A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #71451 hát ez a játék vmi kabaré most ..... megvettem t-50-t gondoltam majd aprítom az artykat.... 40 csata környékén vagyok....ebből (számoltam) 7x voltam olyan csatában mikor arty volt.....tegnap este 7 csatát mentem vele egymás után anélkül h arty lett volna, t5-t9-s csatáig bezárólag....5 arty mentes csata után úgy voltam, csak jön már 1 arty-s, nem jött majd utána megint nem....utána hagytam t-50-t, beültem is-4-be, kapásból 9 arty, 4 t8-s enemy-nél....
komolyan mondom is-4-el már nem is emlékszek mikor voltam arty mentes csatába....(jó ha 100 csatából 1-be nincs arty) t-50-el meg folyamatosan arty mentes csatákban rohangálok.....bezzeg a 7 csatából amikor a mennyországban éreztem magam, 6-ban megvolt az enemy arty, volt h 3-t lőttem ki, volt h csak 1, de az legalább t8-s volt :D
tetszik amúgy t-50, t4-5-ben nagyon op, egyedül kv-tól félek illetve a 105-s howi-s td-ktől (amcsi td-k)....a másik meg h addig míg nem volt fullos a t-50, akármilyen csatában vettem részt, első lövés mindig driver-t vitte el, illetve gunner-t (driver-t mindig, gunner-t csak néha) most meg h fullos, alig lövik el a driver-t, most minden találatnál v égek v ammo off... :D) de még így is a legélvezetesebb tank a játékban sztem :D
bocs a hosszú post-ért, csak kiakartam fejezni mi nyomja a pici szívem :)