418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bugi Misi
    11:34-re kilötték az összeset elég gyors menet volt nem isláttam még ilyet talán
  • I.C.ram
    9 killes csata volt.
  • I.C.ram
    Ez az IS még mindig iszonyat durva, ha nem a legalján van a csapatnak:

Victory!
    Battle: Ensk 2011. október 22. 12:13:15
    Vehicle: IS
    Experience received: 4 434 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 53 835
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Master Gunner, Sniper
  • TDantes
    Aha. Kicsit túllőttem a célon, csak egyszerűen elöntött a méreg. Bánom is a dolgot, seggfejség csapattársat kilőni. De hirtelen olyan nagyon elegem lett a sok hülyéből. Nem igaz hogy egy normális meccset össze nem lehet hozni.

Ha harcolni kéne foglalnak, ha foglalni kéne, akkor a pálya közepén verik a faszukat...ha vissza kéne menni bázist védeni, beállnak egy bokorba és nézik milyen szépek a pillangók...
    Kis nyavalyás tetvek, azt csinálják bebújnak a seggembe, és akkor lőnek ha egy ellenséges tankot jól lesebeztem...óh igen, azért vagyok ,hogy nektek gyártsak könnyen kilőhető tankokat és felfogjam a nektek szánt lövéseket...
    Hogy minden pályán sikerül a lehető legrosszabb fele menni...

