A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #70186 Az elején amíg nincs meg a 122 mm BL-9S vagy a 152 mm BL-10 nem lesz jobb az ISU. Kicsit lomhább és azonos tűzerejű mint az SU, nagyobb a javítási költsége és gyakrabban kerül össze T9-10-es gépekkel. A fent említett két lövegtől lesz használható az ISU.
A báta alatt én a 122 mm BL-9S-t részesíttem előnyben azt fejlesztettem ki előbb, aztán végül nem maradt idő a BL-10-re. Ha az Object 704 a cél és az ISU-t nem fogod megtartani, akkor felesleges a 122 mm BL-9S. Ha mégis megtartanád az ISU-t is, akkor szerinrem felesleges két olyan TD amin ugyanaz a löveg van. 704-esen a BL-10-et használnám mivel nincs alternatíva. Az ISU-n a 122 mm BL-9S, mert gyors és nagy tűzerejű is.