418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #69391 Hé, ezen a képen nem is vesztettetek ;) -
VanDaal #69390 A most következő patch-ben sem az IS-4-et, sem a T-30-at nem fogják variálni, szóval szerintem lesz időd elérni mindkettőt. -
Spheriot #69389 Hali kis tanácsot szeretnék kérni , van egy IS 3-mam amivel 30k xp kell az IS4 -hez, egy T34-em, szerintetek a pacsig melyik ágat vigyem inkább? T30-t tegnap nem ajánlották, de ha megvan az IS4 az meg késöbb T10-es lesz és még kapnék másik ágon egy Object 252-t.
DE itt http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/39448-uj-javitott-es-felulvizsgalt-tech-tree-k/ én úgy értelmezem ha megvan a T30 akkor az átkerül TD ágra vagyis megmarad, és kapok még egy M110-et
Szóval nekem az jönne le IS4-nél megállok és megcsinálom a T30-t. -
valaki adna egy állandó elérhető webtárhelyet? kurva banlist mindig eltávozik az élők sorábol, tenksz. -
VanDaal #69387 Tegnap 4 vereségnél hagytam abba, ma eddig 5-nél tartok, de a duplázó kör azóta sincs meg. De olyan csaták, hogy pl amit linkeltem, az ellen utolsó E-75-öse 8 hp-val élte túl, aztán elbújt valahol. Előtte BL-9-cel pattantam az oldaláról, S-51 arty meg az 54 hp-jából csinált 8-at. Következő körben meg a foglaló IS-3 oldaláról pattantam le kb 50 méterről, mire újra betöltöttem, addigra késő volt. Az ezutániban meg kifogtunk egy E-100 platoont az ellen oldalán. Úgy legyalultak, ahogy illik. Alig várom, legközelebb vajon miért nem fogunk győzni. -
Sir Charles #69386 Engem E-50-nel szívat állandóan a játék.
Az általános balance így néz ki:
Az mindkét oldalon van egy T10 heavy, aztán az én oldalamon 2-3 E-50, meg 2-3 T-54, szemben meg 4 IS-4, meg 1-2 E-75.
Nem viccelek, a meccsek 60% így néz ki nagyjából.
A győzelmi arányom kb 43%. -
VanDaal #69385 IS-3-mal 2 napja nem tudom megcsinálni a duplát sem, már MEGINT.
Tök mindegy mit csinálok, vesztünk. Pedig nem is a tankkal van a baj, egész jól működik, de nyerni... na azt nem lehet.
-
Nazarov77 #69384 Valamiért nekem nagyon szereti beadni a játék malinovkát, komolyan ezt kapom a leggyakrabban, ma idáig 2 kört mentem, mind a 2 ezen volt, jöhetne az a 3 map letiltás, már megvan a lista: komarin,malinovka,prokhorovka -
PetiPetiHUN #69383 Ez is bizinyítja hogy jó a balance. Az amcsiknak gyenge páncél, a németnek gyenge tűzerő az orosz meg ronda. :) -
Nazarov77 #69382 Én a Tiger(P)mmel egy T29nek ellőttem mind a 2 fülét, viccesen nézett ki piercingel XD -
Nazarov77 #69381 Na akkor nem csak én látom így, ez a baj az oroszokkal, hogy a legtöbb tankjuk bűnronda. Su-100ig elvánszorgok aztán majd valamikor ha jön az új TD ág megyek SU-122-54 felé mert az pofásan néz ki, és biztos menni fog mint a golyó. -
SovereignXY #69380 ÁÁHH. ezt de utálom. El Haluf. Látom mindeki elkezd kempelni. Beírom pls dont camp. camp = lose.
Válasz erre. pls dont talk. talk = noob.
Na aki ezt írta rá fél percre 13?:30 felé meg is halt. Rá 4 percre meg mind halottak voltunk. ilyenkor azért oylan szívesen beírom, hogy én megmondtam. :D -
Szpecnyaz #69379 Heh, én is fülön csaptalak előtte a téli mapon :D -
lammaer #69378 Ejj, T29 Füles torony, füles torony... most egy T32-tő 200méterről olyan füleseket kaptam, hogy öröm volt nézni... 2 a bal fülre, egy a kibúvó nyilásra, már csak rám kellett nézniük hogy meghaljak... :( -
Oddball29 #69377 Nem hiszem, hogy továbbmegyek, mert a 152-esek egyszerűen bűn rondák:/.
