418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mjord
    Ha elérik a 100%-ot az emberek, akkor ugye válaszhatok a képességek közül. Itt mindegyiknél válasszam ua., vagy mindegyiknél mást, melyik a jobb?
  • MuldR
    Ez az UC osszevonas erdekes lesz....hogy oldjak meg, hogy most 3 szerveren is ugyanaz 2 map. Eszak EU es mediterran. Az uj szerveren kie lesz?
    Vagy full reset jon?
  • DarkHorSe
    vk5402p mekkora egy fos tank :D
  • Gunslinger
    Szerintem nálunk is. Az a gyanúm, hogy ezeket a pályákat elsősorban az amerikai CW területre gyártják, hiszen hülyén nézne ki egy Himmelsdorf vagy egy Abbey pálya az USA közepén.
  • Bugi Misi
    +Tequilás molotov koktélt XD
  • ilsalon
    Valami mexikói csodatank esetleg nem vót?

Szerintem ez lehetett a tank.
    http://auto.howstuffworks.com/1930-1939-ford-trucks8.htm
    Arriba-arriba és hozzádcsap egy nagy adag dinamitot a platóról egy bajuszos szombrerós muki.
  • Bugi Misi
    kaptad a számlát 18K-l:P
  • mjord
    Ez nálunk is lesz valamikor, vagy csak az amcsi szervereken?
  • Gunslinger
    A játék nem csak a WWII érát öleli fel, van benne több tank is az 50-es évekből, a francia fa fele háború utáni konstrukció lesz.
  • Looserke
    hát mexico nagyon kapcsolódik a WWII-höz...
  • Gunslinger
    Új pálya:

Mexico
    http://worldoftanks.com/news/809-map-preview-mexico/

Nagyon benyomták a turbót a csávók az amerikai pályákat illetően, ez már a negyedik.
  • PetiPetiHUN
    Megint mentem egy kört a T32-vel. Nálunk a főtankok TD-k. Náluk rendes tankok. 2 tigris, 1 lőwe, meg én kontra IS 4, IS 3, KV-5, Tiger II. Gondoltam egy ideig feltartjuk őket azután megjönnek a TD-k és ledaráljuk őket. Emiatt nem is mentem el félútig előbb fogadtuk őket. A másik oldalon az elején jól alakultak a dolgok de utánna a bázisuknál elvéreztek a mieink. Tartottuk magunkat egy jódarabig de utánna rájöttek hogy a TD-ink nincsenek sehol. Lerohantak miket mint Zrínyi a törököt csak több sikerrel. Azért a hős td-ink megvédték a bázist és kihozták döntetlenre a meccset. Meg sem mozdultak egész meccsen pedig ha győzni akarnak akkor illett volna. Nem mindenki olyan hülye hogy eléjük álljon.
  • brasco84
    meg ez az MM is fasza, hogy náluk panther volt az arty, 2 is..
  • stork13
    Tegnap a Tiger(P) volt a mumus. KT KwK46-tal vagy átlőttem vagy nem vagy lepattant (toronyra céloztam, max 100 m-ről). 1x bírtam sebezni (ami hp-t vett le) míg ő kilőtt. :D
    Több csatában is volt ez az este folyamán és mind Tiger(P) ellen, érdekes volt.
  • MuldR
    T29 OP g*ci!!! Brutal tank, nem fos az!
  • brasco84
    gondoltam Hummellel lenyomom a duplát, komarin, természetesen tier 9 es heavyk voltak, nálunk m7 priest, hummel, még náluk 2 db GW panteher is volt.. és akkor az arty a szar mert nem lövöm ki a 4 tierrel nagyobb heavyt :D szárnysegéd medál azért megvan, annyit sebeztem mint az atom, összes skulom el lőttem, de szar vagyok sajna mert az 1600 hps heavyt nem egylövésezem :( pff
  • kdezso30
    A Tigrist azért szeretem T29-ben ülve, mert élvezheti az ember a cica pihe-puha lágyságát szóval pattogás nélkül lehet AP-vel szétszedni.Viszont arcba mászva a KT-k is könnyen szétszedhetőek. Pont ez az egyetlen vigaszom ezzel a heavynek csúfolt T29 hig fossal.
  • patchaou
    Én sem értem miért sajnálják a böhöm nagy tankjaikat. Ha szétlövik hát szétlövik. Ha mínuszosra jön ki egy csata akkor megy egy kört az ember KV-val és a kreditgond le van tudva.
  • Looserke
    ez jó ötlet, mert a T34be rakom át őket, azzal meg egy kört se fogok menni amíg prémium nem lesz :)
  • brasco84
    nem értem néha az embereket, 34-85 el voltam, top tier nálunk egy IS3, aki megszólal h ő bizony marad a bázison artyt védeni meg baset mert ő stock.... kb 5 ember kezdte győzködni, hogy itt egy stock is3 al is szétszed mindenkit.. ez annyira nevetséges :D
  • ollie
    Azt is csinálhatod, hogy nem választasz semmit, csak hagyod gyűlni az XP-t, majd amikor átviszed a legénységet a következő tankba, az összegyűlt XP-jüktől függően akár 100%-on is kezdhetnek.
  • Looserke
    T32-re mit ajánlotok másodlagos képességnek? Most lesz 100% a javítás skillem nem tudom mi legyen a következő...nem nagyon emlékszem hogy felgyújtottak volna valaha is, megérné az álcázást választani?
  • Jammal
    Erről beszélek, meddig éltetek volna ha az a 4 balfasz odamegy és szarrá lő, ahelyett, hogy debileskednek. Ilyenkor amúgy nem tudom mit éreznek, féltik a tankjukat mintha maguknak kéne kikalapálni csata után, persze azt nem realizálva, hogy sokkal több hpt buknak a szarakodással.
  • MuldR
    Tegnap volt 1 jo csikicsukim.
    En vk3001p vel, meg valaki egy tigrissel, ellenunk 4 tank.
    Mi 45 fokban, felvaltva mentunk ki es lovoldoztunk, ok osszevissza.
    Bedaraltuk mindet.
    A jatek vegere a tigrisnek 6 nekem 4 killem lett.

