418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mighty
    Miért nem képzed át a legénységet a KT-ban?
  • lammaer
    Nézd, leszarom hogy kilőttek, egyértelmű volt hogy ez lesz a vége hiszen 2 T8 volt platoonban (megnéztem előtte). A végén nyomtam egy exit battlét azt kész :) Inkább a számítás módja az érdekes, hiszen az okozott/kapott kár nincs arányban a számokkal.
  • patchaou
    Bezony. Volt olyan amikor háromszor is mellélőttem vele :D Szerencsére nem voltam egyedül, így nem tudták ellenem kihasználni a töltési időmet. A negyedik lövés viszont elvitte egy tigrincs maradék 600 hp-ját :D
  • Metalmilitiakid
    Viszont ha egyet lősz és mellé ami ezzel az ágyúval nem is olyan nehéz, akkor te se trollkodsz sokáig a csatában :D
  • zsupeti
    152 mm M-10

Azért troll gun,mert ha pofán lő,többet nem trollkodsz a csatában. :)
    700/700/910(HP)
    110/206/86(mm)

KV
  • FairCO
    KV-n a 152 mm-es kályhacsövet .. ha kipróbálod, majd rájössz arra hogy miért hívják úgy .. T5-ig mindent oneshotol, még egy másik KV-t is, és akkor sem jön zavarba, ha KT-k ról kell 10-20%-okat lecsipegetni .. :)
  • Moonrae
    A Troll Gun melyik löveget takarja és miért ez a neve? :)
  • SovereignXY
    Ez jó volt. Vagy a T29 iylen jó vagy az ellen votl noob bár ez is benne van. Fisherman pálya. Városba bemegyek. Szemben volt egy M6. Elkezdek vele szórakozni közben vki seggbe lő. Legutoljára még 2 cimborám volt mögöttem. Hátranézek. Vörös jagdpanther. Nem sikerült mögöttem maradnia így néhány lövés elől a kémlelőbe megtette a hatását. Még közben nekem ált az M6is a vége felé meg csatlakozott egy sztem troll gunos KV egyet lőtt mellé ment aztán én lőttem 3at ő egyet sem. Végül neki is vége lett.

• SovereignXY
    Nem is rossz ez a VK3001P.

Vereség
    Csata: Lakeville Tuesday, October 18, 2011 6:12:30 AM
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 468
    Szerzett kredit: 16,283
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

Csapat munka volt de azért egynél több lövésem volt benne az elpusztíottakban. Kivéve arty az 1től felrobbant.
    És persze buktuk pedig milyen remek kis duplázó lett volna.
  • komonyi
    Talán nem kellene pulyának lenni, és visszalőni...
  • lammaer
    Commander skilljének 10%-a (felfelé kerekítve) bonuszként megjelenik a többi embernél. Valószinüleg akkor a commandered valahol 80-90% közt van...
  • klezzz
    Az emberemnél ezt írja, hogy 103% (89+5+9) , az 5% a venti, de mi az a 9% és hol tudom megnézni?
  • lammaer
    Victory!
    Battle: Abbey 2011. október 18. 1:06:50
    Vehicle: T29
    Experience received: 309 (fine for causing damage to allies: 140)
    Credits received: 3 247 (fine for causing damage to allies: 7 280 ;compensation for damage caused by allies: 2 165)

Történet: egy IS3 és egy T34 platoonban, én T29. T34 rögtön meccs elején belémdurrant, én visszalövök, majd az IS3 kivégez. Tehát engem szétlőttek, én pedig leadtam egyetlen lövést.
    Kirgizisztánban ezért 7280-at fizetek és 2165-öt kapok.
  • davidbog
    Igen, először valóban a Penzer Frontban jelent meg, de makett először egy német makettező építette meg. Ekkor "lépett túl" a virtuális világon.

Már azt hittem nem is olvasod a fórumot. Épp kérdezni akartam pár dolgot egy témában, privátban.

Adjunktus: Olyasmi mint a Pz 35 és társai gőrgői, de csak olyasmi, nem az. Azoknak a profilja kicsit kúpos, ezé viszont nem. Ez teljesen sík. Pedig ennél jobban nem nagyon hasonlít rá egyik típusé se. Nem tudm mi lehet. Lehet ez is saját termék.
    A teknőre és a frontpncélra német fórumon azt írják E-széria alkatrész.
  • zoltang
    Már régebben mondtam, nem német, hanem japán számítógépes játéktervezők munkája. (Panzer Front)

http://en.wikipedia.org/
  • MuldR
    Regen jo volt ja, de most folyamatosan farmos KVk ellen kell menni :(
  • Plata
    Hát nekem 60k körül is hozott és a 30k volt az átlag.De már rég volt.
  • MuldR
    Nem, B2 jobban hoz. 25 000-36 000 koroket megyek. T-14el 15 000- 25 000.
    B2 mindig top tank, a T-14 Kv es Kv3ak ellen harcol :(

Az a bukott kor azert volt, mert az ellenfelnel 6 leo volt, es mire megmozdultunk befoglaltak a kort :)
  • Plata
    T14-el jobban jártál volna,pzb2 selejt.
  • MuldR
    Ettol lejjebb nincs :)

Defeat
    Battle: Komarin Monday, October 17, 2011 11:11:12 PM
    Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
    Experience received: 4
    Credits received: 5,712
  • Adjunktus
    Hát olyasmi mint a PZ 35 vagy 38 görgői,nem?
  • Plata
    M41 jól keres,csak a lőszere 1120.Ha nagyon sokat lősz nem lesz sok haszon,viszont nagyon élvezetes arty.
  • virkir
    Hát... én személy szerint megyek arra E75/KT/IS-3-al is ha nincs más, főleg a templom felől.
  • davidbog
    Nem sok köze van a 2. vh-s német harckocsikhoz, konkrétan semmi. Még elgondolásként se létezett. A makett készítője német.

