418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hawkie22 #70191 Annyit tesz, hogy van 1-2 prém tankja (Löwe, Type-59 vagy KV-5, esetleg a kisebbek), ezekkel gyűjti a free xp-t, mivel ezeknél az összes xp átváltható free-be, nem csak a megszerzett xp 5%-a, mint a többi tanknál. És így, a free xp lévén, egyszerűen megszerzi azokat a tankokat xp-ből, anélkül, hogy meg kéne vennie az adott tankot.
Nézd mondjuk az orosz ágat. T-50-2-t akarsz magadnak, előtte játszanod kéne a T-26-al, a T-46-al meg a T-50-el. Ha van elegendő free xp-d, akkor egyszerűen végigmész xp-ből az ágon egészen a T-50-2-ig, anélkül, hogy bármelyik korábbi tankot megvetted volna. Így ha sokat farmolsz prémtankkal, akkor akár Tier10-es tankod is lehet, anélkül, hogy a korábbi tankokat ismernéd, vagy játszottál volna velük. Kicsit bő lére eresztve ennyit tesz az ugrálás. :D -
ropi88 #70190 miféle techtree-ben való ugrálás? -
A tanulópénzt kifizettem :)
Ez a techtree-ben átugrálás megmagyaráz azért pár dolgot. Pl azt, hogy miért látom néhány T6-7-8 játékosnál azt hogy fingja sincs az egészről. -
SovereignXY #70188 Na megvettem Tigrist is. Egyenlőre jobban tetszik mint a P. Ez képes menni. :)
Lehet páncél vékonyabb de volt időm megszokni hogy nem pattognak rólam a lövések. -
klezzz #70187 Végre 100%-on van a pz4-es legénységem.
Milyen képzést érdemes nekik adni és kinek mit? az is számít? -
davidbog #70186 Az elején amíg nincs meg a 122 mm BL-9S vagy a 152 mm BL-10 nem lesz jobb az ISU. Kicsit lomhább és azonos tűzerejű mint az SU, nagyobb a javítási költsége és gyakrabban kerül össze T9-10-es gépekkel. A fent említett két lövegtől lesz használható az ISU.
A báta alatt én a 122 mm BL-9S-t részesíttem előnyben azt fejlesztettem ki előbb, aztán végül nem maradt idő a BL-10-re. Ha az Object 704 a cél és az ISU-t nem fogod megtartani, akkor felesleges a 122 mm BL-9S. Ha mégis megtartanád az ISU-t is, akkor szerinrem felesleges két olyan TD amin ugyanaz a löveg van. 704-esen a BL-10-et használnám mivel nincs alternatíva. Az ISU-n a 122 mm BL-9S, mert gyors és nagy tűzerejű is. -
OMG ekkora 1 noob teamet nem mostanában láttam! 12:30-l én és 3 Arty voltunk, 2:15 lett a vége... -
davidbog #70184 Nálam is szinte ugyanaz az azonos szintű német és orosz harckocsiknál a találati arány. Csak tudod az a nem mindegy, hogy átlag 300 méteres távolságból vagy átlag 150 méteres távolságból x% a találati arány. Illetve az se elhanyagolható, hogy például 5 másodpercig állok+céltok és nyújtok ezáltal kiváló célpontot az ellenségnek vagy csak 3 másodpercig állok+célzok azért az x% találati arányhoz.
-
Khaosz5 #70183 A Su85-öt és a Su 100-at nagyon szerettem. Ez a Su 152 egy gyötrelem. Remélem a ISU-152 jobb lesz mert különben megyek a Német ágra. -
Khaosz5 #70182 Már lehet lenne ferdinándom ha nem a papírpácélú orosz TD erőltetném. Igaz most nincs idegzetem ismét végigvinni az egész német TD ágat. -
Khaosz5 #70181 Hát akkor bennem van a hiba. Nekem az orosz ágyú pontossága 15-20% kisebb mint németé. -
én 2x olyan szar vagyok orosz tankokkal mint a másik 2 nemzetnek -
Oddball29 #70179 Biztos közelebb hajtasz a IS-el.
