A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #68936 Reggel kelek 5,20-kor és felrakom a teát forrni - egy meccs - bele a teát - következő játék - beízesítem - még egy menet - és irány a munka. Elindítom a játékot és megyek a dolgomra van hogy 1-2 perc is eltelt már mire leülök játszani. Ma reggel is jöttem és nézem hogy áll a meccs Himmelsdorfon. A Lőwénk a domb alatti utcát fogta de nem akadt társa a dombon ők álltak nyerésre a vasútállomáson mi. Egy Pershing és egy M6 középen próbált a mieink mögé kerülni. Őket támadtam oldalba. A Pershing kapott egyet és elszelelt az M6 ugyan úgy járt. A Pershing a Lőwénk mögé lopakodott és lőtte de rólam már elis feledkezett (hasznos a játékban a rövidtávú memória) mellémentem és szétlőttem. Segítettem egy kicsit a Lőwének - még egy kill - de láttam hogy a domb elesett és fordultam is meg. Egy Type kilőtt mellőlem egy SU 100-ast - ő seggel volt én meg már szembe. Első lövésem a szokásos pattanás a második 40%-ról roncsra amortizálta (T29-es a legnagyobb ágyú ap-val). Egy VK*****-t visszazavartam a hegyre és rohantam a bázisunkra mert egy Slugger foglalta. Kilőttem őt is és még menten volna kergetni a kicsiket de eddigre a mieink elfoglalták a bázisukat. Nagyon meglepődtem annyira élveztem a meccset hogy még nem akartam hogy vége legyen. Olyan érzésem volt az egész meccsen mintha előre látnák minden eseményt, már azelőtt felkészülten vártam a pirosakat mielőtt feltűntek volna. Ráadásul szinte alig sebesültem meg nekem meg iszonyatosakat sebzett a fegyverem.