418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #72595 Az nem sokat segítene, beírnák, hogy A4-ben a határvonaltól számítva balról a negyedik bokrot lődd?
Lesz rádió minden tankban, rádió nélkül nem lehet elindulni amúgy sem, legfeljebb a legkisebb rádiók lesznek a korai csatákban. -
Az E75 akkor OP ha nincs bent 10es tank :D
Nem tudom miért sírnak E100 miatt, avval is meg kell tanulni játszani, ennyi. Ágyúja meg igen brutal, 2 lövésből megvolt tegnap egy E75 szemből. (bár inkább három szokik kelleni, de ilyen is van). E75nek meg E100fele jóval több kell :D
E100al azon vigyorogtam valamelyik nap, hogy van az a pálya ahol dönteni kell a középső sziget körül hogy jobbra támadni vagy balra védeni indulunk (nagyon utálom ezt az egy mapot amúgy)
Itt bementem középre E100al, bebújtam ahhoz a házhoz, ahol már csak 1 vékonyka fal van, ablakkal. Aki ide bújik és az enemy meglátja, készüljön föl, hogy az arty oda lőnek, mert a splash damage sebzi még becsületesen. Kivéve az E100-at :D Amikor már a három 7es arty már ellőtt 2-3 sorozatot nulla sebzéssel, akkor írtam be röhögve, hogy read the fucking manual :D -
Gunslinger #72593 Az 50mm-es ágyúkkal felszerelt PzIII-asok már megjelentek 1941-ben, '41 végén már volt a hosszabb, L/60 hosszúságú 50milisből is, T-34 ellen még belefér.
A történelmi csata mód 2012 közepe előtt nem fog jönni, addig meg már itt lesznek a franciák is, 1940-es csatákban sztem ők fognak dominálni, érdekes lesz. -
VanDaal #72592 Fú de utálom az olyan idiótákat, akik olyan tapasztalatlanok (vagy hülyék), hogy még tier5 tankjuk sincs egy darab se, de tier8-as prémium tank, az rohadtul kell nekik. Nyilván kreditet kell farmolniuk, mert a Hetzert máshogy nem lehet fenntartani. Vagy a Lusch-sal való grindelél túl sokba kerül. A játék alapjait meg hogy is lehetne kellemesebben elsajátítani, mint 14 másik szerencsétlen (akikhez balszerencséjükre ő jutott top tanknak) kárára. 800 csata, a fele prém tankkal, aztán nemhogy topgunja, de még mestrelövésze sincs egy darab se! -
bgabor #72591 No igen, de ez még nem sokat segít a rövid csövű 75mm-es és a 37mm-es ágyú nevetséges páncélátütési értékein. -
Oddball29 #72590 Max beírják a chatbe az ellen koordinátáit. -
Ilyen téren fontos még megemlíteni a rádiók és a rádiókommunikáció kérdését. Ugye a német harckocsikon 1941-ben mindig volt rádió adó-vevő. A szovjet harckocsik közül nagyon soknak viszont vagy nem volt, vagy pedig úgy volt, hogy a három fős tankrajból a parancsnoknak volt rádió adó-vevője, a két társának meg csak vevője... -
bgabor #72588 Hát, ha rövid csövű 75mm-es ágyúval felvértezett Panzer4essel, netán 37mm-es ágyús Panzer3assal mész T-34esek és KVk ellen, akkor nagyjából megsütheted a jól képzett legénységet és a jó taktikát. Erre próbáltam utalni amikor áldatlan állapotokról beszéltem. -
"gyanítom a tankokon kívüli tényezők játszottak közre benne"
jól képzett legénység és okos taktika ? az előzőt meg lehetne valósítani de nyivákolás lenne belőle , az utóbbi meg a játékosokra van bízva. az olyan amilyen. -
bgabor #72586 Szerintem úgy fogják csinálni a Historical Battlet, hogy irányítottan merítenek a második vh csatái közül. Tehát csak olyan történelmi csatákat modelleznek le, ahol nagyjából volt valamiféle egyensúly a harcoló felek között, tehát elsősorban a háború második felére koncentrálnak majd.