Hihetetlen osszhangban voltunk, ugy, hogy azt sem tudom ki volt, es semmit sem kommunikaltunk.

Kar, hogy ritka az ilyen. :(
  • Jammal
    Ez a csikicsuki akkor a legszánalmasabb mikor 2v1 vagy netalán még több v1-ben tolják a sötétek ahelyett hogy rámásznának és megpakolnák azt az 1et 10 sec alatt ami nem tudná hova forogjon. Persze én meg teszem azt a szívességet a sok retardnak, hogy rámászok, ezzel magamra vonva a figyelmét, de nem kapcsolnak mert miért is és maradnak tovább lődözni sarokról.
  • ilsalon
    Egyetértek, néha a skill semmit sem számít. Ha random isten szeme nem kacsint rád, akkor lényegtelen.

Velem megesett már, hogy majdnem maxos tigrisemből szedett ki M3lee, mert minden lövésem eltalálta, de nem sebeztem egyszer sem, ő meg folyamtosan csipegetett a füstig. A fordítottja is megtörtént már, amikor pantherben ülve kizsigertem egy T30-at. Mindketten maxon kezdtük, közben engem is, őt is leláncolta ugyanaz az arty lövés. Háromszor lőtt rám, de egyszer a csövemet, egyszert az optikát, harmadjára meg a láncot lőtte le. Közeben én meg ledaráltam a szívószállal.
  • stork13
    Ha egy T29-el kerülsz össze és átlagjátékos, nem mész tovább 800-900 hp-val, valószínűleg nem is mész tovább sehová, maximum másik csatába. Mi elöl akarsz elugrani? Mire betöltesz és kimész arra pont betölt ő is és lő rád, plusz te oldallal vagy neki, ő szemből neked. A nagyobb dmg miatt előbb elfogysz. Ha minden betöltés előtt egy picivel kigurulsz és lőssz aztán vissza akkor meg ott vagy mintha szembe állnál vele.
    Persze a szerencse faktor és a szerver kedve sok mindent befolyásol.
    Randomban is sűrűn van amikor egy sarok/szikla mögött többen is állnak de a kitakarás miatt csak 1 lát rád.
    Ha több vs kevesebb van akkor meg mindegy már a dolog, ki kell védekezni hátha a másik oldal átmegy.
    Mindenki úgy játszik ahogy akar és tud, ez természetes.
    De a természet néha milyen vicces tud lenni... :D

