418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
1x He volt utána AP eggyikse fogta -
bornofakone #70793 3%-s ferdinandot ilyen pici tankkal csak is HE-vel lőnék, még ha az oldalába vagyok akkor is, biztos ami biztos alapon, túl random ez a játék h kockáztassam a lepattanót (még HE is akár pattanthat v 0-s critical...de akkor legalább tudom h én mindent megtettem :D) -
Szpecnyaz #70792 Ilyen célpontra csak HE-vel szabad lőni. -
hát ilyen nincs Ferdinándot 2x meglőttem Pz3/4-l és 0 demage-.- és mellesleg 3% volt -
Scharnhorst #70790 Tigris, Su-100, T-34/85, Leopard :) -
Mid van? -
Scharnhorst #70788 Hát sírva röhögtem volna ha megnyerjük és 4-t kapok duplaként :D
Más:
Nincs vkinek kedve platoonozni most, mert egy értelmes kört nem tudok összehozni. A társak nem tudom mit csinálnak de olyan hamar meghalnak, hogy iszonyat nézni. -
Jó olcsó javítás volt. Nekem mindig 12.000 volt -.- -
VanDaal #70786 Upsz, azt hittem ez győztes kör volt :) Ezt benéztem. -
Scharnhorst #70785 Hát 1 percnél egy hangyafasznyival tovább de konkrétan berusholtak és védelmünk meg nem volt :D -
VanDaal #70784 Még jó, hogy nem ez volt a duplázód :) -
Glo #70783 MEddig tartott a menet? Volt 60 másodperc? :) -
A vereség az már csak ilyen 
Győzelemmel kilőttem egy full KV-t egy full grillét és egy full PzIV-et kaptam 1012expít lol ezeket összeadva hpével még egy saját Tier8ast se kell kilőjek de jól keresek easy game
-
1-et kilőttem
2-t megsértettem
1-et felderítettem
-
Scharnhorst #70780 Elértem álmaim XP csúcsát :D :D
-
Elírtam, nem 12mm-es lövedék, hanem 152mm-es! :D Nem mindegy ugyebár... :P -
Én úgy szoktam hogy a fél pályáig bemegyek, majd visszafordulok :D
Meglepően sokáig életben lehet maradni így is...
484m-es látótávval. (coated optics)
-
Adjunktus #70777 Nem nagyon szokott Német megmozdulásokra event lenni.
Csak a dicsőséges vörös hadsereg és a szövetségesek hadműveletei ilyen szerencsések.
Persze csak azok ahol győztek. -
Arról nem is beszélve, hogy ha farmolásra tartasz 1-2 Tier5 szintű vasat akkor azért már jóval tapasztaltabb játékosként egy ilyen csatába betérve valósággal vérfürdőt tudsz rendezni! :D
Amúgy meg a nagy Tier különbségek sem feltétlenül olyan durvák ha tudod vezényelni a tankod. Múltkor a KV-val (budi torony és 152mm-es cső) mentem neki egy Ferdinándnak. Nem én szedtem le, de nagyon vadul megindult felém, én meg menekültem előle egy épület mögé. Nagy mellénnyel jött közel, gondolta egy lövéssel szétkap. Olyat ráhúztam a 12mm-es repesz-romboló lövedékkel, hogy 60%-ot levertem róla!
Tigris II-t, ISU-152-t és E-75-öt is leptem már meg egy-egy hatalmas találattal ebből a csőből! Tier 5-6-ig meg one shot minden enemy! :) -
Scharnhorst #70775 Üdv!
