418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #69671 Öcsém azzal kezdte, hogy rátette az M3-at, futó még sehol nem volt, a nagyobbik 90-es meg 200 kilóval nehezebb.
Percet nem kell az M1A2-vel menni, attól ne félj. A stock Pershingben kb. 1800 kilónyi tartalék kapacitás van, az 1700 kilóval nehezebb fejlesztett torony tudja megkavarni a dolgokat, de az maradhat a végére. Elsőnek úgyis motor kell majd. -
bgabor #69670 Nem, a bot olyan program, amely valamilyen szinten lövöldözik és mozog helyetted, azt a látszatot keltve hogy játszol, miközben te máshol vagy és csak azért küldted be a botot magad helyett hogy győzelem esetén részesülj a pontokból és a pénzből, tényleges játék nélkül. Angol kifejezéssel ez a leechelés, és természetesen illegális.
Akkor szoktak egy játékost megvádolni ilyesmivel, ha a tankja irracionális dolgokat csinál a harcmezőn. Én egyszer láttam például egy tankot, ami folyamatosan lövöldözött a felbukkanó piros célpontokra, függetlenül attól hogy ténylegesen rájuk látott e. Aztán emiatt belelőtt vagy huszat a hegy oldalába. Persze az is lehet hogy nem bot volt, csak egy szélsőségesen lüke játékos. Gondolom nem könnyű bizonyítani az ilyesmit. -
bgabor #69669 Köszönöm, ez remek hír. De tuti hogy így van? A WOT DB.info szerint 200 kiló extra terhelhetőség van az alap felfüggesztésben, az M3-as löveg pedig 500 kilóval nehezebb az M1A1/M1A2 szériánál. -
Gerifinuccsi #69668 Nem is célkereszt, hanem olyan mod amivel látom az ellenfél életét és a sebzést. -
Oddball29 #69667 Pershingre új felfüggesztés nélkül is felmegy mindkét 90-es, utolsó ágyúnál viszont a kiegészítők már nem férnek azzal együtt bele. -
Khaosz5 #69666 Szerintem magasabb szinten nem olyan jó az orosz páncélvadász. Az ISU-152-nak csak 80 a font páncélja a többinek meg 200-as azonos szinten. -
Gerifinuccsi #69665 Ebben csak az a bibi hogy semmiféle botokkal nemjátszok :D Esetleg a módosított célkereszt annak számít? -
bgabor #69664 Igen, én is ezt néztem, de sajnos sok helyen hiányos.
Amúgy azért kérdezem, mert mlvastam, hogy itt sokan, nagyon ötletesen úgy kerülik meg a gyakori "nem-rakhatod-fel-a-régi-ágyút-amíg-nincs-új-felfüggesztés" problémát, hogy egyszer megvették a felfüggesztés teherbírás növelő extra felszerelést, és aztán csak átrakosgatják egyik tankról a másikra goldért, ahogy haladnak előre a tech treeben.
Ezért érdekelt, hogy ez az extra mely tankokra rakható fel, esetleg van e többfajta. Hétvégén meglesz vélhetően a T20, aztán pedig irány a kiválló Pershing, ami hasonló problémával küszködik, vicces lenne M1A2 égyúval dolgozni Tier8-ban, amíg nincs új felfeüggesztés.
Esetleg akinek van tapasztalata, leírhatná, és így összegyűjthetnénk, mely tankoknál van ilyen upgradere lehetőség. Ahogy a hozzászólásokat olvasgattam, úgy emlékszem a TigerII-nél van ilyen, szóval egy tank már van.
-
Ninju #69663 Azzal ugye tisztában vagy, hogy a tier5-ös gépek közül a KV-nak van a legkisebb látótávolsága. Még ha 100% is a legénységed, akkor is maximum 305 méterről szúrsz ki valakit, persze csak akkor ha 0 az álcázása a járműnek (kb. egy egérnek). Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy az lőtt aki spottolt. -
előttem lőtt 1 Hummel a bokorban kb 25-30 méterre és utána eltűnt és csak akkor vettem megint észre amikor kb 5 méterre voltam tőle, elég röhejes -
Gunslinger #69661 A WoT wikin a legtöbb tanknál fel van sorolva:
http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page (bár most épp nem jön be nekem az oldal, 504-es hibát ír)
Jó lenne, ha a wotdb is rendelkezne ilyen infóval, hogy előre megnézhessük, hogy melyik tankra mi mehet rá. -
lammaer #69660 Igen, jól érzed, észrevették hogy BOTokat és makrókat használsz. Szóval tessék szépen játszani ;) -
kdezso30 #69659 Ha egy nap egyszer kapod, akkor felhívás. Ha egy nap hatszor (vagy többször) kapod, akkor figyelmeztetés. Domblövész koromban sokszor kaptam, de nem történt semmi, feltehetőleg megtalálták azt a krítériumot, ami megkülönbözteti a szar játékost az okos bot-tól. -
Szerintem felhívás. én is láttam már, pedig mindig megyek előre mint akinek kötelező. -
Gerifinuccsi #69657 Ez egy figyelmeztetés vagy csak valami felhívás? :O -
kdezso30 #69656 Ne használj bot-ot, ne passzivkodjál csatában,mert irgum-burgum! -
Gerifinuccsi #69655 Sziasztok! Ez mit jelent? :O
Dear Players,
the Administration of World of Tanks warns you that using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle as well as passive participation of the player within the battle without automatic software to accumulate experience and credits (leeching) or continuous joining the battles without any participation could lead to permanent game account suspension. -
virkir #69654 Hat féle létezik de, hogy melyik tankra milyen kell azt szvsz csak a tanknál tudod megnézni.
