A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #71024 Megint mentem egy kört a T32-vel. Nálunk a főtankok TD-k. Náluk rendes tankok. 2 tigris, 1 lőwe, meg én kontra IS 4, IS 3, KV-5, Tiger II. Gondoltam egy ideig feltartjuk őket azután megjönnek a TD-k és ledaráljuk őket. Emiatt nem is mentem el félútig előbb fogadtuk őket. A másik oldalon az elején jól alakultak a dolgok de utánna a bázisuknál elvéreztek a mieink. Tartottuk magunkat egy jódarabig de utánna rájöttek hogy a TD-ink nincsenek sehol. Lerohantak miket mint Zrínyi a törököt csak több sikerrel. Azért a hős td-ink megvédték a bázist és kihozták döntetlenre a meccset. Meg sem mozdultak egész meccsen pedig ha győzni akarnak akkor illett volna. Nem mindenki olyan hülye hogy eléjük álljon.