Kíváncsiságból teszem fel a kérdést, hátha van aki többet tud, mint én. Szerintetek lesz ardenneki event és ha igen akkor vajon a KT olcsóbb lesz? Érdemes várni vele addig avagy inkább vegyem meg előbb? :) -
VanDaal #70774 Pont tegnap szedtem le egy 100%-os IS-4-et 25%-ra Tiger P-vel 1v1-ben. Többet pattant rólam, mint én róla :) Aztán seggbelőtt a hummelük, csak hogy besegítsen kicsit a tier9-es tankjuknak, aki épp hősiesen ám nem túl sok sikerrel próbált helytállni egy ádáz tier7 támadásaival szemben... -
virkir #70773 Vegyél prémiumot /WG/
Vagy tanulj meg játszani :)
Már párszor leírtam, hogy egy T9-es tank fenntartható prémium nélkül is ha legalább átlagos játékos az ember.
Ha fejlődni akarsz akkor meg kell 1-2 farm járgány és megint csak nincs nagy gond ha olyat választasz amivel élvezed a játékot, nálam pl a SU-85/Hummel mert a KV valahogy nem jön be. -
ilsalon #70772 Szerintem legkisebb tankként is menni kell a nagyokkal és osztani a lövést, ha máshogy nem, akkor HE-vel. Lehet, hogy lesz 7-8 lövésed is, mire elhullasz, ami már kihozza pozitívba a creditet. Radásul lehet, hogy az a pár száz hp sebzés hiányzik a nyeréshez, tehát menni kell mindenképp.
Kisebb járgánnyal a statikus védekezés a legrosszabb megoldás. Mert egy TD-vel több lövést is le tudsz adni a rejtőzés, vagy az erős front miatt, ráadásul nagy sebzéssel, addig a kis járgányoddal valószínűleg csak egyet, amíg ki nem spottol a rush. Viszont ha mindig az ellenfél oldalában, seggében vagy, akkor több jó lövésed is lehet, vagy elmehetsz artyért, TD-ért.
HE lövedéktől sem szabad félni. Nem sebez annyit, de pusztítja a modult, legénységet. Sokat segítheszt a csapattársaidnak, ha kilövöd Szergejt az IS4-ből. -
gseldon #70771 Idegesítő az a Tiger P. Én rendszeresen nem tudom átlőni a frontját az IS-4 nagyobb ágyújával. Mekkora csít már, simán mennie kellene. És nem pattan, hanem "didnátgószrú". -
HE-vel tudtál volna sebezni, és akkor pozitívra is kijöhettél volna. -
igen, csak a 8-as ágyú nem sebez semmit sem ezeket a szarokon :)
azért szerettem volna megúszni, mert ha mondjuk felderitek meg sebzek egy keveset, akkot kb annyia a lőszer meg a javítás mint amit kapok :)
De, szerencsére néha vannak kissebb tankok is :D -
PetiPetiHUN #70768 Én marha meg csodálkoztam miért ilyen szar a T32-esem. Kinyomtam a tornyot a fedezékből és pattogott a T29-nél, itt meg meghaltam. Felraktam a fejlesztettet: IS-7-es belelőtt kettőt csinált 2800 javítási költséget, hát körberöhögtem. Ekkor leesett a tantusz és megnéztem a tornyok adatait, egy kicsit meglepődtem. 114/76/76 egy 8. szintű heawyn? Miből volt marcipánból? Csak egy dísz volt a torta tetején amit az ellenfélnek készítettem. No innentől viszont megbosszulom minden piroson. -
gseldon #70767 Azért egy olyan meccsért, ahol gyakorlatilag nem csináltál semmit, még egy lövést se adtál le, ne várjál már pozitív egyenleget.
A pénz az ellenség sebzéséből jön, ha nem sebzel, nincs lóvé. -
9000 a javitás (elírtam) -
na, tiger p-vellegalul voltam, és gondoltam elbújok a sarokban, mert ezeket úgy sem tudom sebezni, bár hova lövök! Egyedül maradtam életben, ezek meg vagy 10-en, és megtaláltak XD Természetesen az első találatukkal kibaszták a csövemet, hogy ne tudjam pazarolni a méregdrága lőszert, és így kaptam 3000 kreditet és abból 900 a javitás :)
Hát menjenek a kurva annyukba a szar balancével meg ezzel a szar kreditfaszsággal, mert a faszért megy minuszba mikor milliokat kellene gyülyteni az uj tankra... -
Az elképesztő mennyiségű szavazatra való tekintettel, amit a játékosok a WoT-ra adtak le az Arany-Joystick díj reményében (Fordító: ötszörös tp inkább, nem?) , WoT-ék adnak nekünk nekünk egy napot, ahol ötszörös tapasztalatpont jár a napi első nyert csatáért (igen minden tankon). Ez a nap pedig október 29 lesz!
