418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És a Patton jó? -
mordawn #71074 T1 Cunnival ki lehet lőni a KV-t, ha a tornyán a bütyköt lövöd. Igaz, nem egy lövés kell neki. Gyakorlón kipróbáltuk :)
Bár van egy olyan érzésem, hogy te a T1 Heavy-re gondoltál :) -
Ja, én is imádom. A másik kedvencem, amikor Westfielden 2-3 heavy lemegy a völgybe kergetőzni a medekkel, közben meg fent ledarálja az ellenséges csapat a maradékot, végül persze őket is. -
Lovinho #71072 Ha már írtam, hogy szívok, most egy 7 sorozatos győzelmi széria
-
virkir #71071 Német
Orosz
-
Ry0K3N #71070 tier 8-9 de épp elég volt hogy alul ledaráljanak mindenkit befoglalva a bázist pedig simán nyerhettünk volna ha az a két barom lent van -
Szakesz #71069 Hivatalos oldalon fent vannak. -
Ry0K3N #71068 Igen, a két tier 9-es legnehezebb aranyos csapattársunk elment dombot mászni...... -
Sir Charles #71067 Valaki be tudná linkelni a kiegészített Tech treeket(2.orosz heavy vonal, 2. német TD vonal stb.)
Előre is köszi! -
Szakesz #71066 Végül is igen. -
de jó T1 semmitse érek a KV-k ellen.... -
A T54-es a leggyengébb T9-es med? -
A kérdés helyesen E-100 vagy Maus?
A kezdet és a végcél között csak feladatok vannak amiket meg kell oldani :)
Amúgy elvileg a VK3601H elég jó kis masina ,de hiába ha mondjuk a Mausa-l szemezgetsz ha érted.
-
Oddball29 #71062 Az amcsi heavy vonal paramétereiben sokkal közelebb van az eredetihez, mint az orosz. -
Lovinho #71061 Ma reggel 7 vereség zsinórban csak az IS-3asommal, majd most délután kompenzációként kaptam egy 8 killes böllért, úgyhogy nem sebződtem
-
Hihetetlen jó lett ez a KT a fejlesztett toronnyal. Mintha egy más tankkal játszanék.. 85 mm azért mégiscsak 85 mm :) -
Arra célzol, hogy felment a dombra? -
Seriallkillah #71058 Am vagy egy átadandó accountom ha valakit érdekel. (löwe,t43) pl. PM-ben megegyezünk ha érdekel -
Ry0K3N #71057
én ezt agyilag nem tudom felfogni hogy ennyire retardált barmok eljutnak tier 9-ig
erre még rájön hogy folyamat jönnek a 5-15-ös defetek mert annyira idióták közé dob hogy az nem igaz és 0 hozzászólásod van a csata végkimeneteléhez a lista legalján -
S1mlis #71056 "Nem tudom lehet, hogy én vagyok telhetetlen, de valahogy többet várnék egy híres OP tanktól."
Mit értesz a híres OP tank alatt?
Nem is létezett csak mint prototípus, nem vett részt a II.háborúban sem.
Az egész amcsi heavy vonal csupán fikció.
T29 Wiki -
Szakesz #71055 Nem lehet megcsinálni. -
Seriallkillah #71054 Sziasztok. Azt gondolom nem lehet megcsinálni hogy accountok között mind a 2 fél beleegyezésével tankot átvinni mondjuk aranyért cserébe? -
nézd meg melyik sorban lévők tetszenek jobban :) -
Végre összejött a VK-ra való tp XP. Melyik ágon érdemes tovább menni, P vagy H? -
kdezso30 #71051 Hála a magasságos (smart) MM rendszernek inkább arty tápláléknak használja ezt a kis amerikai téglalapot szép nagy csatákban. Top tankként tényleg jól lehet riogatni a kicsiket. Legalább megtudtam, azt hogy közelharcban az IS miért ver le, mint vak a poharat. Bár érdekes, hogy a KT-kat meg könnyen leverem arctámadva, lehet hogy csak szerencse kérdése, és eddig csak alulfegyverzett tapasztalatlan pilótás KT-kal hozott össze a sors. Bár az is igaz hogy a tapasztaltabb KT pilóták nem is engednek közel. -
MuldR #71050 Hat.. ha nem vagy a top 5ben akkro tenyleg szar. De ha ottvagy garantalt a verfurdo.
A fulktol nem kell annyira felni. Gyakorlatilag csak pattonal meg lowevel tudtam elloni. Nem olyan nagy felulet az, foleg ha mozogsz, bujkalsz es nem kozvetlen mellettem vagy.
Teny, arctamadasnal ISel is ellovom, pedig azzal egy tombhazat is alig talalni el :D De hat a t29 nem arctamado. Az a t32. -
Tripla:P
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. október 26. 14:26:37
Jármű: T1 Heavy
Szerzett tapasztalat: 688
Szerzett kredit: 10 714
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Kay Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész, Mesterlöv -
Szakesz #71048 Szóval ami szar lehet benne, az szar. Nem semmi. :) -
kdezso30 #71047 Tudom hulldown tank, bár valószínűleg hiányosan tölthettem le a kliens programot, mert a kiegészítő felszerelés listámról hiányzik a hill (domb) equipment, pedig mindig mindenhova szivesen cipelnék egyet, hogy lerakhassam amikor szükség van rá. A teste az nagyon puha szinte minden átlövi minden irányból. A torony ezekkel a bazi nagy fülekkel csak azok ellen véd akik nem ismerik a T29 aranyszabályt: A T29-cel úgy kell bánni, mint a "jó" feleséggel: néhányszor fültövön kell vágni, és akkor hamar megtanulja azt, hogy hol a helye.
A láncot meg csak akkor nem verik le ha azonnal agyonüt egy-két T7-T8 arty.
A fegyver meg egy-egy csatában megmakacsolja magát, és akkor semmit sem akar eltalálni. Nem tudom lehet, hogy én vagyok telhetetlen, de valahogy többet várnék egy híres OP tanktól. -
Jammal #71046 Valószínűleg azért nincs az über skill penskinedben bejelölve a t34 sehol, mert csak egy nagy piros maszatot látnál feléd közeledni aminek csak a tornya nem lőhető át szemből t5 tankal. -
MuldR #71045 Ullj a T34-be. Rajossz mi atlohetetlen :)
En orulok ha szembe jon. Csemege. Benne ulni nem jo. Koporso :(
ISektol nem kell felni. At lehet azt loni. :) -
Szakesz #71044 Nem tudom mit szívtál, de az egész tank szürkéskék. Egy szemernyi vörös foltot se látok rajta. :) -
Ne használj skin packot és nem lesz piros.
-
Talalkoztam mar vele parszor, sztem atlohetetlen :D Isekrol meg nemis beszelve. Ez a buzi vk meg szembol haszontalan, mert a fel eleje tiszta piros... -
MuldR #71041 Atlagot szamol ha jol tudom. Ergo erdemes egyre gyurni. Szerintem. -
MuldR #71040 Tier9 ben?
Hmmm. Volt mar US T34-ed?:)
-
100%, de a képességeket most akarom beállítani, hogy mik legyenek. -
Ja, abban a kategoriaban a tobbi tank sokkal jobb. -
MuldR #71037 Ki van maxolva es 100% a legenyseged?:) -
marmint VK4502(P)Ausf. B attol meg hasznalhatatlan, kerulje a megvetelet mindenki