418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #72275 Nem hiszem el h néha milyen fütyikkel hoz össze a sors. Ellenfélnél 5 tank, nálunk hat, Én vagyok a top T32-vel. Egy tömb egyik sarkán küzdök egy KT-val meg egy T28-al, a többi tankjuk map másk végén. 4!! csapattársam a tömb másik oldalán (KT, KV-IS, VK-vmi, meg egy KV talán) toporognak mint a szarógalamb, rájuk "kiáltok" h ugyan mozduljanak már meg, ekkor nagykegyesen elindulnak, én rárontok oldalról a KT-ra aki felémfordul, nemsokkal követi a T28-is tehát mindkettő felémvan fordulva!! de ők csak állnak és nézik az egészet.... ahogy vki itt korábban megfogalmazta, nézik és szurkolnak h valyok kinyírom-e mindkettőt. Persze nem de azé nyertük. Ezt kikellet adni magamból:) -
Renegade #72274 időnként a játék olyan mint a kabaré:
dagival fedezem a középső szektort, írják, hogy mennyek artyt vadászni, mondom, hogy obj középen, ezt eljátszuk 2*, végre szabaddá válik az egyik szárny, remek, kerülhetek arra, elindulok, közben az obj megmozdult így tudatosult bennük, hogy ott a tank, erre elkezdenek obégatni, hogy spottoljam az objektet, mikor már majdnem az artyknál voltam, beszarás mennyi aranyhal játsza ezt a játékot -
Oddball29 #72273 Mit nem lehet azon érteni, hogy ugyanaz a fordulási sebessége, mint a Sluggernek, csak nincsen tornya? Az nem érdekel, milyen a végsebessége, az viszont igen, mennyire körülményes egy adott járművel tüzelő-pozícióba kerülni és töltésre visszahúzódni. Egy T7 med sokkal többre képes ugyanazon a helyen.
Ehhez a T-25-nek nincs fordulósebessége, de hp-je vagy páncélja sem, hogy kompenzálja, hogy többet, tovább kell megmutatnia magából. A túlélőképessége nálam nagyságrendekkel a Wolverine/Slugger alatt van.
Tudom, hogy kell torony nélküli TD-t játszani, de ez izé szvsz nemcsak ránézésre abszurd. Már rég nem stock, de Szu-100 már töredéknyi energia-befektetéssel ilyenkor már fosta a Top Gun-okat, és majdnem 1.7 kill/csat arányt, alig könnyebb ellenfelek ellen. -
TDantes #72272 Te miről beszélsz? Megkockáztatom, TD létére, szinte a leggyorsabb a tier-jében.
Persze, nem stock-ént, de basszus, aki stock tankból von le következtetést, az hülye.
A Slugger az viszont lassú mint a fene. Alig bír felvánszorogni egy emelkedőn, nem gyorsul, nagyon nehezen éri el a végsebességet.
Nem úgy mint a T25.
Eszméletlenül jó kis roham TD. Ha nem a legnagyobbak közé kerül be, olyat lehet írtani vele. Imádtam, száguldani a pályán, és kilőni azt aki elém kerül. TD létére rally-ztam vele. -
Oddball29 #72271 Az a 30 fokos fordulás az minden csak nem gyors, Wolverine-nek van ennyi, toronnyal, a páncélja meg nem fog meg gyakorlatilag nem fog meg semmit 120 átütés felett.
Én tankot még nem gyűlöltem ennyire. Slugger ehhez képest nyaralás. -
TDantes #72270 A T-25 az egyik legkiválóbb TD. Mi bajod van vele? A fegyvere jó. Páncélzata jó. Jól rejtőzik, és ami a legfőbb, gyors mint a veszett fene.
