A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #72566 Általában este 9-től éjjel 1-ig játszom, a 6 millát a T34-re és E-75-re meg nem velük szedtem össze, az már megvolt korábban, 12 millám volt mikor nekikezdtem, közben prémiummal szépen termelt is a Tiger/KT meg a T29/T32, simán kitermelték a T34 árát, az E-75 és felszerelései miatt most lent van 8.8 millión a pénzem.
Prémium tankom nincs, sosem volt, leszámítva a t3-as Lend Lease Stuartot, amit gyorsan el is adtam. Most 12 tankom van, ebből öt tier 9-es és van egy tier 10 is, a pénzt meg nagyrészt KV-val termeltem ki, vele 770 csatát mentem eddig, de nagyon szeretek vele menni, nem kifejezetten azért tolom vele, mert kell a pénz (mert nem is kell annyira), hanem élvezetből.