Nem hinném hogy például az általad is említett 1941-es keleti fronton lévő áldatlan állapotokat lemodelleznék, ahol is Pz3/37mm és Pz4/75 mm L/24-esek álltak szemben a T-34/76 és KV-1esekkel. Mai napig nem értem, a németek abban a helyzetben hogyan tudták feltartani az oroszokat, de gyanítom a tankokon kívüli tényezők játszottak közre benne (jó minőségű német páncéltörő lövegek, Flak 88, Luftwaffe, tüzérség). -
Dean108 #72585 Na ezt ki fogom próbálni.
Én a haspáncélt totál középen próbáltam átlőni.
Úgy gondoltam a haspáncél talán minden tanknál gyenge, az IS-ek miért lennének kivételek?
-
mordawn #72584 IS-4 -et, ha veled teljesen szemben áll, akkor a haspáncél jobb oldalán, kicsivel a lánctalp mellett kell lőni. Német ágyú legalább pontos, kis szerencsével ammo rack találattal 1 lövéssel ki lehet szedni. Tesztelve, meg is kaptam a gyerektől, hogy csíter vagyok :)
Itt a fórumon is tett be valaki erről képet. -
És téged nooboznak mikor egyedül vagy és nem érsz vissza a bázisra is foglalókat lőni :D -
Dean108 #72582 Ez az egyik verzió.
A másik pedig, hogy mire KV-3-al odaérsz már csak te vagy egyedül, és a társaid füstölgő roncsa felől jönnek feléd .... -
Spheriot #72581 KV 3-mal én jártam úgy hogy mindig mentem a csata után, de nem értem el... túl jók voltak a többiek és kilőttek előttem mindent, egy lövést nem tudtam leadni... -
A dombról jutott eszembe. Csodás amikor kezdéshez berakja ide a KV-3-at. Mire kiér sík terepre a fél csata lezajlik, pláne ha stock.
-
Dean108 #72579 Egyébként összegezve.
A nagyobbik 10.5-össel:
IS-3: minden 2. lövés átmegy.
IS-4, IS-7: talán minden 5. lövés viszi át őket valahol.
A többi heavy-től nem igazán félek, mert szép lassan, de le tudom amortizálni őket.
Az IS-eket, pedig lehet gyakorló csatákban ki kell kísérletezzem, mert lehet totál rossz helyen próbálom lőni őket. -
Gunslinger #72578 43-tól meg jöhet a Tigris a rövid 88-assal, vele szemben meg IS-2, SU-152 és ISU-152 a 152mm-es atomágyúkkal, amik AP-val is átütik bárhol, két lövés lesz egy Tigris.
Nem lesz itt német fölény egy percig sem, maximum az 1944-45 csatákban 88mm L/71 és JT a 128-assal tud majd szépíteni, amíg nem flankolják őket. -
Dean108 #72577 A legnagyobb motor nélkül nektek nem volt iszonyat lassú az E-75?
Az E-100 lazán legyorsul, talán még egy Maus is.
Most a 2. legnagyobb motor van rajta (örökölte ezt is a KT-tól), de valami szörnyű gyenge.
Alig merek vele dombra menni. -
De az XP-t is jobban hozza a jobb löveg.
Azt viszont nem tudom mennyit dob a motor rajta. -
Dean108 #72575 A hasát próbáltam mert totál szembe álltunk.
Szépen ki is rajzolta oda a becsapódás helyét, csak nem sebeztem semmit.
Utána próbáltam az első "srávédőt", az sem sebzett.
Utána kiálló dolgokat kerestem, de ez már az 5-6. lövésnél volt. -
Spheriot #72574 a tier X-es ágyú? mert én arról beszélek. -
Dean108 #72573 Így viszont mire odaérek a helyszínre már vége a csatának. 
