418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hNeo
    full kezdőknek meg, mindegy.
  • crackyS
    full kezdőknek német arty megfelel?:)
  • Spheriot
    Pl hegyoldalba nem egyenesen mész hanem szépen oldalazol ezáltal lesz olyan pozíciód hogy szinte csak a csöve van kint a tanknak te pedig látod az ellenfél egész tankját.
  • Negritis
    amúgy a tankdöntést szögbe hogy értitek? hegyoldalba vagy anélkül is lehet?
  • Negritis
    Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2011. október 18. 12:52:51
    Vehicle: PzKpfw IV
    Experience received: 2 482 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 27 822
    Battle Achievements: Top Gun, Sniper

általába nem szoktam rajítani :D 7kill, 20/20 lövés :D
    de valahogy erre büszke vagyok, jah és nonprem

monjduk nem vágom h mér nem több a credit de nem baj :D
  • SovereignXY
    Én szerencsére 500 körül rájöttem. :)

Auto aim meg elég shit. Max ha kis gyors szarod van és rohangálva lődözöl akkor van értelme.
  • Glo
    Jaham, akkor jól értettem.
  • SovereignXY
    Azt hogy beforgatot a testet. Úgy dugod ki magad fedezék mögül. 15-20 fokban el van forgatva a test. Ha simán kigördülsu kis 90 fokos célpont az oldalad. Tökéletes szög az AP-nak vagy bárminek.
  • SovereignXY
    Rohadt artyk. Abbey. _Harcolok egy kv-13al. Egy lövésre lenne oda mászik hozzám mielőtt lőhettem volna ellen artyja lő. Kinyírta a KV13ast. Ellopta a killem. Megyek vissza mert megy foglalni egy m41es. Elős lövés persze melleé megy. Másodikra meg nem volt idő mert kilőtt az arty ameliyk ellopt a akillem. Ott van a középső épüketben egy Kv. Nem hogy vissza menne kilőni a bázisunkat foglaló egy darab szar artyt elmegy foglalni. Hiába ordítozunk avgy 4en.
    Foglaló Tiger. Hosszú 88as ahogy nézten. Jadgpanzer4et HE-vel lődöz. Ilyen 80akat ütött bele...
  • Glo
    Szögbe dönteni? Ez alatt mit értesz?
  • hNeo
    én csak sniper módban mentem kb az első 1000 csatát. de nem tudtam hogy lehet zoomolni!
    azt se tudtam 2000 csatáig hogy van auto aim.

A királytigrisnél tanultam meg először hogy dönteni lehet a tankot szögbe.
  • davidbog
    Nekem nem volt szerencsém a Panzer Fronthoz, fórumokon ismertem meg ezt a harckocsit.
    A tornya valóban túl kicsi lett. Hasonló eset mint az IS-4 a 130 mm-essel. Bele lehet építeni a löveget, csak nem fog kielégítően működni a dolog. Ha el is fér visszarúgáskor a csőfara alig marad hely. Borzasztóan leesik a tűzgyorsaság és balesetveszélyesebb is. Automata töltőberendezés beépítése esélytelen.
  • Sippie
    háhh, az előbb LiveT-vel nyomtam jagdtigerben csücsült, össze is szedett 7 killt :D
  • SovereignXY
    Na ez jó volt. Kampinovka. Top tankunk IS-3. Ő meg még 2en szaladtak előre ellen bázisához. Ellen top tankja vk45 p vagy micsoda a top 2al - panther 2 - a hegyen mászott. Is-3 úgy szétkapta őket megtámogatva a kampelő TDinkel mint annak a rendje :D
  • ilsalon
    Igen, vannak ilyen meccsek.
    De azért vannak olyanok is, amikor elindulsz egy irányba és bumm nyolcszáz hp. Gyorsan iszkolsz a fedezék mögé, de már jön is az arty. Bumm-bumm-bumm. Ha még élsz, akkor lapítasz valami fedezék mögött és gondolkodsz, hogy ezek meg kik voltak, mert ellennek se híre se hamva. Majd feltűnik öt-hat járgány, akik hihetetlen könnyedséggel hajolnak el a lövésed elől, valamint a lepattanót is visszapöccintik rád, ami szintén ötszázat sebez. Nézegeted a füstölgő roncsodat, meg a jobb alsó sarokban a piros feliratok, majd megkalkulálod gyorsan, hogy mennyi credit bukta volt ez a 15-0.
  • FCH kari
    hmm.a tüzfalnál engedélyezve van minden probáltam az alapbeállitások vissza állitását is de semmi sem válltozott
  • PetiPetiHUN
    Reggel kelek 5,20-kor és felrakom a teát forrni - egy meccs - bele a teát - következő játék - beízesítem - még egy menet - és irány a munka. Elindítom a játékot és megyek a dolgomra van hogy 1-2 perc is eltelt már mire leülök játszani. Ma reggel is jöttem és nézem hogy áll a meccs Himmelsdorfon. A Lőwénk a domb alatti utcát fogta de nem akadt társa a dombon ők álltak nyerésre a vasútállomáson mi. Egy Pershing és egy M6 középen próbált a mieink mögé kerülni. Őket támadtam oldalba. A Pershing kapott egyet és elszelelt az M6 ugyan úgy járt. A Pershing a Lőwénk mögé lopakodott és lőtte de rólam már elis feledkezett (hasznos a játékban a rövidtávú memória) mellémentem és szétlőttem. Segítettem egy kicsit a Lőwének - még egy kill - de láttam hogy a domb elesett és fordultam is meg. Egy Type kilőtt mellőlem egy SU 100-ast - ő seggel volt én meg már szembe. Első lövésem a szokásos pattanás a második 40%-ról roncsra amortizálta (T29-es a legnagyobb ágyú ap-val). Egy VK*****-t visszazavartam a hegyre és rohantam a bázisunkra mert egy Slugger foglalta. Kilőttem őt is és még menten volna kergetni a kicsiket de eddigre a mieink elfoglalták a bázisukat. Nagyon meglepődtem annyira élveztem a meccset hogy még nem akartam hogy vége legyen. Olyan érzésem volt az egész meccsen mintha előre látnák minden eseményt, már azelőtt felkészülten vártam a pirosakat mielőtt feltűntek volna. Ráadásul szinte alig sebesültem meg nekem meg iszonyatosakat sebzett a fegyverem.
  • DoctorStryker
    tűzfal
  • Glo
    Kösz, otthon kipróbálom, idebent valami régi Firefox van, és nem engedi megnézni.
  • FCH kari
    oo.itthon játszok,keresgéltem már a beállitásokban (hálozat) de hot hülye vagyok hozzá és nem találok erre vontkozot,gyors helpet tudna valaki esetleg?
  • Ninju
    Igen, melóhelyen. Nem engedte ki a proxy.
  • FCH kari
    szia mindenki.launcher inditásánál azt irja "Figyelem sikertelen a csatlakozás a frissitő szolgáltatáshoz,részletekért nézze meg a naplofájlt.

