418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát őszintén: amit ők leírnak, az már most kőkorszaki technológia. Mer a rendes cluster rendszerekben nem úgy kell megcsinálni hogy "józsi, menjünk együtt az EU2-re, mert platoonozni akarok veled", hanem a rendszer dinamikusan, a userek számára gyakorlatilag láthatatlanul pakolja a játékosokat két cluster közt. Tehát pl ha józsi és pisti a lobbyban összeáll platoonba, akkor a rendszer már viszi is őket egy gépre a clusterben.

Ez amit ők nagyvonalúan multicluster szervernek neveznek, kb olyan, mint amikor az embernek van két PCje, és azok mindketten közösen elérnek egy winchestert (jelen esetben a közös szolgáltatások pl az user nyilvántartás). Se load balancing, se dinamikus userpakolgatás.. ez kb nulla.
  • Nazarov77
    Szép volt, megérdemelte :D
    Amúgy az a vezető nyílás az IS-4en szó szerint vicc, nézzétek meg, a rés egy száj, és a vezető búvónyíláson van 2 periszkóp, az a szem, hülye fapofa tank :D
  • zsoltesz90
    Kinyirtam egy IS4-et 1200 eletrol egyedul kozelharcban tiger P-vel ENSKen. Meg most sem hiszem el. 2 meterrol sikerult critikalokat adnom a lovegjere, utana meg lottem a postaladat :D, egy loves a lovegre, egy a postafiokba :D utana pedig lerammoltam :D
  • Nazarov77
    Ja így második nekifutásra tényleg nem írja, de akkor meg mi a fene lesz ez ha nem terveznek több EU clustert, és nem is lehet átmenni US vagy ruszki szerverre, pedig tényleg mintha lett volna erről szó.
  • tigrincses
    ez az igazi LEOPARD*******
  • lammaer
    Senki nem beszélt szétdarabolásról, arról igen hogy adhatnak új gépeket egy szerverhez.

De konkrétan olyat méga te idézeted se sugall hogy EU / US közt ez átjárhatóságot ad.
  • lammaer
    "lol lol"

...nem tudom mi ez a sok idegen szóhasználat meg rövidítésszleg szlogen...
  • Nazarov77
  • tigrincses
    igen tudok róla csak már benyomtam az okét vaze g--- lol lol ez van nem tudtam javííítanyet nyet..
  • spiczi91
    Helyesírás...
  • Nazarov77
    Megzavar titeket a példa, EU1 és 2 csak példaként volt felhozva, nem lesz szétdarabolva, pár hsz overlordtól:

-At the same time this technology will allow to merge global maps of the 3 servers in future. Currently there are no plans to break the existing EU/US servers into smaller clusters.

-Currently EU doesnt need any splitting with online peak of ~50k. When and if it reaches at least 100k, this feature may come in handy.

@developers: it's my understanding, from what I read, that the EU1 and EU2 would not be in the same location, correct? if so, where would the two clusters be located?

That was just an abstract example. Currently we are not planning such division.
  • Zegi Norbi HUN
    Hát ez bűn ronda... 10éve még elment volna,de most...
  • hellokitty92
    Úgy tudom, h nem kapod meg a t9-es t30 td-t, csak a sima t10 heavy (mostani) t30 is megmarad a t110 mellett, mikor bejön. Ha a td t30-at is szeretnéd, sajnos ki kell hozzá nyomni majd az amcsi td adott ágát!

T30-al meg még ráérsz, az m103 előbb jön ki és a wg-et ismerve bőven lesz időd belőle kifejleszteni a t110-et!
  • tigrincses
    2. wot konkurencia -lol-
  • lammaer
    wtf? :)
  • tigrincses
    nem tudom mi ez a sok idegen szóhasználat meg rövidítésszleg szlogen.....lol .... magyarok vagyunk írjuk ki magyarul elvégre ezt a nyelvet 12 - milliónál többen nem nagyon beszélik a világon! nem vagányság inkább már elfajzás"..
  • bornofakone
    igen ez tény, de m103-al egyszerűbb azt megszerezni ahogy Szakesz is írta, illetve mire t30 kijön....fúúú :D jelenlegi időszámításban (az 1 külön dolog a WG-nél) bőven 2x is összegrindeled a t30-ra való xp-t akár t34-el akár m103-al, és ha mind1-mind1 alapon, akk inkább m103-al grindelj mint t34-el....
  • Spheriot
    Bár ha nincs sok T9 meg lehet vele lódulni, legutóbb scouttal több xp jött mint sebzéssel :-)
  • lammaer
    De csak nagyon zöldfülűek ellen. Minden tankon vannak a tornyon gyenge pontok, pl a kibúvónyilás, amit ilyen facehug módban tökéletesen el lehet lőni. És még a tornyot is hiába forgatod hogy ezt elkerüld, nem mozog olyan gyorsan hogy ez bármit segítsen.

Más kérdés, vhogy ez nem mindenkinek jutott el a tudatáig.
    Én pl T29-ben Tigert facehuggoltam, 4 lövéssel a toronyra daráltam le, mig ő csak a tornyomat lőtte. Meg is kaptam a cheater hacker noob achievementet.
  • Spheriot
    Viszont ha meg lenne a T30, akkor kapok egy T9-es Td-t is mikor jön a változás
  • Oddball29
    1v1-ben fullos T34-el le lehet verni mindent, az igazi gond az, hogy mindenki más kisebb is beléd tud marni. Újratöltéssel és mozgékonysággal felettük vagy. Viszont első vonalba vinni nem érdemes,főleg ha sok az arti. Nézz ki egy másik T9-est, aminek vastagabb a bőre és azt támogasd.