Szinte mindennél gyorsabb, kivéve tán a turbó-scout tankokat. Az csak elmond róla valamint, hogy volt csata, amikor T25-el felderítőt játszottam! Méghozzá sikeresen. -
Gyűlölöm az M6-ot, 13 csatából 10 vereség -
Oddball29 #72268 Megint küszködöm ezzel a T25-el, de fenntartom ,hogy ennél nagyobb hulladékot még nem hordott a hátán a Föld, Szu-100-nak a közelében nincsen, hiába nagyobb Tier. Semmi ráhatásom nincs a csatákra. -
crossy104 #72267 T-onlány a gond. Nekem digim van, semmi gond. -
Na jó most már közel voltam a közepéhez csak a 4 arty volt alattam :)
Amúgy jobb alul, mert ha jól helyezkedek szépen fizet. -
Ez jó kiléptem megnézni hányan vannak az orosz szeron visszaléptem azóta zsinórban két t10 a top és a galeri tök alul nyomom a Tiger P vel :) -
klezzz #72264 digivel se -
Oddball29 #72263 Itt sem. -
Stug 3-ra mit ajánlotok? -
Ahha, Bulgár nyelvi csomag. Hatalmatos szükségem volt ám rá :D
"ez történik a hordozórakéta letölti a megfelelő nyelvi csomagot." -
Nekem upc-vel ma semmi gondom nem volt. -
Hmm, most indítottam és frissített valamit. Tudja valaki mi lehetett? -
én is t-online, de nekem játszhatatlan, mert összevissza mászik a tankom, meg darabosan mozog. Nem tudok úgy kimászni fedezék nélkül, hogy csak egy részem lógjon ki. -
lammaer #72257 Elképzelhető hogy vmi Magyarországon nem klappol a nettel...
Délelőtt 11 környékén nekem is fel-fel villant a piros lagjelző egy egy pillanatra egy-két meccsen, de nem volt halálos a dolog. Csak kis késéssel jelent meg a T50-2-n elért találatom és killem :)
(T-onlányos vagyok) -
:) az orosz szerveren ~236400-an játszanak itt meg ennyien szoktak ~41000 nem hinném, hogy sok. -
Ok, én kiléptem xD De csak miattatok! ... Mellékesen nekem nem laggolt ma ... -
hNeo #72254 iskolaszünet, szabadnap, ilyenek. túl sok a felhasználó.
létszives, aki olvassa ezt, az ne játsszon ma, ne lassítsa a szervert mert játszani szeretnék. köszönöm. ;) -
Nem bírom lenyomni a duplázóköröket sem úgy lag-ol nekem a játék egész nap :( -
Egy rakat idiótával top tanként, ez is összejött végre:D -
Jaaaaa, az már van :) -
A töltésgyorsító :) -
Melyik a Spall liner??? :D -
Bocsánat, spall liner. -
Mi az a RAMMER??? -
VanDaal #72246 A nap kérdése: mit csinált az a 10 tank, aki a hosszabb úton ment? (a T-20 velünk jött a rövidebb úton, és csak akkor lőtték ki, miután visszament védeni)
-
Scouton venti távcső+optika
Meden venti, töltésgyorsító +optika (e50 cw-n scout)
heavyn venti, rammer, töltésgyorsító
artyn, venti töltés + célzásgyorsító -
Köszi, akkor Pantherről le is mondok :/ Igazából csak ezért mentem ezen a vonalon, most PZ3/4 van, de már túl vagyok a VK3601-en is a másik vonalon, már tigrisem van. De akkor kérdés hogy farmolni VK3001 vagy VK3601??? -
Mit használsz még? Venti - rammer - ésmég? -
Stablilizert már nem használom, lassú a heavy, alig jelent valamit, viszont 1-2 sec töltésidőt nyerek a töltésgyorsítóval, az nagyon jól tud jönni. -
A VK3001P-t imádtam ere használni, lehet nem keresel vele annyit mint Hummel-el, viszont élvezet vele játszani :D
Panther 1-el szenvedés pénzt keresni, a 130-150es sebzése a nagy csővel jól üt át, de 34 találatra egy csatán annyit fizet mint más tankal-8-10 találatra. -
Nekem a default az venti - rammer - vertical stabilizer a heavyken ... de T29-T32-n használtam binot is néha ... azon jó :) -
Sziasztok :)
VK 3001 jó farmosnak??? És az utána következő Panther? Vagy az már nagy a Tier7-el??? -
Ja hát ha de egyedül mész rambozni, és nem megy arra egy csapattárs se akkor megértem.
De tiris2 előtt azért általában oda szoktak érni más tankok is, azok majd észre veszik, és te jól lelövöd messziről. Így is lőhetsz rájuk akár 707 méterről is. -
Azért a +25% látótáv jól tud jönni egy pontos heavyn ... -
Valaki el tudja nekem magyarázni, ez miért csak ennyi XP?
Nem 10-20 HP-ról lövöldöztem ki a tankokat. Mindegyikből minimum 2-300 HP-t csíptem le, volt amelyikből többet is.