A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #70988 Hát a tegnap estét azt inkább hanyagoljuk.... T-34-58amnak kellett még 6K XP a T-43-ig. Na, mondom ezt este gyorsan kijátszom. Este 8-tól 11-ig kb 200XP-s átlag köröket mentem, felváltva a T20-ammal úgy, hogy a 34-85-el viszonylag hamar - már egy óra múlva - túl lettem a duplázón, a T20-al viszont egész este nem lett meg. :( A lényeg: a T-43-at ma reggel kávé mellett két gyors kör (mindkettő win) után fejlesztettem ki és bár szerettem sokáig a 34-85-öt, boldogan szabadultam meg tőle a tegnap este nyomasztó emlékével a fejemben.
Viszont lenne egy kérdésem: Most vettem egy M6-ot. Mit kell erről tudni, hogy hatékony, mennyire lehet vele gyűjtögetni, van e valami tanácsotok, hogy használjam? Még csak beraktam a garázsba, nem mentem vele egy métert sem, majd este 8 körül...