418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Akkor lehet tévedek, most rákeresve azt találtam egy fórumon, hogy 120mm, mint a KT.
  • virkir
    Parancsolj
  • Oddball29
    Dobj egy account nevet priviben, ma már ugyan nem, de máskor összedobhatunk egyet. Van Pershing meg Panther II.

Egy dologra kell figyelni, hirtelen zajokra a teamspeaken. Attól kiborulok.
  • hNeo
    ja... nem szoktam platoonozni...

úgy már 60% azt megértem... ;)
  • Met
    kb. mikorra várható a T34 cseréje?
  • Oddball29
    Hun channel-en keress társakat egy wolfpackhez sztem.
  • hNeo
    t44 ahhoz hogy eltaláljak valakit, közel kell menni.
    és sokáig célozni. addig lelőnek.
  • hNeo
    ok. írd le mit csinálsz t44-el,

48-49% nál nem lehet többet menni vele.

:(

az ágyú használhatatlan. 60% a találat. ha közelebb megyek azonnal halál. előbb is kv3, t29, type 59 röhögve megölt.

28% asszem a túlélési statom t44-el.
  • ximix #72027
    Bár ez egy Objekt és csak tizedmásodpercekkel késtem le a képkészítéssel miszerint a hegyről jött lefele közben kipukkasztott egy IS-3-at és elindult az IS-4 felé majd lövéshez megállt ott ahol most látjátok és eltűnt az IS-4 lőtt a helyére , de kb abban a pillanatban megjelent az Objekt amint már elindult a kép tanulsága szerint, de mivel az IS-4 mellé trafált oda pökött egyet.

Hiába a jó orosz zöld festék az zöld festék :)

• Gunslinger
    És ebből csinálnak tier 10-et... Így agyrém lenne, még akár 3000 hp mellett is, ami tuti nem lesz neki. Oldalról és hátulról elé masszív dög, ott nem is kéne hozzányúlni, de a frontpáncélja beforgatás nélkül konstans átlőhető már 200 penes ágyúkkal is.
  • davidbog
    Nem valószínű hogy átüti a Panzer IV-ed az E-75 teknőjének az elejét. Milyen a döntöttsége? Ránézésre -30°.
    Nem 140 mm az a lower glacis az E-75-nél? Én úgy tudom a KT-é/JT-é 120 mm, E-75-é 140 mm, az E-100-é pedig 150 mm vastag.
  • Attiska
    Valaki megtenné, hogy összetömöríti az eredeti \res\gui\maps\icons\vehicle\ könyvtárát, és felteszi valahová?
  • lammaer
    VISSZAJÖTT CIFU!!!!! VISSZAJÖTT CIFUUUUUUU !!!!

@Darkhorse: T34 lecserélés ügyben népszerűsíteném a FAQ "Fejlődési fa átalakítás" fejezetét, ékes magyar nyelven ki van fejtve mi fög történni a T34-el.
  • DummyBoy
    Nos, 13 vereség zsinórban T32-vel ... utolsó csata: Erlenberg

Nálunk fullos T54, IS, 2 Tigris, és egy GW type E ... állnak a várban.

Én T32-vel az enemy bázison bújok, szemben Is4 200HP, IS3 200HP, KT 300 HP ... mögöttük 4 arty ... másik úton enemy E75 átment a bázisunkra, megállt, bespotolt mindenkit, az artik meg elkezdték egyesével kiszedni a zseniket ...

Nos az ilyen csatákból szoktam dezertálni.
  • pointer4
    Jó hát evvel nem azt mondom, hogy az e75ből félni kell egy pz4től, vagy akár 4dbtól is amik egyszerre rádrontanának szemből.
    Csak az alsó lemezt (messzebbről, nem közvetlen közelről) azért mindenki ismeri, hogy lőhető. Még akkor is átlőhető, ha 45°ig elforgatott tanknak csak az elejét dugom ki. A teteje, vagy a turret eleje, az nagyon masszív.
  • Ry0K3N
    Most nézem jumbót elég jól adja a kreditet, egész jó kis farmtank.
  • malystryx
    Mármint xp-ben olcsóbbak.. bocsi
  • Eagle16
    T-54-el 55%, T-44-el 59%...nem a tank szar az tuti.
  • malystryx
    De legalább a JP-nél elég "olcsóak" az ágyúk ahhoz képest. Igaz nem akkora a sebzésük, de gyorsak, pontosak, és elég jó az átütés.. Kedvencem a 88-as.
  • bardocz
    Úgy, hogy nem scoutolok az ostoba artynak, hanem megyek egy másik tankkal, és lövöldözök vidáman.
  • Attiska
    Srácok, melyik file felelős a garázshelyekben megjelenő harckocsikért? Feltettem a Jimbo ikon modot, de elbaszta az eredeti kinézetet. :( Valaki feldobná az eredeti file-t valahová?
  • hNeo
    más hogy tud meddel brutális statokat nyomni. winrate főleg
  • malystryx
    Még mindig azt mondom, hogy a legjobb ágyú a 152-es tarack.. A SU-152-es volt a legjobb ebből a szempontból, mindent sebez. A legjobb ruszki TD.
  • hNeo
    ELEGEM van!
    megint

nost t-44 el tolom
    csak everség!!!!!
    meindien csata

szét scoutolom őket.

erre az artik 0 kill, semmit cs!

