418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Régen Scooter volt:))
  • ilsalon
    Na ezt kipróbálom. Köszi.
  • Oddball29
    Ez még egy elviselhető verzió.

• lammaer
    Honnan is tudhatnám.... :)
  • lammaer
    Akit belinkeltél :)
  • Nazarov77
    Látom a fejlesztők is szeretik a Tiger(P)t :D
  • Nazarov77
    És miért pont ez a link van alapból ott? :D
  • Plata

Remélem most jó,ezeken a shörmiken van géppuska.
  • Plata
    Ki az a rebecca black?
  • lammaer
    Mindenki megszívja... amikor megnyomod hogy videó linkelése, alapból ez a link van a szövegmezőben, nem az amit a vágólapra tettél.

Megtévesztő, az ember azt hiszi a vágólapot egyből behúzza az SG pedig nem :)
  • Oddball29
    Csodabogár Sherman Plata-módra. Két bazi nagy hangszóróból megállás nélkül Rebecca Black megy.
  • mordawn
    Nekem most van 60-as UPC, és volt ilyen hibám nekem is. Nálam az volt a megoldás, hogy 100M/full duplex-re tettem az egyébként gigás hálókártyát.
  • Renegade
    mondjuk dúrva terror fegyver lenne, fun, fun, fun ;)
  • Plata
    Én nem is ezt a videót linkeltem.
    Ittvan link nélkül.
    http://www.youtube.com/watch?v=ThVbUPeGdqE
  • Plata

Rakhattak volna a játékban is M4-re ilyen kis géppuskát.
  • ilsalon
    Nekem a UPC csinálja ugyanezt. Csak a router újraindítás és hálózati kapcsolat resettel jön vissza a net. A hibabejelentésre visszadobták, hogy nálam van a hiba. Na én több géppel is kipróbáltam, ugyanaz a hibajelenség, ezért a UPC-vel beszélgetve én már csak úgy fogalmazok mondatot, hogy benne vannak a családtagokra vonatkozó és egyéb b p és f kezdetű szavak.
  • VanDaal
    Igazad van, nem fogalmaztam elég árnyaltan. AFK alatt az egész meccs alatt AFK-kra gondoltam, akiknek semmilyen aktivitásuk nem volt a csata elejétől a végéig. Dezertálóknál pedig azokra, akik pl csata elején valami nemtetszés nyilvánítás után egyből kilépnek, mert nem tetszik nekik a pálya, az MM, satöbbi. Ez is gyakran fordul elő top tank pozíciójában lévő játékosokkal. Meg azokra az arty-kra, akik egész meccs alatt osztják az áldást, majd mikor közelít feléjük a front, elúszni látszik a hajó, akkor hanyag eleganciával kilépnek, esélyt sem adva a többieknek, hogy az elszenvedett sérelmeiknek legalább egy apró részét törleszthesség. Ennél már csak az jobb, mikor még belém is lő egy cirka 1000 sebzést, és közvetlenül azután lép ki. Na az ilyenekkel csúnya dolgokat tudnék csinálni.
  • Renegade
    ráadásul a többségük hülye is, dagadt leoval mostanában úgy kezdem jól spottolható pályákon, hogy pl artyk: megyek C4-be, spottolom B2-5-öt, kb 20%-uk szokott rá reagálni, mondjuk azért hozzá teszem, hogy a tankok sem vonulnak fel sokszor kacsát vadászni, inkább simogatják a kedvenc sziklájukat :-(
  • Oddball29
    9 perc..Pfff...

Ezt screen-elni kellett volna és lenyomni hivatalos fórumon az artisták torkán.
  • Sippie
    viszont ha úgy nézzük hogy a T8-as heavymmel, megkarcolni sem tudom még oldalról sem a Maus E100 és társaikat, akkor valamilyen szempontból érthető hogy van amivel kompenzálják.
  • DummyBoy
    Sajnos igen ... De ha csak arty marad az ellenfélnél, akkor meg dezertál gyorsan ...

Ezért csináltam meg a T-50-2-t, meg a Chaffee-t ... és most áltam neki a Leopárdnak.

