418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gseldon
    Hírekből:

"We've hit them hard!

There will be changes to penetration mechanics. First of, we are reducing the normalization parameter of AP and APCR shells, therefore the effectiveness of sloped armor will see an increase."

Remélem ez megváltoztatja kicsit a játékot. Kicsit elegem volt már abból, hogy Maus-on kívül a tier9-ben mindenki mindenkit 100%-os valószínűséggel át tud lőni, ha tudja hova kell célozni.
    Remélem az IS-3 végre újra tud majd egy kicsit pattintgatni, mint régen.
  • Oddball29
    Fasza, ha csökkentik az AP kompenzációt, a Type-59 szemből T8-as ágyúkkal gyakorlatilag megállíthatatlan lesz. Ez lesz az igazi troll-tank.

A "határeset" ágyúkkal küszködő amcsi tankoknak meg végképp meszelnek ezzel. T32 lófaszt nem fog tudni csinálni közepes távolságból egy KT-val, Patton meg elfelejtheti, hogy homlokpáncélon lövi a T-54-et, T34 pattoghat még beforgatás nélkül is az E-75 teknőjéről.
  • Sippie
    Király, akkor ráérek még :) Najó mégis szakdogázok akkor inkább játék helyett :D:D
  • pointer4
    Az majd a Francia tankokkal, a Patch = 0.7.1 ben.
  • Sippie
    Jah, én csak az anyagi vonzatát néztem a dolognak. Ugyanúgy full repairt kellett fizetni, hát visszalépni meg minek, ha már úgyis felrobbantam? Eddig se lehetett használni amíg a csata véget nem ért. Hogy a többieknek ingyen kredit meg xp, hát legyen, úgy jogos.
  • Eagle16
    Egészen értelmes ötletek...de hogy mi marad meg belőle, az kérdéses.
  • ximix #71469
    Nálam hiba van a mátrixban :) a Ferdinand jobban teljesített, ez a régi MM alatt
    tank: Ferdinand
    új tulajok: 1935
    összes: 14447
    csata: 478876
    nyert: 233045
    WinRate: 48,66%

A Ferdinand 128 ágyúja szerintem jobb mint a JT nagy 128 ágyúja többször talál és betalál, a JT hiper pontos ágyújával van hogy a talajba lövök amikor a hullra célzok a torony alá, vagy múltkor IS-4 megy át a mezőn céloz lő csilling a ugyan avval a tempóval ugyan annyi HP-val megy tovább oda ér a dombhoz ekkor már 90°ban van céloz a motor lepattanó párméter eltűnik a dombnál, fordulok másik célra amikor a IS-4 vissza gurul megnézni vajon ki molesztálja és odadob egyet a és mint a vaját átlövi majd elmegy a domb mögé amit megkerül velem szembe lövök a frontjára lepattan ö lő enyémre lazán bemegy, majd én is lövök és végre az első betalál majd ő és megint lazán átlövi a felső frontpáncélom begurul mellé a másik IS-4 és szintén kajakból átlő pukk és ennyi.
    IS-4 frontpáncél 160mm S70 átlag páncél átütés 260mm
    JT frontpáncél 150mm L/61 átlag páncél átütés 276mm

• FairCO
    "Don't rage quit!

If you leave the battle before it ends (and your vehicle is safe and sound), it will be locked until the end of the battle, giving your enemies chance for easy kill (exp/credits). If somehow it makes to the end of the battle, the tank will be blown up automatically. Full repair costs, yes. :)

ez eddig is így volt."

nem, nem így volt. eddig ha kiléptél, akkor a tankod azonnal felrobbant, így az ellen nem tudott kilőni, így nem is kapott érted xp-t/kreditet .. ezentúl a tankod bent marad, nem robban fel, csak akkor, ha véget ér a meccs.
  • Seriallkillah
    Nem így volt a Rage Quit. Ha kiléptél kezdéskor akkor felrobbantál. Most meg úgy lesz hogy ha kilépsz, akkor lelock-olsz nem tudsz visszalépni viszont a tankod ott marad, hogy más lelőhesse.
  • Sippie
    Don't rage quit!

