418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #70835
-
Gyűjtöm, majd ha lesz még sok, újra beírom :D -
Én pont ugyanennyit kaptam amikor max hp-s pz4emet 4-5 lövésből kilőtte a csapattársam -
ericardo #70832 Ez az, ahogy elindult a játék már lőttek is minket, hétvégén megtörtént. Kicsit tovább tartott a betöltés, így új rekordot állítottam be. 3 másodpercet töltöttem a játékban élve. -
Ry0K3N #70831 Defeat
Battle: Abbey 2011. október 25. 15:15:09
Vehicle: IS-3
Experience received: 229
Credits received: 12 565 (compensation for damage caused by allies: 25)
1/4 HP-n hátbacsűr egy csapattárs arti és kapok 25 kreditet :D -
Én még ezt is jónak tartom:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/10746-tutorial-remove-fps-drop-when-zoomed-in/ -
Ha valamit kihagytam, szóljatok :) -
brasco84 #70828 thx, ez jó, az első főleg, nem kell mindig altot nyomni, meg amúgyis jó látni mennyit sebeztél. -
Összeszedem az aktuális, módokat amiket érdemes használni, sorry ha valakit zavar. (sokan kérik ismerősök, és így könnyebb odaadni, és úgy is idevág)
- A tankok fölé írja az aktuális hp-ját, illetve a kapott sebzést pontos értékét is jelzi, illetve a tank nevét.
overtagetmarkers
kép
- tank kijelző ikonok, ahol írja a tier számát, első-hátsó-oldalsó páncél vastagságát, (kimaxolt esetben)hp-ját/max-sebzését(arty) , legnagyobb lövegének a penetration-jét.
link
kép
Én a MAX color verziót ajánlom.
- Nagyon informatív, jó kis célkereszt.
download
kép
- Wot Tweaker, könnyedén lehet vele kikapcsolni füst, lövedék, tűz effekteket, sokat gyorsíthat a játékon, illetve belassulásokat előzhet meg, egy klikkeléssel állítható.
- damage panel
kép
Előnye, hogy áttetsző a panel, de a komolyabb az, hogy mellette írja, az első találattól kezdve mennyi időnként mekkora lövéseket kaptunk be.
- óra a hangárba :)
link
kép
- tuti kis eltaposható kamion skinek :)
link
kép
- gyönyörűséges vagonok
link
kép
- Kamera mod
Jól áttekinthető lesz tőle a pálya, főleg az artyk irányát lehet jól ellenőrizni :D
kép
- Colored Penetration Skins 6.7
kép
- részletes stat lekérése
link
ezen az oldalon ha megmutatjuk a honlapnak a \AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache\ alatt található file-unkat, akkor nagyo nrészletes statisztikát kapunk, pl milyen tankból mennyit ötlünk meg.
- nagy Mini Map Mód, esetleg FullHD felbontásban, nagyobb, jól látható térképet eredményez
kép
A lecserélendő fileoknak a könyvtár vagy filenév alapján megtaláljátok a helyét. Kicsit keresgélni kell, nem logikus a betömörítés sokszor. Az eredeti fileokról érdemes másolatot készíteni, hátha nem tetszik nektek. Mindet próbáltam, mennek jól. -
Az álcaháló ami csak álló helyben a megállás után 3 másodperccel működik csökkentve a láthatósági értékedet 25%-al.
Az álca skill (álcázási képesség)az állandóan működik mind mozgás mind állóhelyzetben csökkentve a tankod alap láthatósági értékét.
-
brasco84 #70825 ma viszonylag nekem is jól sikerült a dupla IS-3 al, már ideje volt :D 4 kill + sniper medál. -
VanDaal #70824 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. október 25. 14:29:05
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 564 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 927
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
Soha rosszabb duplát :) csak az a rohadt böllér nem akar összejönni :(
-
brasco84 #70823 hehe :D azzal csak az a szar hogy totál nulláról kéne :) -
Ha ennyire nem tudsz dönteni a német/orosz ág között akkor kezd el a amcsi med ágat :) -
brasco84 #70821 anyagi dolgok is számítanak most nekem, nem az hogy melyik a jobb, átmeneti lesz úgyis mind a 2 :) 34-85 még T6 os, pénzt nem viszi, és csak 700k, jelenleg csak 1 misim van összvissz.. a német ágon dupla annyi XP kéne saccra az E-50 hez.. :( mondjuk ott rossz ágon kezdtem, de akkor nem gondoltam bele h kell nekem med :D -
Ezt a cyclone filtert én is hallottam már :) Speed governor minden orosz tankomon van, így ezen is, de nekem a motor még nem ment el soha, ritkán használom ...
Nem tudom, én megtartottam a Camo-t, hátha szükség lehet rá valamikor ... De lehet letesztelem ezt a verziót is :) -
Anno béta alatt elég nagy vita volt a 85 vs 100 mm orosz ágon, sokak szerint a 85-ös fegyver T44-ig jobb mint a D10T ...
