A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #72275 Nem hiszem el h néha milyen fütyikkel hoz össze a sors. Ellenfélnél 5 tank, nálunk hat, Én vagyok a top T32-vel. Egy tömb egyik sarkán küzdök egy KT-val meg egy T28-al, a többi tankjuk map másk végén. 4!! csapattársam a tömb másik oldalán (KT, KV-IS, VK-vmi, meg egy KV talán) toporognak mint a szarógalamb, rájuk "kiáltok" h ugyan mozduljanak már meg, ekkor nagykegyesen elindulnak, én rárontok oldalról a KT-ra aki felémfordul, nemsokkal követi a T28-is tehát mindkettő felémvan fordulva!! de ők csak állnak és nézik az egészet.... ahogy vki itt korábban megfogalmazta, nézik és szurkolnak h valyok kinyírom-e mindkettőt. Persze nem de azé nyertük. Ezt kikellet adni magamból:)