Mindegy leszarom. Majd akkor érdekel ha lesznek francia tankok. Addig csak ökörködni megyek fel.
  • SovereignXY
    Lehet lassabb de a páncél kárpótol. Nehezebb átlőni mint az M4est. Manőverezés megs ebességhez anyjti, hogy scoutot is kilövik hiába manőverez össze vissza. Az pedig gyorsabb és jobban is fordul.
  • SovereignXY
    Mit csináltál? Cifrán szidtad az atrtykat meg a játékot? :)
  • Ry0K3N
    Tier 8-9 csatában általában úgy néz ki hogy ha az ellen észreveszi heavyk vannak dombon egyből támadnak ezzel lemészárolva a fél csapatot és befoglalva a bázist mire a csapat másik része lekecmeregne a hegyről. De vannak beszari saláta teamek is sokszor.
  • Plata
    Csak nem megöltél egy csapattársat?Mikor engem piszkált egy csapattárs megakartam lőni M4-el,mire persze nem meg lőttem hanem egyből kinyírtam.Én is kaptam 1 napos bannt.Múltkor egymás után két csatában volt olyan hogy megölt csapattárs,de nem lőttem vissza mert féltem a banntól.
  • Plata
    Jumbo rosszabb,az m4 nagyon jó kis tank 105-össel.Jumbo egy páncélozott teknősbéka.M4 105-ösének a sebzése 308-513.Pz4 sokszor oneshot.
  • TDantes
    Na, közben kibannoltattam magam egy napra a játékból. Ügyes voltam?
  • TDantes
    KV2. Kiváncsi voltam, kitaláljátok-e
  • SovereignXY
    Hát... nem tudom miért mondják, hogy az E8 a legjobb T6 medium amikor a VK3001P sokkal jobb :P
  • Bmsrt
    Arty spalsh damage vagy valami nagy kaliberes splashelése(pl Kv 152mm) esetleg rammolás?
  • patchaou
    HE. A múltkor pont két plattontársam lett egy HE lövéssel kiszedve.
  • SovereignXY
    1500 XP kell Tiger P-hez de úgy látszik ezt tuijdma ajáták is mert elfordította a szopóág kapcsolót :(((
  • TDantes
    Na, az hogy lehet. Két leadott lövés. Egy talált. De két kilőtt tank. Na?
  • SovereignXY
    Nem. Mindeki ment minden felé meg balfaszoskodtak.
  • SovereignXY
    Nekem legutoljára 3 lövésbe került egy. De min2. 2k lóvét nem ér az egész. Inkább a 90mm-s.
  • patchaou
    Tényleg olyannal találkozott már valaki hogy minden játékos meghalt mindkét oldalon?
  • patchaou
    Vagy be lehetne nyomni egy Nuke-ot mint a CoD6-ban. Mindenki meghal, de a csapatod nyer :D
  • SovereignXY
    Tényleg jó lenne egy Tier 10 prém arty nukleáris gránáttal. Fura havas pálya várossal meg foylóval. Az ellen 8 tankja jött egy csoportban.
  • Ry0K3N
    Pz4-el meg 2 perc intenzív csuklás a WG részéről.
  • patchaou
    Az ilyenek nem tudnak áttörni. Ezek azok, akik négyen hatszor annyi hp-val nem szoktak letámadni, és egy tank is fel tudja őket tartani percekig.
  • kdezso30
    Ha az a T5 egy trollgunos KV, akkor az ajándék az MM rendszertől.
  • Ry0K3N
    És lent nem tudtak áttörni annak ellenére hogy az ellen heavyk hegyetmásztak leredukálva a védelmet? Akkor ott a csapattal van gond.
  • Ry0K3N
    Hasonló nekem is volt tegnap csak tier 5-ként berakott tier 8-7 ellen tier 6-ot teljesen hanyagolva. Élvezetes volt mit ne mondjak....
  • kdezso30
    Jó az a 105-ös üsd vele a Pz IV-eket oldalról nagyon szeretni fogják, bár nekem szemből is jött már össze oneshot. Egyébként is elég sok van belőle ezen a hétvégén.
  • SovereignXY
    Himmelsdorf. 4szer voltunk ma ott abból 3 bukta. Megyek a hegynek fel mondom ellen top heavyjei úgy is lent mennek mert mire megmásszák a dombot...
    Erre egy vagy 2 tuti hogy azért is arra jött. Perzse maximum harmadmagammal mentem arra középtől lefelé található tankokkal. Perzse hogy leöltek minket aztán hátba támadták az utcán kempelőinket...
    Hiába kérem az embereket minden ilyen csata elején jöjjön még vki fel a hygere nem.
  • VanDaal
    Sajnos éltek vele. Bár az IS-7, a T-34 és 3 egyéb tankjuk ezt már nem élte meg. A legjobb az volt, mikor a végén vmelyik arty elkezdett "noob heavies"-ezni. Ha még éltem volna, tuti beledurrantok 1-et
  • VanDaal
    Nagy tankosok? Tier7 szerintem még egyáltalán nem az. De amúgy nem az a problémám, hogy tier10-be rak, hanem hogy csak az ellennek van tier10-e, de nekik egyből 2 is, és azon kívül is 2 helyen van egy szinttel nagyobb tankjuk.
  • Szakesz
    Csak esélyt adtak a másik félnek is. :P
  • Bmsrt
    Ma reggel nekem is volt egy érdekes sorsolás T10 alá T8 mindkét félnek:
    http://kepkezelo.com/images/9zvqmxrkbijqvz11ryba.jpg
    nem baj ez csak fura...hol a T9?
  • SovereignXY
    Hát... én mint aki eddig csak szív a nagy tankok miatt mert szétlőnek mint szart én meg nem tudom őket azt mondom, hogy ti nagy tankosok megérdemlitek! Igen is fáljon nektek is úgy mint nekem/nekünk "kicsiknek" :PPPP
  • SovereignXY
    Feygó kb ugyan az. Talán arra van már az m1a2 gun de én nem szeretem. kb ugyan az mint a sörman m1a1ese. 10,5cm-s viszont fasza. Üt mint állatt :)
  • Oddball29
    Sztem tudja azt az átütést, viszont default szeret többet pattogni. A nerf része.
  • VanDaal
    Uninteligens meccsméking:

Ezt űberelje valaki, ha tudja :P
  • SovereignXY
    105össeé nekem is hasonló gondom van. Na nem tudom miylen a 88as - mél nincs német nehéz tankom - de ennél jobbra számítottam volna mint amit nyújtani tud.
  • SovereignXY
    Én is értékelném a rendes csövet. Érdekesebb lenen a dolgo tényleg.
  • Pales27
    Hi a wot tweakerben mit lehet ezzel kikapcsolni "effect of falling into the tank" ? Én a becsapódó lövedék effekteket akarom kikapcsolni, mert akkor esik le az fps de az sztem ez "effects explosions of shells".
  • Pongyi
    Hali. Jól tudom h jön majd egy uj tank T32 után T34 helyett? Mondjuk még messze vagyok mert még csak 50.000xp körül vagyok.