IS-7-est is nyírtam már ki vele késharcban.
  • Spheriot
    Mines tele vagyunk gyors medekkel, vajon hova mennek? be a kis faluba északkeleten és szétlövetik magukat 1 perc alatt.
  • SovereignXY
    Fukk. De szeretek egyedül mardni egy Is Tiger Páros ellen T29el úgy hogy nincs hova bújnom...
  • SovereignXY
    Minnes egy rakat TD az ellen oldalán egy rakat hülye nálunk egyenlő kurva nagy elpicsázás. 4-5 TD kempelte a bázisukat esélytelen volt oda menni. Ők láttak minket mi őket nem miért is látnánk...
  • lammaer
    Ahogy én értem, igaza van Moonraenek, ezen leírás alapján nem lesz szerverek közti (EU/US/RU) átjárás, csak egy szerver több gépből fog állni (pl EU = EU1 és EU2) és azok közt lehet szabadon mászkálni.

Pedig tuti hogy volt átjárhatóság is tervbe véve, de ezen leírás tuti hogy nem erről beszél.
  • Moonrae
    Elolvastam mindent, de nem mehetsz át másik szerverre, hanem szerveren belül mászkálhatsz. Ezért cluster a neve.
  • SovereignXY
    Oké. Eddigi leghaszntalanabb scout. Nekik ált csiki-csukizni velünk heavykkel együtt egy Is-3, KT meg E75 trióval...
  • Nazarov77
    Az csak példa volt, eu nem lesz szétválasztva, nézd a kommenteket meg a szöveget.
  • Moonrae
    Nem másik szerverre mehetsz át, hanem szerveren belül lesznek miniszerverek, tehát eu1 eu2 stb. Nem játszhatsz eu accounttal usa szerveren...
  • Nazarov77
    Át tudsz menni játszani orosz és usa szerverre.
    bővebben: link
  • Attiska
    Az előbb roppant érdekes dolog történt. Pz38(t) kb. %% HP-vel, én PzIV-el, nagyjából 10% HP. Nekimegyek. Erre mi történik? Az ő HP-je lesik 1%-ra, én meghalok.
  • VanDaal
    Hogy az ilyeneket honnan szalajtják... Tiger P 6-szor pattant az ellen 7%-os T32-jéről. Beírtuk, hogy váltson HE-re. STFU-olni volt esze, de arra nem, hogy csinálja amit mondanak neki, ha már magától nem jutott eszébe. Aztán persze kilőtték és buktuk a kört. De azért az ilyen is klántag persze. Ilyenekre tuti nagy szüksége van minden klánnak.
  • noname23
    "szerverek közti mászkálás" Ez most pontosan mi is lesz?

Szerintem ez a HE van túl spilázva mert mai nap is robogok a kis Tier8-as T32-el erre jön egy kis sherman belémrobbant HE-vel elszáll a töltőm mondom jó okés megjavítom gyorsba ahogy fixálom bumm az arty elém lő erre elszáll megint a töltőm a rádiósom és a sörfőröm mindkét láncom lent és az ágyúcsövemnek is búcsúzót fújhatok.
  • Szakesz
    1v1-ben továbbra is le fog alázni mindegyik tier 9 heavy tank. Feltéve persze, ha szintén tier X ágyúval van felszerelve.

Nem tudom, mennyire sürgős számodra a T30 elérése, de szerintem érdemesebb lenne kivárnod, amíg lecserélik a T34-et M103-ra. Szerintem utóbbival valamelyest könnyebb lesz az élet.
  • SovereignXY
    He He. VK party :

• Spheriot
    T34-el van valakinek tapasztalata, ha megvan az ágyúja 120-as, azzal már fel lehet venni azonos teirben a versenyt? mert most jelenleg egy E75 lealáz, max 20%-t tudok róla levenni ő meg szétlő...
  • Moonrae
    Nem fos az, tökéletes kamikaze :)
  • VanDaal
  • tigrincses
    komolyan elegem kezd lenni az artykból, túl sok helyre látnak be túl pontosan, ilyen a valóságban sincs csak a gps -el ellátott harckocsiknak! de hol volt pl:45-ben gps lol!! iraki háborúban91 ben mutatkozott be rommá is lőtték a t72es tankokat az amerikaiak ,számítógépvezérelt harckocsik ...lol tényleg túlzás ez-az artyzás kivehetnék igazán vagy csökkentsék a csatákban a létszámát levihetnék2 re max! annyira sokat tesznek be nem egyszer 6 ot látok belőllük TD -ből meg allig van%. Annyi jó taktika lehetne még ha nem volna ennyi nagy arty.nem tudom ki hogyv an vele de ami sok az sok. :)
  • Adjunktus
    "Arty ágon melyik nemzet mókás? "

Mindegyik! Főleg a nagyok!
    HÁÁHHÁÁÁHÁÁÁ
    Minden meccsen halálra röhögöm magam rajtuk!