Jól van akkor, nem hiányzik több drága skulós flinta, akkor kihagyom. -
Scharnhorst #69376 Mivel a SU-152 felé muszáj kifejleszteni ha tovább akarsz haladni akkor kell. Egyébként én két kört mentem a 122-sel és pakoltam vissza a 100-st. A 122-es sokkal lassabb és nem érződik annyira az a 170 plusz sebzés mivel ugye átütés terén egyforma a két löveg. Nameg mikor megláttam a csata utáni számlát a 122-sel. 100-sal nincs olyan köröm amibe mínuszos tudnék lenni még ha hamar ki is szednek pár lövés után. -
Oddball29 #69375 Egy T34-E-75 facehug tesztet csináljunk már majd, én hozom a németet. -
na ilyen csatában se volt még részem 
-
Oddball29 #69373 Meglett a Szu-100-ra a D-10S, eddig elégedett is vagyok vele. Viszont érdemes a 122-esre xp-t áldozni? Valakinek tapasztalata? -
Gunslinger #69372 Rammolásra sztem a legtutibb az E-50. :-) -
lammaer #69371 Rohadt balancer, az milyen már hogy 6 Type54-et rak egy oldalra, abból ráadásul 3 még egy klános platoon is. Hát mi a tökömet lehet olyankor kezdeni, ráadásul sztyeppén....???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És a vége....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://kepkezelo.com/images/appo7bhaucr0nugpoy21.jpg
Úgy kezdődött, hogy meccs elején bepötyögtem hogy sztem védekezni kéne, mert a typeok jönni fognak wolfpackban. Jött a sok affirmative.
Jöttek is, mind középen, egy jött a keleti oldalon (de hát még az artykhoz is jutott két heavy, mire beért már meg volt tépve).
-
bornofakone #69370 hidd el, szívesen mennék utána h ne tudjon rammolni, de nem bírom sokszor, mert elég ha 1x nekem jön 90%-ban lánc le is esik...mire kiugrik a szerelő brigád és megszerelik addig 1x legalább nekem jön, és mire ténylegesen tudnék menni megint trackel az ütközés... :D jól eltalálták a súlyát, csak azért fogok 1-t szerezni h boldog, boldogtalant szét rammolok :DDD -
bornofakone #69369 ohh :D ravasz vagyok nagyon :D sokszor kitudom hozni ezt a helyzetet, csak nem érek vele semmit XD
igazság szerint úgy van, h keményen tolom a hull down-t, aztán megjelenik a nagysága, és beviszek 1 szerencsésebb esetben 2-3 lövést a hasába, majd jön nekem....akk lekap 2-3 v akár 400 hp-t (mert közbe én is tolatok eszeveszettül h elkerüljem az ütközést, de nem lehet :D)
Amúgy a vicc h állunk ott, e-100 se tud sebezni engem mert pattanok, én meg a 200 hp-s HE damage-el nem váltom meg a világot :D , aztán ő meg csak tolat és nekem jön, sokszor egyszerűen rammolva szed szét...illetve rohadt nagy a tömegvonzása így mindig kinő 1-2 "hardcore" player (leginkább t7-t8 tankok) a seggéből akik előszeretettel erőszakolnak meg hátulról :D -
davidbog #69368 Ha az E-100 learctámadózza a T34-esed az egyetlen esélyed az, ha a tornyon lévő távolságmérőt lövöd középen. Ne az oldalt lévő tükrök környékét lődd. De ehhez az kell, hogy folyamatosan nyomd a gázt, ne hagyd hátrálni. Mert ha hátrál, akkor könnyeb elvéteni azt a keskeny sávot amit a távolságmérőből látsz. Ráadásul így nem tud neked ütközni és így nem is sérülsz.
De jobb ha kerülöd az ilyen szituációkat. Ha egyedül van az E-100 megpróbálhatsz körözni körülötte minél kisebb sugarú körben. Elég lassan fordul a tornya. -
Oddball29 #69367 Hogy kerülsz te hozzá olyan közel...?:) -
lammaer #69366 Leírták... egy szerver KB 100K embert bír el. Ha ennél több lesz (optimisták) beállítanak mégegyet, és ertelem szerűen oszlik a teher, nem fog laggolni. -
hát igen vannak hiányosságok a játékban mert ez inkább játék mint szimulátor! (túl gyorsan forog minden tank lövegtornya) -
és mire jó ez a sok kis szerver eu-n belűl? arra hogy ne legyen lagg úgy értem túl sok játékos ne fagyassza le a szervert? -
bornofakone #69363 e-100-a akinek van, 1x ha lenne ideje és lenne olyan kedves eljönne velem 1 gyakorló csatára?
