A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szecsko77 #68873 Nos újból itt az E100 
Én is nemrég vettem meg kedves Hneo, és én is agyvérzést kaptam vele párszor. Nekem azért megvan az 50-50%-os ráta, de nem egyszerű.
E75-el sokkal jobb statom volt, mint a nagy tesóval.
Én azt tapasztalom, hogy nyílt pályákon(Steppes, Prohorovka, stb..) semmi esély értelmeset alkotni, mert az artyk elsőszámú célpontjaként az első spottolásig tart a mutatvány(+- 30 sec...).És mivel t10 vagy, nem Grille fog rád lövöldözni. Nekem a jól sikerült meccsek mind városi pályákon voltak. Ott nagyot tud ütni. Eddig nem gondoltam, hogy IS7-et lehet oneshotolni szemből, de a héten sikerült.
Nem tudok jobbat tanácsolni, türelem, türelem. Majd rákapsz az ízére. Egyébként lehet el fog átkozni, hogy elárulom, de nekem Szakesz segített sokat( amit ezúton is nagyon köszönök!!!!)