418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Viszont akkor lehet, hogy itt lesz majd ? Mert egy fullos IS vagy a 88 milis KT (vagy 75) már lehet 1vs1 ben kielégítőbb egyensúly lenne. -
lammaer #72634 Ha átváltok kisebbrre, akkor meg inkább megyek random battléba, mert ott legalább van esély hogy top tank legyek.
No mind1, én csak örülök ha raknak be valami értelmes tartalmat a dobókockás csata mellé, de nem hiszem hogy nagy megváltásra számíthatunk a historical battlék miatt. -
Ezt simán nyerhettétek volna, sok volt a stock tank, vagy láma volt a csapatotok nagyrésze... Még a scout powa is veletek volt :D -
Gunslinger #72632 Sehogy, becsületre ment. Nincs modul ellenőrző feature a játékban sőt, az MM sem tudja figyelni, ezért nézik a csaták számát, nem a felszereltséget. -
Gunslinger #72631 Akkor a lobbyban lesz 28 KT, tök mindegy, mert a csatába nem fognak beférni, ha meg játszani akarnak átváltanak kisebbre. Azért az IS-2-t sztem nem 1 vs 1-be fogja berakni, lesz 2 KT vele szemben meg vagy 4 IS-2 a tetején. -
Én inkább rettegek, hogy nehogy nerfeljék őket :D illetve, hogy milyen lesz a TierX es amcsi tank, ha bele akar illeni a képbe, akkor az E100nál jócskán erősebb löveg kellene rá, ami akkor már 1000dmg felett kéne teljesítsen, bár a hull még mindig papírból legyen. Viszont akkor már az IS7, hogy jön a képbe lassan, azt meg ha buffolják... :D -
Szakesz #72629 Ezzel mi a baj? -
Eddig amúgy, hogy ellenőrizték a vasárnaponként megrendezendő hystorical battlet? Ott voltak olyan szabályok, hogy 50% os emberrel, javítócsomagok, meg extrák nélkül, szigorúan valamelyik lőszerrel csak, stock toronnyal, stb. -
Sir Charles #72627 Na mégegyszer -
Sir Charles #72626 És még egy gyöngyszem a kedves smart matchmaking rendszertől
http://kepkezelo.com/images/igtm3bnatfokr86slv76.jpg -
lammaer #72625 Megint csak azt látom hogy álmodoznak itt a német fanok hogy kapjanak mesterségesen nekik favorizált csatatípusokat. Van már E50-etek meg E75-ötök, tessék mostmár felébredni :) -
lammaer #72624 Ki az a hülye aki IS-el megy be egy csatába, amiről tudja hogy a KT a toptank benne? Naná hogy a várószobában lesz 28 KT. -
Dean108 #72623 Igen de mit csinál az MM rendszer, ha a szerver oldalon sorban áll 679 KT és 815 IS?
Mondjuk senki nem akar hozni Pz IV-et meg hetzert. :)
-
Dean108 #72622 Németek a németek ellen?
Inkább 14 KT 14 IS ellen.
:) -
Gunslinger #72621 Így van, amellett, hogy történelmi csatában nem németek fognak németek ellen harcolni, hanem egy nemzet -> egy oldal lesz a felállás. -
Nazarov77 #72620 Én mintha olvastam volna olyan hogy ez olyasmi lesz mint a tank company szóval ha egy tanknak "erősségi" pontja lesz akkor nem lesz 14 KT hanem 3 ha az a limit pl, úgyhogy 3 player azzal jön, a többi meg hozza amit tud. -
lammaer #72619 Sztem a historical battle mesterséges top tank limitje lesz a bukás benne. Ha tudom hogy egy xxx tipusú HB-ben mondjuk a KT a top tank, csak olyanba megyek vele, és csak KTvel.
Mivel más sem hülye az eredmény: 2 * 14 KT fogja abálni egymást. -
VanDaal #72618 Az teljesen más :) -
+h -
Nazarov77 #72616 azért 225 pen nem rossz tier 7ben, de ja, nem lesz annyira op -
IS4-en öszejött az xp a 7-esre.
Ha nem fejlesztem ki (nincs nagy kanalam ahoz a vashoz) és a 4-es felkerül T10-be, akkor az ott figyelő 170.000 xp-vel mi lesz?
Ott ragad? Vagy aranyért váltható free-re? -
Nazarov77 #72614 vk36on nerfelik, a tigrisen olyan adatokkal lesz ahogy most van. -
úgy tudom hogy gyengítik a kónikus ágyút, szóval lehet már nem lesz akkora OP. -
Gunslinger #72612 Tier 7-ben sztem már nem lesz annyira OP, mint a VK36 tier 6-ban, ott már rendelkezésre áll a 75mm L/100 (Pantheron) és a 88mm L/71 is, amik közel ugyanazt tudják kisebb átütés és célzókör szűkülés mellett. -
Nazarov77 #72611 Majd teszt szerón tuti ki fogom próbálni. -
davidbog #72610 Ha credit problémád van valóban elgondolkodtató a premium account.
A hétvégén végre tudtam játszani. A maradék aranyamból vettem egy 3 és egy 1 napos premium accountot és 7,1 millió creditről indultam. Lenyomtam pár kört Panzer IV-el aztán eladtam (+122k credit). Majd megvettem a Vk3001 P-t (-720k credit). Evvel lenyomtam 78 csatát mire elit lett, majd eladtam (+360k credit) és megvettem a Tiger P-t (-1276k credit) és 105 csatát játszottam vele (3k xp és elit lenne). Amíg a fent említett harcjárműveim csatában vesztegeltek mint roncs, addig főleg E-75, IS-7, esetleg pár csata erejéig T34, KV-3 harckocsikkal harcoltam (ezekkel összesen kb 80-100 csatát játszottam le). A végeredmény az lett, hogy most 10 millió creditem van.