Equipment -
Ry0K3N #69653 Azaz sniper medál 105-ös derp gunnal. Azt hiszem végérvényesen marad ez Jumbón M1A2 helyett. Efektívebb tier 8-asok ellen. -
ezért is hagytam abba a TD ágat. -
bgabor #69651 Azt meg lehet nézni valamilyen oldalon, hogy melyik tankra lehet rátenni a +10% felfüggesztés növelő upgradet? És van többfajta ilyen upgrade, vagy csak egyféle, tehát szabadon tehetem át őket egyik tankról a másikra goldért? -
Ez nagyjából azért így van, ha csücsülök egy bokorban, te meg egy tisztáson állsz, akkor Én látlak míg Te nem. -
SovereignXY #69649 Bokros dologhoz. Te miért látsz át a bokron az ellen meg miért nem?
-
SovereignXY #69648 Ezt én is bírom. Ma pl egy tőlem 200 méterre lévő jgdpz4et kb a 3. lövése után vettem észre...
Azt is bírom még mikor mind a ketten egy-egy bokor mögött vagyunk de ő lát engem én meg nem. Át kell látnia 2 bokron is. Nem iscsak egyen... -
spiczi91 #69647 Hát nem tudom engem, nálam ez a P nagyon nem akar működni, bárhol bármilyen szituban a szart is kilövik belőlem, ráadásul én sosem voltam a német ágyúkkal nagy barátságba. Na mindegy, csak azért is átmegyek rajta valahogy. -
Renegade #69646 jaja -
Mert a játék egy geci. Domboldalon mentem le KV-val talán hallufon, és bekaptam kb 30 találatot a semmiből, lelőtték a lánctalpam, és szétkaptak, mint a szart. -
Na ez hogy a brébe van? SU-85 álcahálózva, bokorban sunyítok. Scout nem láthat sehonnan, lövök tudom, hogy ilyenkor megszűnik az álca, de aki engem lő annak miért nem? -
SovereignXY #69643 Top tank voltáél gondolom. -
SovereignXY #69642 Áhh. Kösz! -
KV-val egyedül maradtam az ellenfél Hummele ellen, és mindketten elkezdtük foglalni a bázist, de ő egy picit hamarabb. hiába próbálkozott, nem tudott kilőni. A vége 100-100 lett, tehát döntetlen. Invader medált viszont csak én kaptam, ez miért van? Mindketten 100%-ot foglaltunk el. -
Renegade #69640 mekkora csíter tank már ez a t-29 már stockként is
Victory!
Battle: Ensk 2011. október 20. 21:32:09
Vehicle: T29
Experience received: 1 927
Credits received: 47 724
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal -
lammaer #69639 mindkettő kockadobáson alapul, a gép sorsol +- 20 vagy 25 %ot. Az lesza pened meg a damaged.
A szöget a páncélvastagságnál veszi figyelembe, tehát ha döntött vagy beforgatott páncélt lősz, akkor a páncél vastagabbnak számít. Ezután jön a random pened összehasonlítása a becsapódás helyén lévő módosított páncélvastagsággal, ha nagyobb átütötted. -
Nazarov77 #69638 De utálok VK45ök ellen harcolni, múltkor az E-75öm 128asával pattogtam az aljáról, most meg Löwével nem bírtam mit kezdeni vele, csak úgy pattogtam a lower hulljáról. -
SovereignXY #69637 t32 stock gunja nincs meg a t29nek. -
kedves bannolom mért nem bannolod azokat akiket kellene! kitettem prá videot ezért bannolsz oktober 23 nekedm it jelent ember! ezt a két idiotát meg bennthagyod kér árulót ez kell ide ez a színvonal gratulálok! undorító- -
malystryx #69635 Azt rá lehet tenni alapból... -
SovereignXY #69634 Pontosan!! Legyenek non profit szervezet. Dolgozzanak a lelki üdvükért vagy a tököm tudja :D -
Bmsrt #69633 Meglesz:) 3001(P)-ből csak a top motor hiányzik és a(P) tigris a 3001(P) meg személyes kedvencek egyike 57% winrattel. -
SovereignXY #69632 A damage meg a pen amúgy mitől függ?
Tippelnem kéne:
PEN: Max ha optimális 90 fokos a beesési szög. Min ha... a tököm tudja mennyi de nem túl sok fok :)
DAMAGE: Mennyire ment át. Ez maygaráná a 0 damage kritikust. Teszem azt éppen hogy csak kikandikál a lőszer feje a páncélból. Face to face lesz mondujuk a lövésszel az erre infarktust kap és máris megvan a 0 damage kritikus :)