Szóval nem győztél meg, max a szerencsefaktorban bízol (/irónia on ami néha bejön, hála a WoT programozóinak /irónia off).
  • patchaou
    CSikicsukit akkor utálom, amikor a haverok csak messziről nézik még azt is amikor az ellen haverja közben mögém kerül. Tegnap két tigerrel szórakoztam, közben megjött egy td meg valami T8 med, persze a piros csapatból. Az enyém meg végigszurkolták...
  • brasco84
    na kicsit sok a tuti, bocsi :D
  • brasco84
    szerintem nincs ilyen, de tuti lenne rá igény, legalábbis én tuti leszedném.. :D
  • endrodiz
    A csiki-csuki azért szükségszerű, mert ha összefutok egy T29-el és sikerül valahogy leküzdenem, egyáltalán nem mindegy, hogy 350HP, vagy esetleg 8-900Hp marad a következő ellenféllel szemben... Innen nézve talán nem is olyan vicces, hogy megpróbálok minél több lövés elől "elugrani", merthogy elég ritka a random csatában az 1v1. Ezért, ha nem haragszol, bár lehet vicces, mégis megpróbálok csiki-csukizni, ha úgy alakul, ki tudja... :)
  • Cukii
    Olyan modról nem hallottatok ami meccs végén kilistázza, hogy miért mennyit fizettél a javításért?
  • Gubberx
    Írtam nekik egy kedves levelet :)
  • stork13
    Illetve még egy észrevétel az optimális távolságról (bár már volt):

Szegény Tigrist mindenki távolról sniperkodó, támogató tanknak tartja. Erre célszerű használni ez igaz, de van amikor nem teheted meg (pl. ha top vagy vele)vagy nem érdemes ezt csinálni. Csiki-csukiban vagy 1 vs 1-ben megeszi azt IS-t/T29-et is csak ki kell állni elé. Az átlaggal számolva és modulsérülésekkel nem (itt most csak ammorack, töltő számít)az IS halálakor még 280 hp körül marad a Tigrisnek. Míg csiki-csukiban az IS megy tovább 350 körül. T29-nél ez 170 (T29-et 6-os ROF-fal számoltam, nem emlékszem rá mennyi pontosan), a Tigrisé marad annyi, mint IS esetében. Nagyon nem mindegy. Aztán, hogy a szerver ezt hogyan módosítja az majd kiderül.
    Ezért vicces látni a sok csiki-csukizó Tigrist. :)
  • Sippie
    Lehet perelni vásárló megtévesztése címén :)
  • Gubberx
    350 és az már 1 garázshely vagy egy kis premium :D
  • Gubberx
    Jó fejek ezek a gamestarosok, megkérdeztem az oldalon hogy mikor várható a kód javítása és válasz nélkül törölték a hozzászólásom azonnal...
  • ollie
    Tényleg lehet? De amúgy az a 300 gold nem túl sok.
  • Gubberx
    Hát elvileg klánon belül lehet gold-ot küldeni :)
  • patchaou
    Azt jól elsunnyogták! Arról volt szó hogy gamestar felveszi a kapcsolatot wg-vel. Úgy látszik semmi nem lett belőle. Szerencse hogy ide az isten háta mögé csak akkor érkezett meg amikorra értesültem erről a bakiról, így elhalasztottam a vásárlást.