banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MitsuMishi
    Ma Prokhorovkán KV-3mmal sikerült a kis falu felől megkerülni a frontot.Top tankként már örültem hogy a kisebb szintűeket most hátbadurrantom.Mentem is,találkoztam egy low hp-s VK-val /most hirtelen nem tudom melyik fajta/. Elötte kilőttem egy tüzért szóval töltöttem.Pattogott rólam a lövése,én meg elindultam felé hogy ne meneküljön.Már éppen betöltött volna a lövegem,csak olyan 2 kocka lehetett hátra,erre látom: Ammo rack találat,instant halál.Mondom ezt hogy csinálta?Aztán megnézem ki volt.A mögöttem haladó SAJÁT TÁRSAM.Most komolyan ez most mi a francnak akart lőni?Amiatt a szaros fragéért.Hát elküldtem melegebb éghajlatra,nem túl kultúrált módon.Vége a csatának,látom a kis összegzést. Kárpótlásnak kaptam olyan 4200 körül...Még jó hogy a javitás 5500-ba került...Annyira semmit nem érnek ezek a kárpótlások,vicc.Csak abban reménykedem hogy nagyon megbüntették azt a semmirekellőt.