If you leave the battle before it ends (and your vehicle is safe and sound), it will be locked until the end of the battle, giving your enemies chance for easy kill (exp/credits). If somehow it makes to the end of the battle, the tank will be blown up automatically. Full repair costs, yes. :)

ez eddig is így volt.

"Changed shells for 8.8 L/71 gun. Yes, damage increase is planned. However the current DPM will be retained. "

Ennek sok értelmét nem látom, akkor csinálnak egy 300-as sebzésű, lassabb töltésű ágyút, ami olyan lesz mint az IS-3-é DPM-ben csak sokkal pontosabb? Minek? van már, az amcsi oldalon. Nem értem, na mind1.

Jól látom hogy a T34 prémiumosítás még nincs benne?
  • Seriallkillah
    kb 5-10000 ft, szerintem.
  • Oddball29
    Én sem játszok már T9 hevivel, de haver is így van vele. Kifejlesztettük, kasztni leplombálva, hangárajtó lezárva, kulcs lenyelve, legénység decemberig R&R. T9-es med-falkák azok mennek, legalább ki tudunk velük térni időben, többnyire, és több kárt csinálunk, mintha ugyanabban a csatában hevivel mennénk.
  • LSSAHPAUL
    Nekem is van most egy fullos t-50, és annyira durva a manöverezése hogy gondolkodom a logitech kormányomat beizzítani ha ezzel megyek.. szinte minden nap van olyan hogy legalább 5 járművet kinyirok vele egy csatában mert nagyon jó gun-t kapott. Tier 6 alatti td-éknek gyakorlatilag semmilyen sanszuk nincs ellene ha sikerül a közelükbe érjek :) Szal úgy kell elképelni hogy elérek a hátországba ahol van 2-3 arti meg 2-3 td és nagy valószínüséggel mind halott lesz. Ha nem akkor mák :)
  • foxbat88fx
    Érdekes ez az account eladás :D akkor vajon az enyém mit érne?
    T-50-2, KV, KV-3, IS, IS-3, S-51, M4, M26, M10, T29, Hetzer

Ló**** se xD
  • ollie
    Új hírek!
  • kdezso30
    Ez szemét csaló játék: T32 105 AP-val rálölövök egy grille-re erre marad benne 30%, miközben grille Hp=240, 105 AP minimum sebzése= 240.
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

Játszott már valaki a WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger-rel?
    Nem tudjátok, hogy miért fagy ki exe. hibával mikor betöltött a küldetés? Amíg XP-m volt faszántosan futott, de most valami nem tetszik neki.
  • Torzonborz
    ez van. ha KT-t tolom - már egyre kevésbé mert kezd elegem lenni - akkor nem ritka az oldalankénti 4-5 arty. ha T-50-ben csücsülök akkor örömbódottság van ha 3-at látok ellennél. még 3k xp és megvan T-50-2 kíváncsi vagyok ott milyen lesz az MM.
  • brasco84
    ment válasz
  • Oddball29
    Ezt fel kéne nyomni hivatalos fórumba valami ilyesmi címmel, hogy "T5 scout matchmaking spares artillery users?"

Ha többeknél ez van, ez legkevesebb botrány.
  • hNeo
    megvan a ferdi. szerintetek vissza rakjam a 88-ast JP-re pénzt farmolni?
    vagy nem hozza jól?
    105 össel a JP elég drága volt.
  • hNeo
    nov vége közepe.
  • hNeo
    hát... A t-50 55% winrate átlagba... szóval. jó az.
    olyankor ellened is berak 1 scoutot. tehát fair a balance a szemszögedből.
    heviket is lehet scoutolni, csak nem kell előrerohanni.

A winrate-k innen: Wotleaks
    bár szeptemberi az adat...
  • Seriallkillah
    PM-ben megírtam!!!