t34-el vagyok és egyszerűen mikor learctámadózik e-100 nem bírom sebezni....az hagyján h minden ütközés 1-200 hp-t levesz (pedig csak 2 métert ha hátra tolat és nekem jön...) de még megsebezni nem bírtam eddig ap-vel.....pedig néha jó lenne teljes sebzést betolni az arcába, még ha nem is ölöm meg, de legalább ne 20-30%-al ússza már meg hanem többet is kapjon :D
amúgy én hiába lőttem 120-sal lepattantam v egyszerűen 0 sebzés történt távolság mérők eltalálásánál, ugyanúgy e-75 esetében is....e-75-nél még könnyű dolgom volt, lőni a kupolát és kész, de e-100-nak nincs...(minek is?!) -
Most nézem az IS-4-en a jobb oldali első két görgő sokkal közelebb van egymáshoz, mint a többi. Már ezt se tudják rendesen megcsinálni :) -
lexlutor #69361 .. sokat erek a bl10el ha nem tudom felrakni a kiralytigrisemre.. ma estem egyik gyongyszeme az volt, amikor himmelsdorfon 1vs1be nyomtuk az e75 es en a kt-ben. pontosan nulla sebzes sikerult okoznom neki... felreertesek elkerulese vegett nem vartam h megalazva kilovom, de ez igy vicc.. -
aztán lehet taktikázni* -
Nazarov77 #69359 Csak hűek az adatokhoz, mégiscsak 1200 lóerős motor van az E-50ben.
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-50/E-50.htm
Szerintem ki vannak ballanceolva, E-100nak elég könnyű átütni az alját, és az elég nagy felület + ott a tornyon a távolságmérő, közelharcban azt is lehet lőni, simán viszi sok fegyver ha eltalálja, E-75 elég kemény szemből de nem legyőzhetetlen, ruszkiknak ott a 130as és az opbl-10 ami simán viszi az alját, utóbbinál nem is kell lower hullra célozni. -
cw- klán war lényege.: top tier de elég vegyesen 9-10 szintű TANKOK(lánctalpas harckocsik), nem muszáj mindnek top 10 -nek lennie,sőt a gyorsabb jobb! TD- páncélvadászok,igen jó ha top tierrel jelen vannak vagy 3-4db az előny! ARTY ( önjárólövegek, tűzérség)a legfontosabb top tier méghozzá és minimum 3! max 5 db ,több nm kell! arányban kb: 3 nagy arty 4 nagy td 7 tank ennek fele lehet tier-9-es pl: t54,e75 patton... a többi lassú e100 vagy t-30..full 10-es. HÁT EZ aranyszabály* persz mindig azzal kell menni ami van ,ami a legjobb és fullos.
-
lexlutor #69357 ..kezd a tokom telelenni az osszes ujonnan berakott tankkal.. az e50 jobb pancelzatu, jobb agyuju, nehezebb megis gyorsabb mint barmi a medek kozott, a t50-2, es tarsairol ne beszeljunk.. e75-e100 ugyanaz.. hol vannak ezek egy balanceban a korabbi tankokkal?? -
Gunslinger #69356 Na ez milyen brutál kör volt, bele sem merek gondolni mennyi pénzt és xp-t kaptam volna, ha győzünk. 3 kill, tonnányi sebzés és defender 100%-ban, uccsó túlélő voltam sajnos, esélyem sem volt, így is félpályáról grasszáltam vissza védeni félig szétlőtt KT-val. :-(
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2011. október 19. 21:59:18
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 119
Credits received: 45 576
Battle Achievements: Defender -
Szakesz #69355 Nem az ellen elkerülésére kell összpontosítani. Nem véletlenül harmadik lehetőség, hiszen nagyon kicsi az esély arra, hogy az ellenfél más útvonalat válasszon a már jól megszokottól, beválttól. Teszem ENSK-en és West field-en a városban, Mines-on középen vagy Arctic Region-nél északon rendszerint szép számmal szoktak jönni az ellenséges tankok. Sokszor az előbb említett helyeken elkezdődik a csata és kb. egyenlő esélyekkel zajlik le.
Mi történhet, ha az ellenfél elkerül? ENSK-en és Westfield-en a bázis foroghat kockán, azonban könnyen visszaérhetsz, egyszerűen kilőheted a foglalókat. Mines és Arctic Region-nél néha nagy erőkkel meg szokták nyomni a sarkokat, - Mines-on város felől, AR-ön délen - ennek ára, hogy a támadást túlságosan is nyílt terepen kell megindítaniuk, amely miatt egyrészt oldalba lőhetik őket a fent támadó tankok, másrészt az artyknak is céltáblát játszanak.
Ilyen szempontból jó, ha elkerül az ellenfél. :) -
Oddball29 #69354 Nem szoktam arctámadni T34-el egyáltalán. -
Gundark1234 #69353 Győzelem!
Csata: Sand River 2011. október 19. 21:26:20
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 362
Szerzett kredit: 43 776
Csatában elért Achievement: Acélfal
Azt hiszem ez lesz az 1. tankom amit nem fogok eladni soha :) -
Attiska #69352 Pedig aki GW Tigerrel nyomja, annak elvileg rutinos tüzérnek kellene lennie.