banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Ha credit problémád van valóban elgondolkodtató a premium account.

A hétvégén végre tudtam játszani. A maradék aranyamból vettem egy 3 és egy 1 napos premium accountot és 7,1 millió creditről indultam. Lenyomtam pár kört Panzer IV-el aztán eladtam (+122k credit). Majd megvettem a Vk3001 P-t (-720k credit). Evvel lenyomtam 78 csatát mire elit lett, majd eladtam (+360k credit) és megvettem a Tiger P-t (-1276k credit) és 105 csatát játszottam vele (3k xp és elit lenne). Amíg a fent említett harcjárműveim csatában vesztegeltek mint roncs, addig főleg E-75, IS-7, esetleg pár csata erejéig T34, KV-3 harckocsikkal harcoltam (ezekkel összesen kb 80-100 csatát játszottam le). A végeredmény az lett, hogy most 10 millió creditem van.
    Ha mindent összeszámolok akkor olyan 4,5 millió creditet szedtem össze. Az igaz, hogy kb 250 csatát játszottam le 4 nap alatt.
    Szóval premium accounttal nagyon megtudja szedni magát az ember. Ha biztosan tudod, hogy lesz időd játszani akkor arra az időre megéri a premium account, mégha csak egyszeri alkalom lesz akkor is.