Mikor jön ki a 7.0-ás verzió?
  • bornofakone
    hát ez a játék vmi kabaré most ..... megvettem t-50-t gondoltam majd aprítom az artykat.... 40 csata környékén vagyok....ebből (számoltam) 7x voltam olyan csatában mikor arty volt.....tegnap este 7 csatát mentem vele egymás után anélkül h arty lett volna, t5-t9-s csatáig bezárólag....5 arty mentes csata után úgy voltam, csak jön már 1 arty-s, nem jött majd utána megint nem....utána hagytam t-50-t, beültem is-4-be, kapásból 9 arty, 4 t8-s enemy-nél....
    komolyan mondom is-4-el már nem is emlékszek mikor voltam arty mentes csatába....(jó ha 100 csatából 1-be nincs arty) t-50-el meg folyamatosan arty mentes csatákban rohangálok.....bezzeg a 7 csatából amikor a mennyországban éreztem magam, 6-ban megvolt az enemy arty, volt h 3-t lőttem ki, volt h csak 1, de az legalább t8-s volt :D
    tetszik amúgy t-50, t4-5-ben nagyon op, egyedül kv-tól félek illetve a 105-s howi-s td-ktől (amcsi td-k)....a másik meg h addig míg nem volt fullos a t-50, akármilyen csatában vettem részt, első lövés mindig driver-t vitte el, illetve gunner-t (driver-t mindig, gunner-t csak néha) most meg h fullos, alig lövik el a driver-t, most minden találatnál v égek v ammo off... :D) de még így is a legélvezetesebb tank a játékban sztem :D

bocs a hosszú post-ért, csak kiakartam fejezni mi nyomja a pici szívem :)
  • Sippie
    ilyen olcsó már egy pc? nahát :D
  • patchaou
    Csak ha fullon akarod futtatni. Az imént jutottam el benne a tankos küldetésig. Bárcsak így nézne ki a wot is :D
  • Nazarov77
    OFF:
    Több az, nekem új proci kéne mivel a mostani piszkosul határeset, egyes mapok simán futnak, mások meg akadnak mint a szar. Új proci az sajnos azt jelenti hogy új alaplap és ddr3 ram, úgyhogy nem mostanában lesz fejlesztve, de ha vaterán megvennék az AKMet akkor lenne rá keret, ha valakit érdekel keressen rá :P
  • hNeo
    A BF3 207500 Ft ba kerül!

200000 a gép alá és 7500 a játék kb...
  • ilsalon
    Ez nekem jobban tetszik.
  • noname23
    Bazzz 7500ért inkább a BF3 limited edition vennéd meg vagy várd meg az IS6-ot milyen lesz.
  • Oddball29
    Akkor ez scoutoknak érhet valamit, ha nem lövetik ki magukat az első percben. A második pont tényleg csak pofon a guánónak.
  • brasco84
    na és mennyiért árulod? :)
  • lammaer
    Ha jó értelmezem, az ellenséges SPGk tracerje csak max 445méterről látszik, az ágyú 25 fokos szögében (tehát gondolom ha arra nézel amerre az SPG van és 445 méteren belül vagy, látod a tracert.

SPGk pedig akkor látják az ellenséges SPG tracerjét, ha a látótávolságukon belül van, bármlyen szögből (mondjuk ez szar, counter battery akkor kuka).
  • Ry0K3N
    Én is erről tudok.
  • Oddball29
    1. In 7.0.

for LTs, MTs, HTs, TDs: tracers will be shown within 25 deg / 445 sector in the direction of the gun
    for SPGs: tracers will be shown for tanks that are within view range in howitzer mode

Valami sátánfattya artista interpretálja már ezt, mi változik majd...;)
  • Nazarov77
    Ni csak:
    New gun model for E-100 that will arrive in 7.0
  • Etelkozi Vata
    Jogos...
    Ez van... Nem szívesen adnám el semelyik másik tankomat...
  • lammaer
    Mit fukarkodsz má', ha 7500-öt beleraksz, az a 300 HUF már nem tétel :D
  • ollie
    Nem kapsz ingyen garázshelyet.