418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #69831 FAQ, mit fejlesszek ki először egy tankon? -
Gerifinuccsi #69830 Sziasztok!
Ma remélhetőleg a duplából már megszabadulok a PzIII/IV-től és megvehetem a kis VK3601esemet ^^. Mit fejlesszek ki először rá? És hogy haladjak sorba? -
Ry0K3N #69829 Victory!
Battle: Mines 2011. október 21. 15:21:07
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 2 268 (fine for causing damage to allies: 10 ;doubled for the first victory each day)
Credits received: 48 463 (fine for causing damage to allies: 920)
Battle Achievements: Top Gun
Victory!
Battle: Malinovka 2011. október 21. 15:59:45
Experience received: 1 105
Credits received: 58 584
Battle Achievements: Confederate
Victory!
Battle: Cliff 2011. október 21. 16:17:54
Experience received: 854
Credits received: 43 680
Hát. Mondasz valamit mert duplázva ez siralmas. -
Bee #69828 Elvileg a III/IV-en magasabb a szorzó (1.08), de kisebbet harap, mint a PZIV (0.99). Szerintem leginkább stílusfüggő (mérgezett egér vs sniper). -
én 20 000 is megelékszek csatánként sztem bőven jó... aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.... -
malystryx #69826 Hát gyerekek, ez valami parasztvakítás.. Az előző hétvégei event, miszerint a pz4-en is dupla lóvé volt, ezzel ellentétben a mostanival valami nem oké. Nem tudok vele annyit keresni, mint az előző hétvégén, pedig most voltak jobb meccsek is. Akkor simán 60-80ezer között voltak a kapott lóvék, ma alig értem el a 44 ezret (prémmel persze).
Lehet holnap feljebb tekerik, de megint elrontják a kanyarodását (az ma nincs nerfelve).. Majd meglátjuk. -
Attiska #69825 Egyébként mi a tapasztalat, a PZIII/IV, vagy a PzIV a jobb farmolni? -
Azóta már természetesen átképeztem őket, a commander és a gunner voltak az elsők, de továbbra is fenntartom a véleményemet.
Most már jobb a helyzet a 105-össel, lehet hogy csak azért mert a lőszerár miatt jobban odafigyelek, de javult a találati arányom. :) -
Attiska #69823 Malinovka, mi fent északon, én Hummellel. Vezetünk 13-9-re- Valahol elbújva van még egy Object, meg egy Patton aszt hiszem. A csapat áll, mint a fasz, az utolsó percben indulnak meg végre, döntetlen. :( -
prémuomt veszel és gyűjtesz én csak akkor gyűjtök ha van prém aztán felélem ha nincs ritkán csinálom de hamar megvan ami kell, nem sok goldra értem kb: havi 2200 elég simán mindenre ami kielégít.nem vagyok a játék rabja nincsenek olyan céljaim hogy mindenből megszerezzem a legnagyobbat, fő-célom már elértem és így is jó játszani* nem kell hogy rabjává tegyen a játék vigyáztok erre.nem kell bizonyítani senkinek sem , azzal játsz amivel szeretsz a többi nem számít -
Szakesz #69821 Az a baj, hogy nagy átlagban talán kijönne egy 0 közeli érték, amely szerint simán fenntarthatóak a tier 9-10-es tankok mindenki számára, de a legtöbb érték között sokszor hatalmas a különbség.
Vegyük a játékost, aki mindig bukik mondjuk 10K-t körönként, valamint a máikat, aki 10K-t nyer átlagosan csatánként. Statisztikailag ki lehetne mutatni, hogy az első játékos is fent tudja tartani a tankját, ha figyelembe vesszük a másikét is, de gyakorlatilag nem így van. Gyakorlatilag az elsőnek folyamatosan deficites körök jönnek, és talán örül, ha nullszaladósra ki tudja hozni egy-egy jobb csatáját top tier tankkal. -
stork13 #69820 Na akkor ha kell a faq-ba:
Enchanced torsion bar
Felmegy:
PzIV
Tiger +
KT +
S-51 +
O-212 +
KV
IS-3 +
IS-4 +
Pz V-IV
Type
Nem megy fel:
T1
T32
M4
E8
T20
Pershing
3601
M4A2E4
Több tank most nincs a garázsban. A + jelűeken volt is fent, ugyanaz mert csak 1 van belőle (nincs is több fajta csak 1). -
gseldon #69819 azt ígérgetik, hogy még idén (késő december), de én nem hiszek nekik. -
Elvileg még idén. -
Szakesz #69817 Ha kedvük szottyan hozzá. -
mikor jönnek a játékba a francia harcjárművek? -
PetiPetiHUN #69815 "És azt is nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy mindenki olyan tehetséges lenne, hogy a tier9-10 tankokkal ne fulladna bele a veszteségekbe ha nem farmolna mellettük."