Csak ritka, hogy ezek ellen pakol artyt a játékba ... ha sok enemy arty van akkor általában beírom a közös csetbe, hogy "Arty, be ready xD" és meglátjuk ... 90%-ban vigyorogva fejezem be a csatát ... Nincs szebb látvány a menekülő böszme dögöknél, akik 1-2 lövéssel lövik ki a "Masu"-t, de megjön Spidigonzálesz és fülüket - farkukat behúzva menekülnek ...

Anno Pershinggel kempeltem a halálerdőben, mert 12 "tank" volt még talpon a pályán, ebből 10 arty, egy enemy ISU meg én ...

Erre beírja a Hummelünk, hogy menjek spotolni ... Visszaírtam neki, hogy a Hummel gyorsabb ... Ha szpotot akar, akkor guruljon ...
  • R3nton
    vagy limitálni kéne CW-n is max 2 arty
  • R3nton
    abszolút arty központú így a játék CW-n is. Gyakorlatilag nem támogató egységek hanem ők határozzák meg a játékot. Ezt szerintem pedig a heavy és med tankokra kellett volna bízni
  • Plata
    Nekem is az van és időnként megszakad.
  • R3nton
    és még szerencséd is volt hogy maradt hp-d xd
  • mordawn
    Régebben T-onlányos netem volt. Valamiért 2-3-4 óránként megszakadt pár percre, így akaratomon kívül én is afk lettem. Szolgáltatóváltás megoldotta a problémát :)
  • Nazarov77

Tegnap E-100al kör vége fele mikor kevés ellenség maradt kimentem Murovanka varázs erdejéből mert már untam a kempet, erre 2 GW tiger és 1 object 212 meglőtt, full HPról kb 400ra estem, hát rohadt fair ez így, legszívesebben átmennék egy E-100al azon a marha project manageren aki szerint szükség volt ekkora artykra.
  • VanDaal
    Tudom, hogy vannak ilyen technikai problémák, hogy kidob a játék, kifagy, meg hasonlók. De aki 8 perc elteltével is mozdulatlan, annak bizony sikerült belépnie, csak épp az illető szarik a játékra meg a csapatára. Feljelentgetni meg nem az én stílusom. Bár egyre jobban dühítenek az ilyenek.
  • DummyBoy
    Azért az AFK egy kicsit más ... Velem is többször előfordult már, hogy játszottam, de közben csörgött a telefon, vagy csöngettek, vagy telehányta a kutya a fotelt ...

Ilyenkor otthagyom én is inkább, mert ha visszaérek, akkor még legalább tudok valamit csinálni ... Még ez is jobb megoldás mint a dezertálás.

Tegnap pont T-50-2-vel jártam így ... Indult a csata, erre csöngettek ... futás ki, szomszéd elrendez, futás vissza, körbe a pályán, artikat kiiktatni, és win ...

Sajnos nem mindig ilyen mákos a helyzet, de előfordul ...

Dezertálásnak is lehetnek logikus indokai: pl: megszakad a net, stb ... Nem sokszor dezertáltam még direkt, akkor is csak azért mert vérlázítóan agyatlan lemming volt mindenki ... (pl: Rajtam kívül mindenki heavy volt eneszkán, ellenfélnél 1db heavy, a többi mind medium ... csata kezdetekor gyakorlatilag az arty kivételével mindenki berobogott a városba ... Az enemy meg egy lövés nélkül bejött a bázisra ...)
  • ilsalon
    A AFK nem biztos, hogy direkt csinálja. Mostanában engem is mindig kidobál a játék, van, hogy háromszor is egy menetben. Ilyenkor az én tankom is valami teleptárgyba ütközve pihen, vagy éppen röhög az ellenfél, hogy valaki full speeddel rohamoz és egyet nem lőtt, meg el sem bújt sehova. Na ilyenkor újra betöltöm a játékot és látom a stáblistát.

