banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    ohh :D ravasz vagyok nagyon :D sokszor kitudom hozni ezt a helyzetet, csak nem érek vele semmit XD
    igazság szerint úgy van, h keményen tolom a hull down-t, aztán megjelenik a nagysága, és beviszek 1 szerencsésebb esetben 2-3 lövést a hasába, majd jön nekem....akk lekap 2-3 v akár 400 hp-t (mert közbe én is tolatok eszeveszettül h elkerüljem az ütközést, de nem lehet :D)
    Amúgy a vicc h állunk ott, e-100 se tud sebezni engem mert pattanok, én meg a 200 hp-s HE damage-el nem váltom meg a világot :D , aztán ő meg csak tolat és nekem jön, sokszor egyszerűen rammolva szed szét...illetve rohadt nagy a tömegvonzása így mindig kinő 1-2 "hardcore" player (leginkább t7-t8 tankok) a seggéből akik előszeretettel erőszakolnak meg hátulról :D