418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rossz (nem működő) kódok kerültek az újságba, de amúgy is csak új account esetén lettek volna használhatóak. -
kiskami #70994 Érdekes, hogy a frontja ugyanannyi a testének, mint a toronynak!
Magasabb tierű csatákba dobja az MM, ezért én sokat sunnyogtam vele, meg sokat kell válogatni a célpontokat ill. várni a megfelelő falatra. :)
-
stork13 #70993 Majd este megnézem a pontosságot, de szerintem 77-81% között lesz mindegyik. -
kdezso30 #70992 Az M6-hoz elég sok türelem kell addig, amíg meg nincs a 90mm löveg. Láncsérülésre elég érzékeny, a teste puha,de legalább jó nagy, és az orrában beépített Bermuda háromszög van, ami bármit képes elnyelni. Érdemes kihasználni a tömegét, egész jókat lehet vele rammolni. Mivel a T1 Heavy Turbo-ról meg volt a nagyobbik motor,és én inkább töbnyire a medekkel tartottam, mert a heavys pofoszkodáshoz kicsit kevésnek éreztem. -
Van itt valaki aki a szeptemberi gamestar-hoz kapott WoT kódot működésre tudta bírni? :) -
ilsalon #70990 A nagy puskájával igencsak kemény a saját tierjében. De az oldalát nem szabad mutatni senkinek.
Stockként én inkább flankeltem vele, gyorsan lő a fegyvere, de kicsiket sebez, ezért több esélyem volt oldalról. -
endrodiz #70989 Szerintem ez már nem rajtad múlik. Én nem tartom magam skilles játékosnak, csak amatőr-hobby gamer vagyok, de amikor sorozatban olyan csatákban vesztek, hogy a csapatom utolsó két talpon lévő (sokszor utolsó) nem bújkáló, hanem harcoló és medálgyűjtögető (itt megjegyzem, hogy böllérem még nincs, ahhoz nem vagyok elég aggresszív) tagja vagyok és mindenki elhal körülöttem, végül pedig az ellenség túlereje engem is legyűr, akkor azt gondolom, hogy nincs szerencsém a random csapatválasztásnál. És nyilván ez játszik a te redményedben is . ennyi... -
endrodiz #70988 Hát a tegnap estét azt inkább hanyagoljuk.... T-34-58amnak kellett még 6K XP a T-43-ig. Na, mondom ezt este gyorsan kijátszom. Este 8-tól 11-ig kb 200XP-s átlag köröket mentem, felváltva a T20-ammal úgy, hogy a 34-85-el viszonylag hamar - már egy óra múlva - túl lettem a duplázón, a T20-al viszont egész este nem lett meg. :( A lényeg: a T-43-at ma reggel kávé mellett két gyors kör (mindkettő win) után fejlesztettem ki és bár szerettem sokáig a 34-85-öt, boldogan szabadultam meg tőle a tegnap este nyomasztó emlékével a fejemben.
Viszont lenne egy kérdésem: Most vettem egy M6-ot. Mit kell erről tudni, hogy hatékony, mennyire lehet vele gyűjtögetni, van e valami tanácsotok, hogy használjam? Még csak beraktam a garázsba, nem mentem vele egy métert sem, majd este 8 körül...
-
PetiPetiHUN #70987 Sokat javult a T32-m az új torony óta. 15-15 meccset írtam fel előtte és utánna is. +15% XP és a credit is sokkal jobban jön, az eddigi 2500/csata veszteségből 1000/csata veszteség lett. (sokkal többet lövök a költségek is emelkednek) De sehogy sem tudok vele nyerni szinte mindig veszítek nics 40% a győzelmi arányom. Az utóbbi 30 meccsből 12 győzelem 1 döntetlen 17 vereség. Volt olyan 6-os vereségi sorozatom ahol 4 mesterlövész medált szereztem és a Sharpshooter-em felment 54-re. Nem tudom miben kellene változtatnom a játékomon. -
Én főleg az ellenük játszott csatákból, és a klántársak által írottakból indulok ki ... (Bár ugye sok emberke azért húzta ki mert a T54 az OP meg instant win ... viszont ez úgy igaz csak, ha az ember tudja használni ...)