Aki viszont ott pihen a kezdőkörben az az én barátom, mert egyrészt ingyen frag, másrészt ingyen fedezék. Ha meg nálunk van, akkor screenshot és elküld supportnak.
  • Adjunktus
    Az artyktól mocskosabb,undorítóbb,gerinctelenebb férgeket nem tudnak kreálni ebbe a játékba.
    És a jellegét tekintve,gyorsan rájuk is kap a játékosok jellemtelenebb része.
    Itt azokról van szó,akik csak ezeket a szarokat tolják.Mert máshoz debilek.
    14 arty volt legutóbbi csatában.
    Előre elmondtam mi fog történni.
    Először a"hősök"a leghátsó bokrokból osztották az észt,meg hajtották a népet,mert hát nekik scoutolni kell.
    Szóltam nekik,hogy nyugodtan ide lehet jönni az első vonalba okoskodni.
    Persze én voltam a noob.
    Aztán szépen lassan elfogytak a tankok.
    nálunk maradt 3 arty az ellenfélnél meg 4.
    9 perc volt hátra és kihozták döntetlenre!
    Amég hátulról kellett lövöldözni,addig mind brutál nindzsa killer volt.
    Amikor meg nekik kellett volna menni,akkor elfogyott a bátorság...
    Tipikus gusztustalan arty user viselkedés.
    De hát kellenek ők nekünk!
  • patchaou
    Nálam valami metál szokott szólni, meg battlefield témák.
  • R3nton
    nálam reggae rádió xd
  • VanDaal
    Az agyhalottakhoz:
    szerintem az AFK-k legalább ilyen idegesítőek, meg a dezertálók. Nem hiszem el, hogy nem tudnának valamilyen hatásos szankciót kitalálni ellenük. Ráadásul sokkal többször látok AFK top tankot, mint kicsit. Az előbb is az ellennél három tier8 heavy top tankként, nálunk 1. És mit ad Isten, az az egy IS-3 is AFK volt. Városos pályán valami hihetetlen élvezet volt. A játék hibáin már rég nem dühöngök. Az arty-kat kivéve, de azok hivatalosan nem számítanak bugnak :D De az emberi butaságon meg önzőségen még mindig meg tudok lepődni.
  • Nazarov77
    Nálam Rammstein, Oomph!, Deathstars meg hasonlók szólnak.
  • Oddball29
    Elképzelhető, az angolok egyébként kiszerelték a robbanó harci részt az amerikai APCBC lőszerekből, mert azok hajlamosak voltak idő előtt eldurranni a német tankok face-hardened páncélzatán (azt hiszem az történt, hogy a külső, keményebb rétegen a lövedék még átjutott, de utána még azelőtt detonált, hogy átütötte volna az egészet). Ezzel nyertek némi extra szerkezeti szilárdságot és pár százalékos növekedést az átütésben.

De az igazi poén az az volt, amikor a Crusader során felmentették Tobrukot, zsákmányoltak néhány tízezer 7,5 cm-es PzGr34-et, amiket alkalmassá tettek arra, hogy a Grant ágyújából kilőjék. Rommel hadosztályait pár hónapra rá Gazala-nál érte a meglepetés, hogy 1 km-ről is cafatokra szedik a britek a tankjaikat, nem ilyen hatásfokhoz voltak azoknál szokva.
  • Attiska
    Én is így nyomom, egy idő óta a Panzerlied, a Braune kompanie, Erika, stb. szól.
  • Nazarov77
    Persze optionsba lehalkítod 0ra a zenét, és közben egy lejátszóból nyomatod a zenéket, én kb akkor vittem le 0ra a játék zenéjét mikor kijött a CBT, és benéztem az optionsba pár kör után :D

• Plata
    Játék zenéjével lehet valamit csinálni?Mert én inkább ezt hallgatnám csata közben,főleg M4-el.
  • DummyBoy
    Nos az új MM-ről pár dolog nekem is eszembe jut, de nem az hogy milyen f@sza lett ...

1: Patron mindig kishal ... Néha olyan csatákba rak, ami még CW-n is ritka ...
    2: Ha scouttal megyek NINCS arty ...
    3: Cserébe a 2-ik legkisebb tank T54-es ...

Néha tényleg van 1-2 perces várakozás, de hálistennek ritka ...

Azt még mindig elfelejtették kigyilkolni belőle, hogy az agyhalottak mindig az én oldalamra kerülnek :(