A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért az AFK egy kicsit más ... Velem is többször előfordult már, hogy játszottam, de közben csörgött a telefon, vagy csöngettek, vagy telehányta a kutya a fotelt ...
Ilyenkor otthagyom én is inkább, mert ha visszaérek, akkor még legalább tudok valamit csinálni ... Még ez is jobb megoldás mint a dezertálás.
Tegnap pont T-50-2-vel jártam így ... Indult a csata, erre csöngettek ... futás ki, szomszéd elrendez, futás vissza, körbe a pályán, artikat kiiktatni, és win ...
Sajnos nem mindig ilyen mákos a helyzet, de előfordul ...
Dezertálásnak is lehetnek logikus indokai: pl: megszakad a net, stb ... Nem sokszor dezertáltam még direkt, akkor is csak azért mert vérlázítóan agyatlan lemming volt mindenki ... (pl: Rajtam kívül mindenki heavy volt eneszkán, ellenfélnél 1db heavy, a többi mind medium ... csata kezdetekor gyakorlatilag az arty kivételével mindenki berobogott a városba ... Az enemy meg egy lövés nélkül bejött a bázisra ...)