A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #72001 Ezt azért mondjuk nehezen hiszem el, 105mm T5E1-el ha már 50%-ban átviszi, akkor már nagyon happy vagyok. Volt ma egy epic duelem majdnem stock E-75-el egy szintén 105mm-s ágyús, stock tornyos E-75 ellen, ENSK-en. Minden gond nélkül leamortizáltam 138 hp-ra, főleg az oldalát lőve, de aztán szembe fordult velem és onnantól az istennek sem vitte át, alul sem, hármat lőttem rá, mert nem mertem a HE-t megkockáztatni, egy artynak hála kereken 1 hp-m lett az 1300-ból, amivel a duelt kezdtem, mert ez a másik szerencsétlen sem tudta a hasamat átlőni, az volt a mázlim, hogy befoglalták a bázisunkat, így megmaradt az 1 hp-m, nem jutott el az agyáig, hogy HE-vel kéne lőni és be sem forgatta a tankját, úgy sem vitte át. Tehát ha nem kegyes hozzád a random, akkor baszhatod, S-70-el is pattogtam már kismilliószor a hasáról, hogy 50 méterről lőttem a legideálisabb szögben.
Az IS-4 amúgy szemből sokkal papírabb, mint az E-75.