-
a kv-nál fejlesszem ki a 7-es ágyút, vagy menjek rá a kv-3-ra? -
Renegade #70177 én ezt rosszak a szovje ágyúk mizériát sosem értettem
KV:107 ágyúval 71%
Pz IV, hosszú 75-el, 73%
IS: 78%
Tigris: 78%
semmi, vagy szinte semmi az eltérés -
Adjunktus #70176 "Ja. Orosz ágyú. Tölt én megfőzöm a kávét. Lő = talál. Lenyeled a poharat. :) -
Khaosz5 #70175 Ja. Orosz ágyú. Tölt én megfőzöm a kávét. Lő = mellé. Megiszom a kávét. :) -
Oddball29 #70174 Jah, ha éppen betalál.
Még a leggondosabb célzással is rendre elküld néhány lövedéket a szubtérbe. -
Renegade #70173 hehe szu-85öt hasonlítani a többi td-hez kb olyan mint KV-t a loltratorhoz, pöttyet nagyvonalúak voltak azzal a járművel, olyan mint a bétás szovjet kütyük, csak a w-t, meg a balgombot kell nyomkodni. -
nekem T1 Heavy-l pattant le 3 M7 Priest lövedék nagyon örültem neki... -
Wlanseraf #70171
-
Oddball29 #70170 Szu-85-nél nem lesz jobb, mert az elég durván OP a 107-essel.
Viszont kifejlesztve okés, viszont más küzdőstílus, mint a többi TD. -
Khaosz5 #70169 KV 107mm -es rálőttem egy kb Tire 4-es Artyra. Mondja: "Critical hit" erre levesz 0%-ot :). -
Oddball29 #70168 Pedig Spall Liner-es T1-el is öldöstem a KV-kat. Szemből 1-et mindig megfogtam, amíg töltött, addig meg szétkaptam. Egy lövése volt, jobban tartottam a 107-estől. -
Khaosz5 #70167 Hu bakker már " 20 000 Xp kell a rohadt KV val hogy meglegyen az arty. Komolyan mondom egy kínszenvedés volt ezzel a Kv-val az artit elérni. De akarok egyet. -
Oddball29 #70166 Nem az van inkább, hogy a kb. a test közepén lévő torony ilyenkor kevésbé előnyös? -
Khaosz5 #70165 :) LOL. Hát csak az esélyegyenlőségről beszéltem. Persze pénzes világban olyan nincs. -
Wlanseraf #70164 Szerintem is a kurva anyját akinek van pénze.. netalántán dolgozik:)))) -
Khaosz5 #70163 Ja ez engem is megőrjít. Alapvetően ha pénzt pumpálsz a gambe sokkal jobb esélyekkel indulsz mit mások. Vehet tök sok hasznos cumót ha van léd. -
hellokitty92 #70162 Akkor van egy újjabb rossz hírem, miután visszavásároltad a t40-et.:) Ismét kidobtál egy csomó pénzt, mert ha az xp megvan, akkor a tech tree-ben is tudsz fejleszteni, tank nélkül.:D
Ezért is tud hasznos lenni pl a free xp, mikor tankokat ugrálgatnak át a pénzesek anélkül h egy métert is megtettek volna az adott járgánnyal. -
most őszintén mennyi esélyem van itt alap löveggel?:D
1%HP-s T34 tudtam kilőni de a félpályánál kellet kóborolnom hogy egyáltalán elérjek addig -
Wlanseraf #70160 Nekem kurvára gyors az ojjektum célzása.. nem is pontatlan igazán:) -
Wlanseraf #70159 Ezt most nem értem? TechTreeben is ki tudod fejleszteni.. a Wolverine-t... vagy nem értem.. -
Ez a stock rozsomák nem győzött meg. Mikor elkezdtem a játékot még paráztam tőle... Lesz ez olyan jó mint a SU-85? -
Khaosz5 #70157 Hali.
Mi a hír az új orosz TD ágról? Papírpáncél marad vagy a 8-9-es Tire már kap valami rendeset mint a Németek?
Különben sokan írják, hogy orosszal a legkönnyebb játszani. Hát nem tudom van azért sok negatívum orosz TD-nél is 7-8-9-es szint körül.
Papír páncél
Lassú célzás
Pontatlan ágyú
Igaz olcsó javítani mit a Ladát.
-
én pár napja rossz tankot adtam el xD -
Ezt mondjuk tier 8-9-nél már gázosabb eljátszani :) -
az szívás xD -
lol :D -
Hogyan bukjunk könnyen gyorsan pár százezret. Nagy örömömben eladtam a T40-t hogy helyébe jöjjön a wolverine. Csak épp elfelejtettem kifejleszteni... Nem jó dolog fáradtan ilyen tranzakciókba kezdeni :)