banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    hNeo
    sztem a hiba abban van h túl görcsösen akarsz nyerni, és ez tudat alatt rányomja a bélyegjét az összes csatára, sztem a legegyszerűbb dolog, ha nem foglalkozol a statisztikával....szard le (már bocsánat a kifejezésért) és csak azért játssz mert szereted azt a tankot, illetve mert szeretsz menni vele (ha nem akk hagyd a picsába de nagyon gyorsan :D)
    az h most 30%-s winrate-d van kit érdekel? :D (persze szar érzés lehet mikor más tankokkal látszik is h tudsz alkotni, de ezzel nem jön össze...de ezt próbáld meg kizárni, csak koncentrálj arra h van 1 tank, és előtted az enemy és lődd ki, próbálj meg mindig vmi kisebb, de elérhető célt kitűzni pl. napi 1 győzelem, v 1 csatán belül kilőni 1 tankot....ha annak tudsz örülni v úgy kezeled h na igen ezt elértem utána csak tudsz jobban építkezni a pozitív élményekből :)

Vagy a legegyszerűbb eset: nem illik a játékstílusodhoz ez a tank, és le kell mondani róla.