Ki lehetne számolni - inkább becsülni -egy ilyen csatában mennyi creditet osztanak ki maximum, szerintem elég jó közelítéssel. - az egyes tankok xp értéke, felderítés, itt már nincs prémtank, stb.
A összes költséget is meg lehetne átlagba becsülni - javítások, lőszerek, elhasznált kiegészítők stb.
Mennyi lehet a kettő aránya egy ilyen csatában? Pl: kb kétszerannyi a beszedett credit mint a kiadott?
Nem egy-egy tankra vagy oldalra gondolok hanem a résztvevő összes tank költségeinek összegére. -
Plata #69814 t32-vel ha nagy szarban voltam csak rá másztam az ellenfélre és esélye sem volt. -
Adjunktus #69813 off.
lol.kaptam levelet a Navy Field-ről.
ha visszamegyek játszani,kapok egy havi prémiumot.
valami akció.:) -
Jó, de akkor ne csodálkozzon, hogy pontatlanabb a 88-as a KT-n :) -
Adjunktus #69811 Hát El Haluf pont az a map,ahol eszméletlen bénának kell lennie a védekező félnek,hogy kikapjon.
Főleg ha még artynoobok sincsenek. -
Oddball29 #69810 Viszont ezt nem tudtam...Arctámadó T34 teljesen lesüllyesztett ágyúval át tudja lőni az E-75 homlokpáncélját, kb. 50 százalékos aránnyal. A kupolát szinte mindig, viszont az gyakran előfordul, hogy nem sebez semmit, csak kiüti a commandert. -
Oddball29 #69809 Na ez poén volt. Arty nélküli csata El-Halluf-on , csupa T9-10+1-1 T5 scout. Na
És az agresszívabb fél nyert, hát ezért nem kell arti a kempelés ellen. Napi dupla T34-el meg is lett. -
VanDaal #69808 Abban egyetértek, hogy a mostani aktív játékosok többségének fél év múlva már lesznek ilyen tankjaik, de azért azt nem hiszem, hogy addigra már mindenkinek lesz prémiumja vagy prémiumtankja. És azt is nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy mindenki olyan tehetséges lenne, hogy a tier9-10 tankokkal ne fulladna bele a veszteségekbe ha nem farmolna mellettük. A tier5 alatti csatáknak szerintem már most is kampó, de azért tier5 és 7 között csak nem fog mindenki eltűnni. -
És ez a mostani eventre vonatkozik. -
Ha látsz egy COURIER_WG nevű játékost és kilövöd, majd csinálsz egy screenshotot a roncsáról melyet feltöltesz a megadott fórumba, kapsz 250 goldot. Teamkill nem lehet. -
klezzz #69805 Akkor ez micsoda? Elmagyarázná valaki. courier -
Gunslinger #69804 Ez az amerikai event, nálunk más tankok játszanak sajnos. -
klezzz #69803 Ez meg mi???? Én erre készültem LOOOL
event -
Gunslinger #69802 Welcome to the Future
Fél év múlva a legtöbb csata már így fog kinézni, amiben nem lesznek francia tankok, csupa t9-10. T8-as tank max a prémek lesznek, itt az sem volt.
Amúgy meglepően élvezetes meccs volt, nálam eddig a hét legjobbja, az átlagnál több kommunikáció zajlott és egyik oldal sem volt noob, csak eltérő volt a taktika, a miénk jobbnak bizonyult, de sokáig nagyon szoros volt, az elején az ellenfél vezetett, aztán egyszer csak átlendült az állás és bedaráltuk őket. Mivel sok nagyon magas hp-jű tank harcolt, ezért a szokásosnál több volt a lövésváltás, nem lehetett senkit csupán egy-két lövéssel kivégezni a két t5 scouton kívül.