Azért lehet sorrendet cserélek, mert ezzel a löveggel T9-től felfelé elégedetlen vagyok.
-
Szakesz #72572 Így már más. IS-4-et szemből át lehet lőni a haspáncélzatán, a kémlelőnyíláson, valamint ha be van forgatva a teste, akkor az oldalpáncélzatán is, amely a beforgatás miatt elveszti döntöttségét. -
Gunslinger #72571 Már KT-n kifejleszthető, egész pontosan 0 free xp kell hozzá E-75-ön. -
Még nem volt ott a válasz mikor leírtam. -
Első a löveg legyen második a motor.
Jobb motorral nem lövöd ki az IS-4et -
Historical battle: az lesz az érdekes, hogy fogják a balance-t megoldani. Ne feledjük, hogy 1941-ben nem a németek rendelkeztek a legjobb harckocsikkal. A KV-1 és KV-2, meg a T-34-76 bizony jobb volt, mint a vele szembenálló Pz. III és Pz. IV. Még csak azt se lehet mondani, hogy olyan kevés volt belőlük.
Most vagy azt fogják csinálni, hogy a harckocsikat továbbra is igyekeznek balancolni (wrong), vagy a létszámmal játszanak, tehát oké, a németek reiszolhatnak a KT-re, Ferdire, JT-re, cserébe 5 német lesz az egyik oldalon, és 20-25 orosz vagy amcsi a másik oldalon (ez meg elég esélytelen). -
Dean108 #72567 Mondom hogy elírtam.
-
Gunslinger #72566 Általában este 9-től éjjel 1-ig játszom, a 6 millát a T34-re és E-75-re meg nem velük szedtem össze, az már megvolt korábban, 12 millám volt mikor nekikezdtem, közben prémiummal szépen termelt is a Tiger/KT meg a T29/T32, simán kitermelték a T34 árát, az E-75 és felszerelései miatt most lent van 8.8 millión a pénzem.
Prémium tankom nincs, sosem volt, leszámítva a t3-as Lend Lease Stuartot, amit gyorsan el is adtam. Most 12 tankom van, ebből öt tier 9-es és van egy tier 10 is, a pénzt meg nagyrészt KV-val termeltem ki, vele 770 csatát mentem eddig, de nagyon szeretek vele menni, nem kifejezetten azért tolom vele, mert kell a pénz (mert nem is kell annyira), hanem élvezetből. -
Szakesz #72565 Mire kell 100K free exp? -
Akkor csak jóra gondoltam -
Dean108 #72563 A 12,8 cm KwK 44 L/55 löveg még a jövő.
50k Xp kell még a motorhoz mert így tetű lassú és csak a legvégén tervezem a löveget. -
Te jó ég most nézem ,hogy még csak 10,5ből is a kisebbet használod.
Hát hogy jutottál el e75ig? -
Spheriot #72561 Gondolom nem volt neki betárazva 100k free xp. -
Dean108 #72560 Benéztem rosszat írtam.
Ez van most rajta: 10,5 cm KwK 46 L/68
A munkahelyen csak a http://www.wotdb.info -ról tudom kimásolni.
A lényeg hogy a KT-n lett kifejlesztve és azt egyből rá is raktam ahogy megvettem. -
Akkor ne csodálkozz a 225 pen már kevés tier 9be. De ha szemben állsz az IS-4el akkor a hasát és a kémlelőt viszi, de azt se mindig. -
Spheriot #72558 Amíg nincs meg a T10-es ágyú addig elég kínszenvedés mindegyik T9-es hevi. -
Szakesz #72557 Az L/68-as löveget illett volna megszerezni. L/52-vel jóformán a tier 9-es heavyk 75%-át szemből nem tudod sebezni. :) -
Dean108 #72556 Ez van most az E-75-ön:
10,5 cm KwK 45 L/52
A KT-n lett még kifejlesztve és használtam is eredményesen.
Most is elég jó, de ha meglátok IS-X tankot már előre félek, hogy a haja szálát sem tudom majd meggörbíteni.