418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hNeo
    kösz borotvakefe.
    sajna nem azért nyomtam 6000 csatát hogy végül kiderüljön a Tier 10 tank nem nekem való...
  • crossy104
    Ennyit még nem kaptam T30-al.

Győzelem!
    Csata: Mines 2011. október 23. 17:35:40
    Jármű: T30
    Szerzett tapasztalat: 1 657
    Szerzett kredit: 83 719
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
  • Nazarov77
    Ja régen is így volt, alap torony egy kis pici vacak, nem férne bele.
  • Szakesz
    Ez régen is így volt? Nem emlékszem, hogy a 7,5cm L/70-es lövegen kívül használtam-e azon a tankon mást.
  • Ry0K3N
    Majd az lesz ha meglesz a torony.
  • Nazarov77
    Stockba nem megy bele, rövid 105öst pakolja fel inkább az jó.
  • Szakesz
    L/70. :)
  • Ry0K3N
    VK3601 stockként mivel jár jobban a 40L/ 48 vagy a 42L/ 28?
  • Gerifinuccsi
    A jó VK-t szerered? :D

Győzelem!
    Csata: Steppes 2011. október 23. 17:01:44
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1 273
    Szerzett kredit: 31 612
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
  • tigrincses
  • ximix #70342
    Csináltam egy prezentációt vagy mifenét google docs-on remélem te/ti is látjátok
    Telefonos fizetés
  • WaseK
    Itt van. Vagy nagyon hasonló:
    Kémlelőnyílásos nézet
  • Plata
    Pocsék zene nélkül még el is menne,de így élvezhetetlen.
  • Toby0501
    Ott van minden a videó leírásában.
  • Plata
    Úristen de szarul néz ki.
  • tigrincses
    (valakinek tron mánijáa lehet- nem tudjátok hogy honnan lehet ezt a belső nézetet letölteni"? kémlelőnyílás*
  • bornofakone
    hNeo
    sztem a hiba abban van h túl görcsösen akarsz nyerni, és ez tudat alatt rányomja a bélyegjét az összes csatára, sztem a legegyszerűbb dolog, ha nem foglalkozol a statisztikával....szard le (már bocsánat a kifejezésért) és csak azért játssz mert szereted azt a tankot, illetve mert szeretsz menni vele (ha nem akk hagyd a picsába de nagyon gyorsan :D)
    az h most 30%-s winrate-d van kit érdekel? :D (persze szar érzés lehet mikor más tankokkal látszik is h tudsz alkotni, de ezzel nem jön össze...de ezt próbáld meg kizárni, csak koncentrálj arra h van 1 tank, és előtted az enemy és lődd ki, próbálj meg mindig vmi kisebb, de elérhető célt kitűzni pl. napi 1 győzelem, v 1 csatán belül kilőni 1 tankot....ha annak tudsz örülni v úgy kezeled h na igen ezt elértem utána csak tudsz jobban építkezni a pozitív élményekből :)

Vagy a legegyszerűbb eset: nem illik a játékstílusodhoz ez a tank, és le kell mondani róla.
  • WaseK
    Jajj, de agyon lettem dícsérve, pirulok :D

Mi mentünk át az LS-ből a németekhez(BOS). Szóval olyan 60/40%-ban német, magyar klán :)
  • lammaer
    Nahát... néztem is hogy ki ez az intelligens és bátor KT, aki félpáyáról visszajött a zászlóhoz, meg amelyik flankelte a panthert akivel csikicsukiztam... de abszolút nem volt ismerős a neved.. ez a BOS klán magyar? :)
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Karelia 2011. október 23. 16:12:19
    Jármű: M7 Priest
    Szerzett tapasztalat: 766
    Szerzett kredit: 38 406
    Csatában elért Achievement: Top Gun

6 kill a 7 mellé ment >.<
  • WaseK
    lammaer-el összekerültünk randomban. Persze csak a végén vettem észre, amikor nézegettem a listát :)
    1-6 volt már az eredmény, onnan fordítottunk.
  • Nazarov77
    Höhö most viszont 15>0ra nyertünk, Maussal voltam megint de most nem volt rohadt arty.
  • Nazarov77
    Ó hogy dögölne meg az a fejlesztő aki kitalálta hogy legyen T7,8 arty, Maussal kimegyek kicsit fedezékből, 100%on vagyok, aztán 3 gw tiger belém soroz és maradt 400Hpm, hát rohadtul izgalmas a játék így, na ezért nem szoktam maussal játszani... néha előveszem akkor is berak malinovkára vagy valami hasonló szarra.
  • Met
    nem csak a hétvégére, azt hiszem az utolsó patch óta szar
  • Dorgal
    A PzIV nagyon jól fordul,csak ezek a rohadtak a hét végére mindig megbuherálják.Nem az első eset.
  • lammaer
    Nem te panaszkodtál hogy E100-al MINDIg defatod van? Igy már érthető miért...
  • S1mlis
    Kicsit elszállt a ruszkik fantáziája.
  • Nazarov77
    valami rosszul sikerült replika
  • brasco84
    ez a PZ IV tényleg így fordul? ez vmi vicc? minden ki van fejlesztve, de ez elképesztő... bármelyik heavy jobb ennél ilyen téren... elég szar, remélem nem marad így.. mindig ilyen volt? más, egyszerűen soha nem kezdődött még olyan szarul új tankkal mint IS3, fos, szar az egész kurva tank úgy ahogy van... végre top tier voltam, egyszerűen szét aprítják, minden arty engem lő, mindig látnak, az ágyú folyamatosan missel, elegem van.. csinálom a német ágat inkább. nincs idegrendszerem kifarmolni 40kt az ágyúra
  • Szakesz
    Talán egy pzIX.
  • Renegade
    régen sokat nyomta, lelkesen postolt hivatalos forumra, aktívan írt a faq-hoz részeket ő is, aztán már nem (bár újabban szokott lenni)

aztán kapott egy read onlyt a fejlesztőktől egy időre, mert szóvá tette a szovjet tankok láthatatlanságát, egy ideje ide már nem jár, ventrin meg még pár helyen elmondta az okát is.
  • S1mlis
    Tigrincses által belinkelt videón 1:50-nél az milyen tank lehet?
  • Renegade
    jaja, sokat nyomtuk közös platonban
  • Pales27
    12 győzelem zsinórban, valaki kérte, hogy azt is írjuk ha jól megy :)
  • Szpecnyaz
    Tuti hogy azok a tigrisek nem eredetiek, elég rájuk nézni.
  • MuldR
    Cifu WOTozik?
  • hNeo
    Megint vereség!!!!

E-100 újabb vereség sorozatban a 100-adik.
    Prokhorovkán 4-4 hevi arti.
    Bemegyek a városba. a hillre igyekvő t54-et lelövöm.
    velem jön 3-4 t9 tank. egész jük vagyunk.
    de sorba halunk meg.
    csiki csukizok a házaknál 1-2 kill bejön.
    a csapat meghal. ekkor jön a T-50-2 és mindenki meghal.

megint vereség tehát.
    miért??? csak vereség. biztos béna vagyok.
  • Szakesz
    Utóbbival vigyázz! Amikor lenooboznak én is direkt elcseszem a csatát. :)
  • hNeo
    igen az elején 1-2 utasítást adok.
    a csata többi részében Noobozok, és szidok.
  • tigrincses
    szovjet film eredeti tigrissekkel, ( akkor sokan még voltak)