ESL med 1 vs 1 csatában klántársam elég sok kört ment (Patton) és ő is a T54-et tartja a "legkönnyebb" ellenfélnek ... E50 jelenleg a top.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem jó a T54, úgyis kigrindelem majd, de emlékezve a Bétás szenvedésre az orosz medekkel T44-ig, inkább neki sem állok, amíg meg nem lesz a heavy ág ...
@Tegnapi sikerszéria: Tegnap este haverommal platoonoztunk ... szerintem megdöntöttük a 2 órán belül legtöbbet káromkodás világrekordját ... Egyszerűen semmi sem sikerült ... Olyan szinten kerültünk szopóágra, hogy az valami hihetetlen ...
T34-el szemből 1 vs 1-ben kiszedtem egy Jagdtigert, majd jött egy VK3001H ... 3-szor letrekkeltem, az meg közben szétszedett ...
A dupla köröm úgy lett meg, hogy jóformán el sem indultam a bázisról, megláttam hogy jön az enemy futó, pukk-pukk-pukk ... Isten áldja az artikat!
Mines-on bújok egy szikla mögött, az enemy artyk folyamatos tűz alatt tartanak, meg sem merek mozdulni, mellettem a puszta közepén áll egy JT és egy Löwe és nagy vidáman lövik az ellent ...
És ne legyen üldözési mániám
-
fetrengek a röhögéstől xD -
Renegade #70984 na igen, kellő játék után az ember nem a stílusához igazítja a tankot, hanem tankhoz a stílust, innentől viszont szerintem a pontosság a meghatározó, ha közel megyegyező, akkor az adott járművet optimális távolságból használja -
Oddball29 #70983 A Patton amióta kijavították rajta a menet közbeni pontosságot, elég félelmetes masina lett, 100 oktános benzinnel pedig fordulóban is alig veszít sebességet. Teljes sebességgel zoomshot szemből az ellen gyenge pontjára, ha betalál, az priceless.
Ha haverokkal megyünk falkában T9-es medekkel, érdekes, hiába erősebb az E50, folyton hamarabb kiszúrják őket. Én még nagyban full hp-val osztom menetből az áldást, ők általában már össze vannak lőve. -
stork13 #70982 Azért mert 1 embernek a statja ilyen, nem bizonyít semmit.
A 3 T7-es heavy-m átlaga 13 xp-n belül van és a T29-é a legrosszabb, IS a legjobb (Tigrist csináltam utoljára, 1-2 hete).
Mit jelent mindez?
Semmit.
Max annyit, hogy sikerült alkalmazkodnom mindhárom játékstílusához és kihoznom belőle ugyanazt... -
Gunslinger #70981 Pattonom nincs, fullos E-50-em és T-54-em van, ugyanolyan konfiggal (rammer+venti+stab) és nagyjából egy szintre teszem a két járgányt, E-50-el picivel jobb a statom, de nincs lényegi eltérés. Ha sunnyogni és medek ellen kell harcolni, akkor T-54-et választanám, ha kell a brute force és főleg heavyk ellen kell menni vagy snipert játszani, akkor E-50. Nem mellesleg az E-50 top ágyújával olyan arty is megvan egy lövésből, amire T-54-el esélyem sincs.
Most megnéztem, mindkettővel pont 395-395 csatám van, íme:
http://pics.coldline.hu/pics/367201-20111026-cKLOCD.jpg
http://pics.coldline.hu/pics/367202-20111026-NQDPbW.jpg
Az E-50-nél bele kell kalkulálni, hogy olyan 160 csata még a jóval gyengébb tier 9 Panther II-vel volt, viszont utána már egyből fullos E-50-el kezdtem. -
:D Most raktam be ikonokat és gondoltam passzolna hozzájuk a női hang. -
Amúgy milyet szerettél volna ?