-
Bmsrt #69801 Egy kis ízelítő ez elmúlt egy óra tartalmából:Vk2801 top tankjaink Is-4 és E-75 természetesen afk mind a kettő két stock kv-val egyetemben,Malinovka Is-3, valamilyen vf-jelű klánosok hoznak Kt+lLőve mellé egy PzIII-at és elkezdenek lövöldözni össze vissza a csapatra,amúgy ők húzzák legtovább mert a bázisról nem dugják az orrukat ki sem,ma meg sikerült Type-al egy 83155kredites VERESÉGET is összehozni. -
hellokitty92 #69800 Van 6 tankom, abból 3-al szopóágon vagyok, pont azokkal amit húzni kéne. Marad 3 másik, amiből 2-vel nem megyek mert úgy is elit. (e8, kt) Akkor ilyenkor mi a teendő?:O
Mondom farmolok creditet az event alatt, megvettem újra a sőrmit, erre csak szívok vele. Pont úgy járok vele mint a legutóbbi event alatt a pz4-el, az árát pont visszahozta aztán hagytam a picsába a játékot az egész event alatt.
-
Szakesz #69799 Mert ha nyersz, az természetes. Hihetetlen skilljeidnek köszönhetően könnyedén taroltad végig a pályát, ez alap. Ha veszítesz, akkor a játék szívat téged és leküzdhetetlen késztetést érzel arra, hogy - ezt a szörnyű gaztetted, amit a játék követett el ellened - megoszd a nagyközönséggel is. -
Gunslinger #69798 Én szoktam beírni, mert ritkaság számba megy, ilyenkor mindig hozzáteszem, hogy holnap cserébe tuti szopóágam lesz és ez eddig 100%-ban bejött. -
PetiPetiHUN #69797 Nem akarunk dicsekedni. :)
-
Gunslinger #69796 Ne tedd, ha már megvetted azt a rohadt prémet. Kitartás. Át kell ülni addig egy másik tankba. Megfigyeltem, hogy ha szopóágon vagyok 1-2 tankkal, akkor átülök egy harmadikba és azzal jönnek már a victoryk. Egyszerre 5 tankkal még sosem voltam szopóágon, persze rohadt bosszantó, hogy ha az ember pont azzal szopik, amit grindelne. Ma még a T32-t nem sikerült ledupláznom 4 csatából, de a KT-val zsinórban mentem 3 victoryt. -
PetiPetiHUN #69795 Kihasználtam az ebédidőt és már csak 650xp kell a T32-höz. A három meccsből 3-szor kaptunk ki.
Sztyeppés pálya: Minden heavy elment a dombos részre a medek meg egy ferdi a bázist védik az afk TigerII-vel karöltve. Visszafordultam védeni kilőttem egy PanterII-t meg egy Pershinget. A völgyből egy T32-es simán begyalogolt a bázis mellé és spotolt mindenkit. Az artyk örültek no nem a mieink.
Gleccseres pálya: Áttörtek minden irányból, nevetséges volt. A mi medjeink előretörtek és elpusztultak mire odaértem hogy segítsek. Seggbelövöm a Leopárdot leesik a lánc, mire betölt már 7 határon túl van. A végén learctámadóznák egy 100%-os ferdit csak úgy düből. Ha nem lőnék le a láncom - elhasználom a javítót - és közvetlenül utánna nem lőné ki az ágyút pont mire betöltene. 50%-on van mire kilő engem utolsónak.
Kicsit havas, városos, folyós pálya: Kilövök 4 ellenfelet, középen a 4 ellenséges heavy tűnik fel. 5-en megyünk a pálya szélén én azonnal ráfordulok a bázis felé. Sikerül kispotolnom a heavyket és lőni is őket, besegít a váras hegyről még 2 med is. A többiek akikkel együtt mentem tesznek egy kis egészségügyi sétát az ellenfél térfelére fölöslegesen. Mire megöletjük magunkat a túlerőbe ők is csatlakoznak hulláinkhoz.
Szóval elég nehezen megy a vége a fejlesztésnek de lehet hogy csak türelmetlen vagyok. -
Gunslinger #69794 Ha heavyből hozta, akkor 75%-osnak minősül, csak akkor kap -50%-ot, ha más kategóriából hozza át, pl TD-ből vagy medből. -
lammaer #69793 De miért van az hogy szinte soha senki nem írja be hogy "vazze, zsinórba nyertem 10-et".
Nem hiszem el hogy zsinórba csak defeat jöhet. -
hellokitty92 #69792 7 csatát mentem ma eddig, abból 1 volt győzelem. Lehet h most befejezem a játékot egy időre...