A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Arról nem is beszélve, hogy ha farmolásra tartasz 1-2 Tier5 szintű vasat akkor azért már jóval tapasztaltabb játékosként egy ilyen csatába betérve valósággal vérfürdőt tudsz rendezni! :D
Amúgy meg a nagy Tier különbségek sem feltétlenül olyan durvák ha tudod vezényelni a tankod. Múltkor a KV-val (budi torony és 152mm-es cső) mentem neki egy Ferdinándnak. Nem én szedtem le, de nagyon vadul megindult felém, én meg menekültem előle egy épület mögé. Nagy mellénnyel jött közel, gondolta egy lövéssel szétkap. Olyat ráhúztam a 12mm-es repesz-romboló lövedékkel, hogy 60%-ot levertem róla!
Tigris II-t, ISU-152-t és E-75-öt is leptem már meg egy-egy hatalmas találattal ebből a csőből! Tier 5-6-ig meg one shot minden enemy! :)