A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #69664 Igen, én is ezt néztem, de sajnos sok helyen hiányos.
Amúgy azért kérdezem, mert mlvastam, hogy itt sokan, nagyon ötletesen úgy kerülik meg a gyakori "nem-rakhatod-fel-a-régi-ágyút-amíg-nincs-új-felfüggesztés" problémát, hogy egyszer megvették a felfüggesztés teherbírás növelő extra felszerelést, és aztán csak átrakosgatják egyik tankról a másikra goldért, ahogy haladnak előre a tech treeben.
Ezért érdekelt, hogy ez az extra mely tankokra rakható fel, esetleg van e többfajta. Hétvégén meglesz vélhetően a T20, aztán pedig irány a kiválló Pershing, ami hasonló problémával küszködik, vicces lenne M1A2 égyúval dolgozni Tier8-ban, amíg nincs új felfeüggesztés.
Esetleg akinek van tapasztalata, leírhatná, és így összegyűjthetnénk, mely tankoknál van ilyen upgradere lehetőség. Ahogy a hozzászólásokat olvasgattam, úgy emlékszem a TigerII-nél van ilyen, szóval egy tank már van.