banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    Kihasználtam az ebédidőt és már csak 650xp kell a T32-höz. A három meccsből 3-szor kaptunk ki.
    Sztyeppés pálya: Minden heavy elment a dombos részre a medek meg egy ferdi a bázist védik az afk TigerII-vel karöltve. Visszafordultam védeni kilőttem egy PanterII-t meg egy Pershinget. A völgyből egy T32-es simán begyalogolt a bázis mellé és spotolt mindenkit. Az artyk örültek no nem a mieink.
    Gleccseres pálya: Áttörtek minden irányból, nevetséges volt. A mi medjeink előretörtek és elpusztultak mire odaértem hogy segítsek. Seggbelövöm a Leopárdot leesik a lánc, mire betölt már 7 határon túl van. A végén learctámadóznák egy 100%-os ferdit csak úgy düből. Ha nem lőnék le a láncom - elhasználom a javítót - és közvetlenül utánna nem lőné ki az ágyút pont mire betöltene. 50%-on van mire kilő engem utolsónak.
    Kicsit havas, városos, folyós pálya: Kilövök 4 ellenfelet, középen a 4 ellenséges heavy tűnik fel. 5-en megyünk a pálya szélén én azonnal ráfordulok a bázis felé. Sikerül kispotolnom a heavyket és lőni is őket, besegít a váras hegyről még 2 med is. A többiek akikkel együtt mentem tesznek egy kis egészségügyi sétát az ellenfél térfelére fölöslegesen. Mire megöletjük magunkat a túlerőbe ők is csatlakoznak hulláinkhoz.
    Szóval elég nehezen megy a vége a fejlesztésnek de lehet hogy csak türelmetlen vagyok.