A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kdezso30 #71047 Tudom hulldown tank, bár valószínűleg hiányosan tölthettem le a kliens programot, mert a kiegészítő felszerelés listámról hiányzik a hill (domb) equipment, pedig mindig mindenhova szivesen cipelnék egyet, hogy lerakhassam amikor szükség van rá. A teste az nagyon puha szinte minden átlövi minden irányból. A torony ezekkel a bazi nagy fülekkel csak azok ellen véd akik nem ismerik a T29 aranyszabályt: A T29-cel úgy kell bánni, mint a "jó" feleséggel: néhányszor fültövön kell vágni, és akkor hamar megtanulja azt, hogy hol a helye.
A láncot meg csak akkor nem verik le ha azonnal agyonüt egy-két T7-T8 arty.
A fegyver meg egy-egy csatában megmakacsolja magát, és akkor semmit sem akar eltalálni. Nem tudom lehet, hogy én vagyok telhetetlen, de valahogy többet várnék egy híres OP tanktól.