ááh
  • malystryx
    Jól döntöttél, a BL-10 nálam elég sokat "félrehordott", és/vagy lepattogott, de a leggyakoribb eset az: A20-at eltalálja, critical hit, de megy tovább és 0 damage.. A másik, hogy eltalálja, kifordul, és csak track.. Szóval várok még, hátha jobb lesz, de egyébként ha talál, akkor az adrenalin eléggé felszökik. Szegény klántársamat oneshotoltam egyszer, Ferdijével jött, és a jobb felső sarkát láttam csak a dobozának, mondom próba szerencse. Jó 400m-ről 1200 hp "eltűnt" és vele a Ferdi is. Összességében jól működik, de amikor a legjobban kell, általában cserbenhagy.
  • [NST]Cifu
    Márpedig elméletlen képes lehet átütni a lower glacis-t...

E-75 Lower glacis = 120mm
    Pz.IV hosszú 75-ös (KwK 42) pen = 138mm

Én még nem próbáltam, mert nem hittem, hogy szemből átüthetem. Majd legközelebb megvizslatom. :P
  • R3nton
    igen mert ott a vezetőnyílásnál az a rész alig van döntve azét könnyű ott átlőni a 140mm-t. Mondjuk arra lennék kíváncsi az elején kétoldalt az a két "rombusz" hány mm, mert ott is elég könnyű átütni ha be van forgatva.
  • Pales27
    Köszi a képet így már érthető, ha csak 140mm az a rész.
  • R3nton
    persze ezt te se gondolod komolyan, egyértelműen legkeményebb heavy tank maus után e-75, panzer4el meg ha 200 lövésből 1 átüti. Szerintem te a 10.5-ös HE-re gondolsz. De az se átüti hanem max minimálisan sebzi. 220 feletti pennel lehet átütögetni e-75 alját akkor se mindig, ha be van forgatva még a t30asom is pattanni szokott róla pedig annak vagy 270 a penje, akkor nekem nehogy megmagyarázd, hogy te a pnazer4el átütöd az e-75:D mindjárt ki is szeded 1vs1be nem? xdxd
  • Eagle16
    Effektív 222mm amúgy. És az E-75 frontja 1 fokkal (szó szerint :) ) jobban meg van döntve.

Ez van mikor nem adják meg rendesen az adatokat...JT frontja is 250mm mi? Megveszi a sok fan, erre kiderül hogy alul csak 150mm, alatta meg 110...

Mondjuk ez csak a szokásos...egy csomó adatot nem ismerünk, nehogy véletlenül rájöjjünk valamire. (láthatatlansági faktor meg hasonlók)
  • TDantes
    Márpedig átlövi. Az E-75 baromira sebezhető, és lehet forgatni de felesleges ,az alját minden szar átüti. Ha oda tudnak lőni, akkor annyi.
  • R3nton
    pz4 e-75 alját lol, sztem vmit félrenéztél:D még gyakran pattannak róla a tier10es ágyúk is pl s-70, az aljáról is ha be van fordítva panzer4el esetleg a hátulját tudod átütni de abban se vagyok biztos. Maus és t95 után legmasszívabb tank szemből e-75 simán odavágja is-7 is-4-eket is
  • DummyBoy
    Igen, a BL10-es-nek akkor a legnagyobb a hepifaktora, mikor lepattan a Hummelről, az meg elkeni a szádat ...

IC Ram: Bétában kedvenc tankom volt, most boldogabb voltam az eladásakor mint a Lee-nél ... 57%-os a winratem, T29 pedig 53, a T29 messze élvezetesebb és használhatóbb volt mint az IS ...

IS3 43%, T32 51%, fényévekkel jobb a T32 ...
  • Eagle16
    Az Is-4 frontja csak 140mm.

Az alsó rész az 160...de az alig van megdöntve.

Tuti hogy most ez van érvényben, mert különben nem tudnám átlőni szemből a vezető nyílás MELLETT ~220-as átütéssel.
  • Gunslinger
    Ezt azért mondjuk nehezen hiszem el, 105mm T5E1-el ha már 50%-ban átviszi, akkor már nagyon happy vagyok. Volt ma egy epic duelem majdnem stock E-75-el egy szintén 105mm-s ágyús, stock tornyos E-75 ellen, ENSK-en. Minden gond nélkül leamortizáltam 138 hp-ra, főleg az oldalát lőve, de aztán szembe fordult velem és onnantól az istennek sem vitte át, alul sem, hármat lőttem rá, mert nem mertem a HE-t megkockáztatni, egy artynak hála kereken 1 hp-m lett az 1300-ból, amivel a duelt kezdtem, mert ez a másik szerencsétlen sem tudta a hasamat átlőni, az volt a mázlim, hogy befoglalták a bázisunkat, így megmaradt az 1 hp-m, nem jutott el az agyáig, hogy HE-vel kéne lőni és be sem forgatta a tankját, úgy sem vitte át. Tehát ha nem kegyes hozzád a random, akkor baszhatod, S-70-el is pattogtam már kismilliószor a hasáról, hogy 50 méterről lőttem a legideálisabb szögben.
    Az IS-4 amúgy szemből sokkal papírabb, mint az E-75.
  • pointer4
    E75 elejét még a pz4 is átviszi, csak az alsó lemezt kell lőni :D
  • Pales27
    Az E75nek is 160as a frontja és az IS-4nek is és az IS4nek talán még jobban is van döntve. Miért van az, hogy az E75 simán átlövi szinte bárhol a frontom hiába forgatom be akár 45°-ba én pedig nem tudom átlőni a frontját a nagyobb átütésű ágyúval?
  • Seriallkillah
    van eladandó accom ha érdekel valakit pm-rám
  • pointer4
    Ez jól hangzik, többet lehet egymásra lövöldözni, és pontosabban kell majd. Viszont így meg az artyk mégtöbbet érnek majd.
  • I.C.ram
    Volt 100k free XP-m, aztán gondolkoztam, hogy mi legyen BL10 vagy JP. Inkább a JP mellett döntöttem. :) Előbb utóbb lesz majd BL10 is.