banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Aha. Kicsit túllőttem a célon, csak egyszerűen elöntött a méreg. Bánom is a dolgot, seggfejség csapattársat kilőni. De hirtelen olyan nagyon elegem lett a sok hülyéből. Nem igaz hogy egy normális meccset össze nem lehet hozni.

Ha harcolni kéne foglalnak, ha foglalni kéne, akkor a pálya közepén verik a faszukat...ha vissza kéne menni bázist védeni, beállnak egy bokorba és nézik milyen szépek a pillangók...
    Kis nyavalyás tetvek, azt csinálják bebújnak a seggembe, és akkor lőnek ha egy ellenséges tankot jól lesebeztem...óh igen, azért vagyok ,hogy nektek gyártsak könnyen kilőhető tankokat és felfogjam a nektek szánt lövéseket...
    Hogy minden pályán sikerül a lehető legrosszabb fele menni...

Mindegy leszarom. Majd akkor érdekel ha lesznek francia tankok. Addig csak ökörködni megyek fel.