Különböző harckocsimakettekből lett összerakva. Például a lánctalp ránézésre a KT-é. A vonóhorgok, lánctalptartó kampók, parancsnoki kupola, talán a lövegpajzs is, a löveg, homlokgéppuska különböző német harckocsimakettekről származnak. A torony saját készítésű, talán műgyantából. A futógörgők ismerősek, de nem tudom miről származnak. Valaki tudja? A homlokpáncél és a teknő is érdekes. Lehet hogy valami E-szériából való, de az is lehet hogy saját gyártmány.

A makett szép, jó minőségű. Maga a harckocsi már nem annyira. :) Ha majd egyszer valóban lesznek tier 10-es mediumok ez akár mehetne is a németekhez. Mint ahogy írtad is különböző fórumokon E-79-ként emlegetik.
  • I.C.ram
    Szerintem bőven nem.
  • HappyHunter
    Egy tier5 arty keres olyan jól mint egy tier5 med? Nemsokára lejár a prémiumom, és kéne egy grind tank hogy finanszírozhassam a KT-t.
  • Plata
    Kempinovkán a hegyen artynak a t10 tank csemege.Főleg ha spottolják mikor felfelé cammog.
  • virkir
    1. Steppes- soha ne menj az északkeleti nyílt oldalon mindig a délnyugati dombok között ott szépen el lehet bújni az arty-k elől.
    Hevivel egyszer tévedtem arra mindjárt oneshot lett a KT-nek elsőnek abban a körben.
    2. Kampninovka- szerintem azzal már el lehet menni hegyetmászni is mindkét oldalról ha mennek a többiek is és van támogatásod és kevés a T9 med.
    3. Szvsz amint megvan az ágyú ne vidd randomba csak ha platoon-ban company-ba tudsz menni és kapsz támogatást.
    Nekem az egér ott porosodik a garázsba még a klán időkből van benne 36 kör, abból is jó ha 5 volt random a többi mind CW.
  • lammaer
    Pedig nem is a torony a poén benne :)
  • Plata
    Kilépni?Na ne már olyat értelmes ember nem csinál.
  • Sippie
    lépj ki :D
    kampinovkán fedezék mögé rass? nem értek hozzá
  • HappyHunter
    Ne is emlegesd... Ma négyszer pattantam a kupolájáról sima tigrissel. :D
  • hNeo
    na azért alakulgat...
    amelyik pályán van ház, ott meg tudom tenni amit akarok. 2000 damage/match.

Steppes meg kampinovkán viszont csak állok, akár ki is léphetnék.
    valami ötlet ezekre a pályákra?
  • lammaer
    Ah, végre valaki ajánlgatja a GYIK-ot rajtam kivül. Szeretlek, szeretlek...
  • lammaer
    Tiger P, azt hirdesd. Istencsászár vadállat tank :)
  • Plata
    Pz4 jó lesz utána vk30 szar,őszintén szólva engem ez az ág csak akkor érdekelne ha p szarokat átraknák a másik ágra,és ide raknák a sima tigrist meg kt-t.
  • Reyes
    Hogyne, az volt az első, csak azt hittem, van valami sepciális dolog, amit nem tudok, hogy miért nem sebez semmit se a tankom, míg a előtte lévő t2-essel éélvezet volt játszani.
  • HappyHunter
    Nem, a Panzer IV már jó kis tank. Persze csak ha fullos. Vk 36 is nagyon jó, kellemes ágyúval és a páncélja eléggé pattogós. A Tigris már egy külön kategória, az néha működik, néha nem. :D
  • lammaer
    Igen, ilyesmire gondoltam. Top tankként az embernek már jóval nagyobb beleszólása van egy csata alakulásába,m és ha nincs szerencsében/hangulatban/skillben/mázliban a toppon az baj.
  • szecsko77
    Nos újból itt az E100

Én is nemrég vettem meg kedves Hneo, és én is agyvérzést kaptam vele párszor. Nekem azért megvan az 50-50%-os ráta, de nem egyszerű.
    E75-el sokkal jobb statom volt, mint a nagy tesóval.
    Én azt tapasztalom, hogy nyílt pályákon(Steppes, Prohorovka, stb..) semmi esély értelmeset alkotni, mert az artyk elsőszámú célpontjaként az első spottolásig tart a mutatvány(+- 30 sec...).És mivel t10 vagy, nem Grille fog rád lövöldözni. Nekem a jól sikerült meccsek mind városi pályákon voltak. Ott nagyot tud ütni. Eddig nem gondoltam, hogy IS7-et lehet oneshotolni szemből, de a héten sikerült.Nem tudok jobbat tanácsolni, türelem, türelem. Majd rákapsz az ízére. Egyébként lehet el fog átkozni, hogy elárulom, de nekem Szakesz segített sokat( amit ezúton is nagyon köszönök!!!!)