Töltve édes
Bocsika mellé ment
A gunner-nak letörött a körme
:) -
Én se találtam kicsit gyorsabban linkeltem mit végig néztem volna beugratós a címe. -
Lehet, mert nem szoktak rá panaszkodni inkább csak a pontatlansága és a lassú újratöltés miatt.JagedPanther meg ilyenek egy lövés neki. -
Idáig eljutottam, viszont itt semmit nem találok. Vagy csak Én vagyok vaksi? -
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/37235-official-female-portraitsvoice-packs/ -
Pongyi #70974 Bakker lehet h a "rossszal" lőttem. -
Jó hogy írtad jó skulóval üzemelteted azt az ágyút ?
Azt használd amelyiknek 3,67 méteres a robbanási sugara.
-
Ha a játék nem akarja hogy sebezd akkor nem fogod. Volt hogy 3 méterről ellőtt egy tigrincs tornya mellett. Viszont ha úgy akarja a játék hogy Te sebezz, akkor jönnek a 800+ dmg-k :D
Női hangokat nem tudjátok hol találhatnék a játékba? -
Pongyi #70971 VK3601-ről 3-szor pattanok KV-val szemből 152-essel...... előző csatában meg 400hp-t szedek le IS3-ről KV5-ről meg 350-et. Ugyanolyan távolságból. Azért néha felbosszan ez a játék:) -
ÁÁÁ, rendesen lelkiismeret furdalásom van akárhányszor kilövök egy M3Leet :D Annyira szenvedős volt túljutni rajta. -
Renegade #70969 hát nem tudom, bár IS-el még csak 70 csatám van, meg még csak pár kört mentem az atom ágyúval, de már több az átlag XP-m mint a tigrissel volt, ja és ennek is 78% a pontossága, egy percig nem kérdés, hogy le veri a tigrist majd 179 csatánál, a kérdés, hogy megközelíti-e a T29et. :-) -
Ha már a kis Tigrincsnél tartunk nekem ez jött ki prém nélkül http://kepkezelo.com/images/8wlqjsw2jzkf33fggzgt.jpg
--------------------------------------------------------------------
A videót is kilehet kapcsolni annyival is gyorsabb és csendesebb a betöltés egyszerűen törlöd a "video" mappát. -
Hááát ... T54-et ne is nagyon bántsák már, neki sem álltam érdemben, release (Mármint az új tech treek megjelenése ...) óta talán a leggyengébb T9-es med. (Bétában imádtam ...)
Gyakorlatilag az összes orosz tankom kínszevedés volt idáig, kivétel a T-50 ...
IS - IS3 kombóra a T29 és T32 mérföldeket ver, és ők még sehol sincsennek a qrvaOP német tankokhoz képest ...
Viszont a Leopárdot mintha butították volna, azon a vonalon a T50 egyértelmű best ... Régen nem volt ilyen lomha ... Az ágyúja mondjuk akkor sem ért semmit mint most, de cserébe mostmár "puhos" is lett :) -
Gunslinger #70966 Most úgy kollektíve a német tankok sztem jobban teljesítenek a többi nemzetnél. Múlthéten lett meg az IS-4-el az 1000. killem (egy Tiger P volt egyébként, "fair" küzdelemben lenyomtam :-D) és nem érzem már közel sem olyan bikának az IS-4-et, mint korábban, orosz fronton ami szerintem nem változott az a KV, KV-3 meg a T-54, a többin masinámon mintha lecsavartak volna egy picit, az IS-7-en nagyot. A T-54-hez sztem sosem fognak hozzányúlni érdemben, a KV-hoz meg majd akkor, ha kettészelik, addig minek baszogassák, KV-3 detto. Az IS-3/4/7 viszont már nem ugyanaz, mint régen, TD-kről és alacsonyabb tierű medekről nem tudok nyilatkozni, olyanokkal nem megyek már. -
Pongyi #70965 Ok thx:) -
Renegade #70964 ez akkor jó hír az újaknak :-) -
Gunslinger #70963 Az nem számít annyit sztem, én egy-másfél hónapja toltam Tigerrel, többet voltam tier 10-ben, mint top tank és 130 csata alatt sikerült vele egy ilyen statot összehoznom:
http://kepkezelo.com/images/pf25ym7c5lx6phwh2dt.jpg
Pedig tényleg, alig voltam top tank, mégis azért elég durca teljesítményre képes most már a Tiger. Bétás statot nem tudok mutatni, de akkor közel fele ennyi sebzésem és killem volt a csatáim arányában. Szal sztem azóta rengeteget buffoltak a Tigrisen. -
lammaer #70962 Marketingblabla. Olvasd el a FAQt meg a többi linkelt anyagot, előrébb leszel. Pláne ha angolul nem értesz, sokra mész az ő guidejukkal :) -
Renegade #70961 nekem 79-80% körül van német kütyükkel a pontosságom amióta leesik 3-7 FPS-re idönként, ok az előt is max 83% volt.