köcsög bannolóm -
Az elképesztő mennyiségű szavazatra való tekintettel, amit a játékosok a WoT-ra adtak le az Arany-Joystick díj reményében (Fordító: ötszörös tp inkább, nem?) , WoT-ék adnak nekünk nekünk egy napot, ahol ötszörös tapasztalatpont jár a napi első nyert csatáért (igen minden tankon). Ez a nap pedig október 29 lesz!
-
SovereignXY #70762 Na ha már láthatóság. Kempinovka. Uccsó TD megáll ott a pálya közepén lévő bokorban. Hátolról spottolhatták ki. Aztán egyszer csak eltűnik. Hátulról még mindig lőtték a bokrot. Én is lőttema bokrot. Meg az is lőtt vissza. Hogy muiárt nem láttuk...
Eleve nem arról van szó ha vki lő megjelenik? Oké 15 méterre vagy a bokor mögött akkor nem vesznek észre. De ha 15 méterre van a bokor mögött akkor meg akik hátulról lőtték látniuk kéne áhhh.
Mondjuk meghalt mert hülye volt és nem ment el. Mi meg kitartóan lőttük a bokrot :D -
ilsalon #70761 Hát igen a tereptárgyak megléte kétélű fegyver. Én városban csikicsukinál lövöm szét mostanában a postaládát, oldtimer és egyéb vacakokat. Egyedül a kerítés szokott az én barátom lenni, mivel a német tankok magasak. Én átlövök felette, de az enemy meg a kerítést marogatja rendesen.
Tegnap Fishermens Frienden egy busz mögé bújtam. Két lövésig csikicsukizatam mögötte, nem lőtte szét senki. Aztán mikor bebújt az ellen is mögé, akkor meg letapostam és durr. Ja és velem volt az erő, mert két tankot is egylövéseztem az E75-tel, pedig ilyenre nem nagyon emlékszem. -
VanDaal #70760 A legutóbbi csatám T29-cel:
21 lövésből 9 talált, bár eddig 85% volt a találati arányom vele. A 9 találatból legalább 5 lepattanó volt. 2-szer pattantam az ellen 1!!! hp-s Párducának az oldaláról. Az a párduc utána 1 hp-val még 2 killt csinált. 3-szor pattantam egy M6-ról, miközben az engem átlőtt. És persze átlőtt egy SU-85-B is szemből, beforgatott testtel. RÖHEJ! -
Renegade #70759 hát néha én sem bírom lövés nélkül és meghalok, ez van :-)
ha a dagi lő, akkor 250-300 mről látják, szóval ott halmozottan szívás. -
Tegnap este 45 ütközetnek kb 3/4-e nyereség volt, és nem azért mert pro játékos vagyok, 1 hónapja játszom. Még a matchmaking is korrekt volt, többnyire középen vagy felül voltam a listában (KV, KV3, Pz3/4, Pz4, VK30H, Sherman, Easy 8 tankokkal voltam felváltva). -
VanDaal #70757 Én is vártam a Heroes VI-ot, aztán az is olyan lett amilyen... :) -
Spheriot #70756 Viszont van olyan amit átvisz néha, én tegnap egy olyan törékeny házon keresztül lőttem ki valakit, vagy legalábbis úgy látszott, lehet valaki 0,1 seccel előtte lerombolta... -
Wlanseraf #70755 Nem baj pénteken BF3-om ez meg kuka:)