Ha mindent összeszámolok akkor olyan 4,5 millió creditet szedtem össze. Az igaz, hogy kb 250 csatát játszottam le 4 nap alatt.
Szóval premium accounttal nagyon megtudja szedni magát az ember. Ha biztosan tudod, hogy lesz időd játszani akkor arra az időre megéri a premium account, mégha csak egyszeri alkalom lesz akkor is.
-
Nazarov77 #72609 Most így belegondoltam hogyha a Tigris megkapja a kónikus ágyút az nagyon brutál lesz vele, LianaSilverwind vk36ról át fog szokni a Tigrisre, és majd jól felhúzza a win ratet hogy ne a Tigrisnek legyen a leggyengébb az összes T7 heavy közül :D -
R3nton #72608 ennek így semmi értelme, hogy néhány nagyobb klán uralkodik és a feltörekvőknek semmi esélyük sincs bekerülni -
R3nton #72607 amúgy én azt hoznám be CW-n hogy a védő csapat nem használhat gold ammo-t, maximum a támadó csapat. Ezzel ki lehetne küszöbölni azt, hogy a nagy klánok folyamatosan a térképen gubbasszanak -
R3nton #72606 nát nyilván nem lehet majd hozzájutni, és csak annak lesz aki már kifejlesztette, sőt aranyért se lehet majd -
Ha belegondolsz nem az analfabéták ülnek csak prémium tankokba, hanem azok is akiknek a 3-4 darab TierX.-es tankot kell fenntartanuk CW-re, komolyan gondolják, ezért áldoztak a játékra, és valszeg jól is tolják.
Tehát ott tartunk, hogy ugyan olyan eséllyel van átlag tankban is marha, mint prémium tankban...
Innentől kezdve, maximum csak irígységből irritálhat jobban egy prémiumos bénázása, mint egy IS3-as tulajé... -
Spheriot #72604 nem kell ahhoz premium tank hogy valaki hülye legyen, T9-10- es csatákban is néha égnek áll az ember haja: pl már elvárná az ember hogy nem mennek át a mi artynk vonalából az ellenfél arty vonalába, de nem : szétlövetik magukat... -
Megvallom őszintén engem még mindig jobban irritálnak az artyk, mint a prémium harcjárművek, de ez az egyéni szociális problémám... :)
Ahogy alant valaki kifejtette, ha prémiumként lehetne olyan csatába menni, ahol nincs arty, akkor gondolkodás nélkül fizetnék érte. :) -
davidbog #72602 Nyilvánvaló.
De azért irritáló amikor olyan csapattársad van tier 8-as premium tankban akinek semmi haszna nincs és amúgy a fejleszthető gépek közül tier 4-5 a legmagasabb szintű gépe. Néha az ilyenek még fedezéknek se jók mert olyan helyen lövetik ki magukat ahonnan értelmes játékos nem fog leállni lövöldözni. Sőt rosszabb az amikor fizikailag is hátráltatja a csapattagokat, mert bemászik eléjük amikor lőnének, vagy folyamatosan olyan közel van, hogy nem lehet miattuk megfelelően manőverezni.
De szerencsére kevés ilyen játékos van. A többség (90%) nem ilyen debil. -
Szakesz #72601 Persze ha ellened vannak az ilyen analfabéták, és könnyedén leküzdöd, a te arcodra is kaján vigyor ül ki. :) -
VanDaal #72600 Igen, szerintem is valami hasonló lenne a játék szempontjából a jó megoldás. Mert azért ez nem állapot hogy, top tier csatákba lehet bekerülni teljesen fogalmatlanul. A fejlesztők szempontjából meg... ezt már Cifu kifejtette. -
T34 mennyire biztos hogy teljes értékű prérmium tankra változik ? Gondolom Tier 8as-ra.
De pár ismerősöm azt állította, hogy az kamu, csak biztos ez is olyan lesz, hogy nem lehet majd hozzájutni, csak annak lesz akinek eddig megvolt, különlegesség lesz... ingyen prémiumot nem adnak a népnek.
múlt héten belekezdtem az amcsi ágba, megvan most a stock T29, csak evvel a hírrel kicsit elvették a kedvemet.
Mit ajánlotok, higgyek nekik ?:D -
Ne felejtsük már el, hogy a készítők célja a bevétel generálása. Ha valakinek van annyi pénze, hogy ilyesmire áldozza, akkor miért gördítsenek akadályokat elé? Pont az a lényege, hogy a tehetős játékos fizessen, lehetőleg minél többet. -
davidbog #72597 Az ilyeneken én is ki tudok akadni.
De ott van elrontva a dolog, hogy nincs semmilyen előfeltétele a premium harcjárműveknek. Azért berakhattak volna valami olyasmit, hogy mondjuk egy tier 8-as premium harckocsi megvételéhez kelljen 50 vagy 100 csata tier 7-es géppel (esetleg azonos kategóriájú tier 7-essel). -
szopóágra rakott a játék, ma még nem volt olyan meccsem T32vel ahol 1 perc után ne legalább 5 tankkal vezessen az ellen és persze nyernek is...