valaki tapasztalt még ilyen hibát?
  • virkir
    Gondolom ilyesmit szeretnél
  • Glo
    A WoT-nak nincs stat honlapja? Mint pl a Bf2-nek volt a bf2stats.com?
  • Glo
    Jobb ezt most megtudni. Van itt olyan, aki 500 meccs után jött rá, hogy ha elöre görgeti az egeret akkor van Sniper mód
  • brasco84
    én is :D:D túl sokszor mondjuk nem akartam írni az ellennek, de csokálkoztam is h miért zöld
  • patchaou
    Köszi! Eddig ctrl enterrel nyitottam és enterrel küldtem :D
  • virkir
    Inkább csak az előbbi :D
  • ilsalon
    Enterrel indítod, majd a beírt szöveget Crtl+Enter gombbal küld el az éterbe, akkor kapja meg az ellen. A játék elején én is serényen üdvözöltem az mindenkit és csodálkotam, hogy az ellenfél nem köszön, azután meg rájöttem, hogy megint én vagyok a hülye. Persze azóta már megszépültem és megokosodtam.
  • Glo
    Nekem Stug3-ason tetszik a trollgun.. 3 kör 3 Pusztító kitüntetés. Tier5-ig ez is többnyire oneshotol, csak ez kicsit gyorsabban tölt :)
  • Spheriot
    Löwe-vel mostanában bejelentem hogy bocsi épp most vettem, a reakciók ekkor tök jók, nagyon segítőkészek az emberek és nem kapok már az elején noob Löwe-t :-)
  • Adjunktus
    Onnan volt ismerős a tank!:)
    A Panzer Front-ot én is toltam PS-ön.Jó kis game volt.:D
    Mindenesetre annak a tanknak a tornyába maximum goblinok tudnának dolgozni.
    Túl kicsi a torony a löveg űrméretéhez képest.
    Hozzá veszem,hogy annak a lövegnek van,egy nem kis méretű csőfara,ami a torony belsejében van ugye,+ ott az irányzó műszer,meg még pár gránátot sem ártana vinni.Úgy látom 5 főre van tervezve,mert van géppuska a rádiós helyén.Még ha a rádió elől is van lent a testben,akkor sem tudom elképzelni,hogy 5 ember tud benne normálisan dolgozni.
  • patchaou
    Ó hogy a ragya verje ki a szopóág kapcsolgató... Minden tartállyal átlagosan teljesítettem ma, gyorsan megvoltak a duplák is. Ez alól csak a 3001P volt a kivétel. Jó körök mentek azzal is, de mindig vesztes csata volt.
    Erre most:
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2011. október 18. 9:20:43
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 161
    Szerzett kredit: 7 109
  • patchaou
    Páran panaszkodtak mostanában lag miatt és néha nekem is voltak olyan csatáim ahol előjött. Talán egy a csatában lévő másik játékos okozza?
  • SovereignXY
    Sőt! Torrent is. 150re beállítva max letöltés. Bár most az nem megy.
  • SovereignXY
    Rádió mindig megy mellette és nincs gond.
  • SovereignXY
    152mm
  • patchaou
    Nem lehet, hogy az online rádió miatt lagol?

Ezt már rég meg akartam kérdezni, de valahogy mindig túlléptem rajta: Normális az, hogy zölden látom azt amit az ellenfélnek akarok írni?
  • SovereignXY
    Nektek nem laggol a játék? Netemmel biztos nincs baj mert online radio megy rendesen az pedig érzékeny az ilyesmire.
  • patchaou
    A sörmen mitől lesz fürgébb? Felfüggesztést, vagy motort rakjak bele először?