banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

 • pointer4
  #70827
  Összeszedem az aktuális, módokat amiket érdemes használni, sorry ha valakit zavar. (sokan kérik ismerősök, és így könnyebb odaadni, és úgy is idevág)

  - A tankok fölé írja az aktuális hp-ját, illetve a kapott sebzést pontos értékét is jelzi, illetve a tank nevét.
  overtagetmarkers
  kép

  - tank kijelző ikonok, ahol írja a tier számát, első-hátsó-oldalsó páncél vastagságát, (kimaxolt esetben)hp-ját/max-sebzését(arty) , legnagyobb lövegének a penetration-jét.
  link
  kép
  Én a MAX color verziót ajánlom.

  - Nagyon informatív, jó kis célkereszt.
  download
  kép

  - Wot Tweaker, könnyedén lehet vele kikapcsolni füst, lövedék, tűz effekteket, sokat gyorsíthat a játékon, illetve belassulásokat előzhet meg, egy klikkeléssel állítható.

  - damage panel
  kép
  Előnye, hogy áttetsző a panel, de a komolyabb az, hogy mellette írja, az első találattól kezdve mennyi időnként mekkora lövéseket kaptunk be.

  - óra a hangárba :)
  link
  kép

  - tuti kis eltaposható kamion skinek :)
  link
  kép

  - gyönyörűséges vagonok
  link
  kép

  - Kamera mod
  Jól áttekinthető lesz tőle a pálya, főleg az artyk irányát lehet jól ellenőrizni :D
  kép

  - Colored Penetration Skins 6.7
  kép

  - részletes stat lekérése
  link
  ezen az oldalon ha megmutatjuk a honlapnak a \AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache\ alatt található file-unkat, akkor nagyo nrészletes statisztikát kapunk, pl milyen tankból mennyit ötlünk meg.

  - nagy Mini Map Mód, esetleg FullHD felbontásban, nagyobb, jól látható térképet eredményez
  kép

  A lecserélendő fileoknak a könyvtár vagy filenév alapján megtaláljátok a helyét. Kicsit keresgélni kell, nem logikus a betömörítés sokszor. Az eredeti fileokról érdemes másolatot készíteni, hátha nem tetszik nektek. Mindet próbáltam, mennek jól.