki hogy több lenne/megegyezne a HPja. Mégis csak szupernehéz harckocsik csomó páncéllal, IS-4 meg egy fele akkora kis túlméretezett IS-2. Én úgy 2300 Hpra gondoltam.
  • Szakesz
    14mm-rel nagyobbat üt át, mint a német 12,8cm-es? Ez tényleg hatalmas különbség! :)
  • R3nton
    nyilván akkor lassabb lesz vmivel lehet plusz páncélt is kap, ágyúból meg visszavesznek, lehet kab egy 122mm-eset egy újat ami nem olyan erős mint s-70
  • R3nton
    én úgy tudom 2800at akarnak adni neki mint a mausnak az pedig +1000 kb
  • spiczi91
    Jó, az 500 hp túlzás volt, de 300at azért elbírna. :)
  • Szakesz
    Miért is? :)
  • hNeo
    +500 hp és 0.5 rof az már tier 11
  • spiczi91
    Remélem nem nagyon nyúlnak hozzá az IS4hez, amikor felviszik T10be. +500 hp, +0,5 ROF neki és kész, simán a legjobb tank a játékban. :D
  • rrally
    s
  • rrally

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2011. október 16. 15:30:51
    Jármű: PzKpfw IV
    Szerzett tapasztalat: 1 185
    Szerzett kredit: 56 295
    Csatában elért Achievement: Top Gun

Nem rosz a PZ IV sem
  • MEdievil
    Az első valószínűleg saját net probléma az utóbbi pedig csak akkor fordulhat elő ha valami okos viccesnek tartja és platoonban behozza.
  • Dorgal
    Nekem is laggol,mint az állat,nyomom az előre gombot,áll az egész,aztán már csak a susnyásban találom magam,szarrá lőve.Ma felvettem az orosz hármasikreket,a feje mind a háromnak ugyanaz,csak a neve más.Aztán egy Leichttractort berakott az IS mellé,persze dezertált.Azért tudnak ezek az oroszok.
  • darki81
    össze kéne állni páran, minimum 7-es szintű tankokkal, és sorba nyerni jó taktikákkal. már az agyam elszáll néha olyan balfasz csapattársak vannak..