Azt ne felejtsd el, hogy a T29 nagyok között érte el ezt az eredményt -
Pongyi #70960 Gamespot: World of Tanks ReviewIn its review Gamespot outlines the general features and peculiarities of World of Tanks. Gamespot, the popular websource for gamers, tries out World of Tanks vehicles on the battlefields and depicts the main features of the game highlighting the good and the bad sides of the gameplay.
"Hear the title, see a few screenshots, and you could be forgiven for assuming that World of Tanks is a simulation game inaccessible to anyone who doesn't know the difference between a T20 and a T29. That's not the case at all though; World of Tanks is a shooter first and foremost, with uncomplicated controls and a relatively sedate pace that make it easy to get into."
Along with the various tips given to those who long for better combat performance, the websource provides the detailed explanation of the main game peculiarities, such as the in-game vehicles, premium features and general battle tactics.
Vki ánglisul tudó lefordítaná ezt legyenszives? Ez most a legutolsó hír a bejelentkezőképernyőn és szeretném tudni h mi ez. Bemásoltam webfordítóba de olyan zagyvaságot adott ki h csuda. Előre is thx. -
Gunslinger #70959 Pedig annál többre képes a Tigris, az a 78%-os pontosság a 88mm L/71-el elég karcsú. És érdekes, hogy több steel wall-t gyűjtött vele össze, mint a T29-el.
Másfél hónappal ezelőttig rettentő sokat szidtam a Tigrist még bétás tapasztalatból, de az az igazság, hogy azóta elég sokat buffoltak rajta és sztem elég jó tank lett belőle mostanra. -
Plata #70958 Én kb ezt csinálom,csak a vér csirke emberbőr szenteltvíz stb kimarad,hazajövök berakom winampba Burning Bridges számot és mehet M4. -
lammaer #70957 Lényeg ami lényeg, légyszi ma és holnap ne esőtáncolj, kéne egy kis jó idő, festenem kell a kerítést ;) -
lammaer #70956 Mert sokan írják.. ez ugyanolyan vudu, mint az "azért rak a vesztes csapatba mert pró vagyok" és a "mindíg mindenki hülye csak én nem".
Valamint a "kurvajó ez a tank, mert a winrateom 50% felett van".
Elképzelem itt ahogy este melóból/iskolából megfáradtan az emberek kimennek elemlámpával és gumicsizmában a tyúkólba. Elkapnak egy szűz tyúkot, szakrális görbe késükkel pentagramma metszésben felnyitják, vérét szent edénybe töltik, beleiből jósolnak.
Amikor a jóslat kedvező, vértől iszamlós gumicsizmában beslattyognak, a vérrel meghintik a monitort. Üres kólás petpalackból szenteltvizet löttyintenek a billenytűzetre (hazafelé menet a sarki temploból vételeztek friss adagot), majd meggyújtják az eredeti made in china tipusú, az elnyomott tibetből importált füstölőt, mely 100% tiszta szárított lámatrágyát tartalmaz.
a Winampon lecserélik a playlistet megadeth-ről szuggesztív indiai szitárzenére, és nyomják a BATLLE gombot. Miután háromszór körbepördültek JYSK gyártmányú emberbőr székükben...