Pontosabb, jobb ROF, nagyobb DPM - kisebb pen és kisebb aplha sebzés ... Viszont mivel a T-43 nem egy T-44, amivel körbe lehetett pörögni a heavyket, ezért inkább a nagyobb pennel és nagyobb alpha sebzéssel rendelkező D10T-t preferálták sokan ...
Nekem még nincs KV-13-am, de ahogy hallom az elég gyors tank, hogy az oldalába kerüljön valaminek, úgy viszont a 85 D-5T jobb mint a D10T. -
Hm az elmondottak alapján jobban húzok a Venti+Coated opt+Cyclone filt+Remove speed governor lesz.
Feleslegesen nem rakok rá a kis kecsesre 100kilót mivel megállni már csak elfüstölve szoktam :) -
brasco84 #70816 nekem egy szenvedés volt, persze jobb armor, több hp, de béka segge alatt van a fegyvere,, 34-85 nek azért a 100 as elég jó.. mondjuk még az is sokat számít h fele annyi kredtibe kerül mint a kv-13, de a másikkal meg fele annyi Xp kéne, szóval ez a szar ügy -
Elvileg nem ... ugyanis a Camo net csak stationary tankon műxik ... Viszont olvastam már olyat is hogy talán ...
A Light scoutoknak elvileg ugyanakkora a Camo értékük mozgás közben mint egyhelyben állva ... Hogy ezen a Camo net hogyan változtat, azt senki sem tudja megmondani ... -
Durva kijelentés hogy a Kv13 rosszabb mint a t34/85... -
brasco84 #70813 rájöttem h kell nekem egy T9 es med tank, de most döntésképtelen vagyok, és érdekelne mit gondoltok, mondom hogy állok: ruszkiknál eladtam a t-34-85 öt is, és a kv 13 at, szóval az egyiket vissza kéne venni h kifejlesszem a T-43 at, ugye ez a 34-85 el több, de azzal izgalmasabb, mert a kv-13 egy kalap szar, de viszont azzal csak huszon X kt kéne összszedni.. német oldalon szarabbul állok, PZ4, tehát balra lefele kéne haladnom: 3601 H, 3002 DB, panther, panther 2, és végüls E-50.. ez kicsit húzósabb de viszont az E-50 jobban bejön mint a T-54.. nemtom mi legyen :D -
kösz a gyors választ.
Cammo az ér valamit mozgás közben?
-
höhö, még az a szerencse hogy csak szaros német arty, amivel a tisztás közepén állót tudom eltalálni esetleg. El Hallufon T-32-met úgy szedte ki a f*sszopó orosz meg amcsi, hogy végig mellettem volt a szikla... de persze mit nekik belőni mögé... -
[OFF]
Székről leborultam az iroda közepére vazze!

[ON] -
Tűzgyújtás ...
@Cukii: Nekem T-50-2-esen Venti - Camo - Coated Optics van ... Ő úgyis futkározós ...
Chaffee-n pedig Venti - Camo - Bino ... (Ha 100-as lesz a személyzet Camo skillje, akkor lehet cserélek majd Vertical Stabilizerre ... De most sajnos Camo jobban kell ...) -
Renegade #70808 sminkelés :-) -
Gay arty személyzetemnek milyen skilleket érdemes adni? -
Azt tudtam de a sok ***** miért nem foglalkozik ezzel a ténnyel. Am köszönöm a választ -
Uvilmos #70805 Nagy sikerre való tekintettel TGF még tart :) jelentkezőket várunk, Tier megkötés nincs, csak TS3, de az is csak CW idejére.
Jelentkezni qttyak.hu oldalán (-DOH-)
Üdv További szép napot -
mordawn #70804 Te vagy a leggyengébb, téged a legkönnyebb kilőni. És teérted kapja a legkevesebb xp-t és kreditet, amivel sokan nem foglalkoznak, mert azt hiszik, hogy csak a kill számít :) -
legkisebbet legkönnyebb kinyírni -
Még egy kérdés ha kis med tankal felrohanok 1 hegyre még sok másik playerrel eggyütt és feljön 1 nagy tank akkor miért rám jön? (én vagyok a legkiseb Vk 3001 P a többi T-44,Type,T-54)(És Type jött fel) -
Ezek mit jelentenek? -
Üdv, a T-50-2re a ventilátor mellé mit javasoltok?
Rammer/Coated opt/Toolbox/Cyclone filt? -
Ry0K3N #70799 Az általában le is pattan. Az egyetlen jó dolog a PZ4 ben az a torony. -
most viszont akkora mákom volt:D VK 36001(H) lövése lepattant Pz4 fejlesztett toronyromról -
Vk4502 A-rol ferdi pattogott mint anak a randje. oldalról -
Akkor nem bocs :/ -
ilsalon #70795 A nagy páncélon már a HE is ritkán sebez. Ilyenkor érdemes figyelni a célkereszt színezését is. A Ferdinek a kis kerek ajta a hátulján sebezhető.
ami csak álló helyben a megállás után 3 másodperccel működik csökkentve a láthatósági értékedet 25%-al.
az állandóan működik mind mozgás mind állóhelyzetben csökkentve a tankod alap láthatósági értékét.