418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Az a legkevesebb, 90K aranyból több év kijönne.
  • [NST]Cifu
    Inkább őrülni kéne h bővül a paletta!:)

Lehet velem van a baj, de nem örülök. Már annak se nagyon, hogy olyan járművek megjelentek a játékban, mint a Pershing, a JSz-7 vagy az E-széria. A T-54 már ott tartott nálam, hogy kivágja a biztosítékot.

Második Vh.-s játékról lenne szó, olyan járműveket belerakni, amelyeknek semmi közük nincs már hozzá, szerintem visszás.

Mondjuk engem őszintén szólva az is zavar, hogy vegyes az oldalak kompoziciója, a historical battle ezért várós erősen. Nem arról van szó, hogy nem volt a szovjeteknél Pz IV., vagy akár az SS-nek is T-34-ese, mert a zsákmányolt harceszközöket mindenki használta, aki csak tudta. De akkor legalább az oldalak festése tükrözné ezt...
  • Gunslinger
    Már lehet 360 napot.
  • hellokitty92
    Ja, meg 200 nap prém. Kemény.
  • virkir
    Az egy dolog de 200 nap prém na az hogyan?
    Tudtommal max 60 napot lehet egyszerre aktíválni.
  • hellokitty92
    Szerintem teljesen mind1, ha egy tank meghaladja az előzőleg megadott időhatárt, a lényeg h megfelelően legyen balancelva az ellenfeleihez.
    A francia tankok egy része is elég kései, de pl az m103 is 57-től állt rendszerben.

Inkább őrülni kéne h bővül a paletta!:)

Jó olvasni h az angolok modellezésének is nekiálltak, ez azt is jelentheti, h már nagyából végeztek az eddig bejelentett tankokkal és már csak a balanszolásuk van vissza! Mondjuk nem lepődtem meg h csupa olyan tankkal kezdtek, amik eddig is már a játékban voltak (matilda, churchill, sherman, lee).:O

Talán kapunk majd valami parasztvakításra valót overlordtól karácsonykor belőlük:)
  • Gunslinger
    Bazze, 90K arany?
  • [NST]Cifu
  • Gunslinger
    Van már kínai is, a közelmúltban indult, mikor jött az a csoda.
  • bgabor
    Van kínai szerver? Úgy tudtam csak US, EU és orosz van.
  • virkir
    Találtam egy érdekes eladó acc-ot
  • Gunslinger
    A kínaiak miatt lépték meg, már induláskor kétszer népesebb volt a kínai szerver, mint most az EU. Van ám ebben pénz, plusz mennyien vették meg itt is.
  • pointer4
    Azt még meg lehet avval magyarázni, hogy az 50' előtti tanknak a koppintása :D
  • bgabor
    Ez volt az elv, de az 1959-től rendszerbe állt, és Tier8-ba bevágott kínai Type59 ezt teljesen tökrevágta. Szerintem ezzel a húzással a fejlesztők teljesen nevetségessé tették magunkat. 1959 az már bőven a Leopard-1, M-48 Patton korszaka.

Most már nemigen vannak határok.
  • pointer4
    JA, nem 1950ig dolgozzák fel a dolgokat (kicsit ugye sántítósan), tankokat, stb?
    Bár az nem sokkal utána volt ahogy nézem :D
  • [NST]Cifu
    Historical kategóriában lehet T-34-85 vs. Chaffe (meg Pershing), Koreai háború, ugye.
  • Gunslinger
    Le kéne állni a drogokról. :-D
  • pointer4
    Mondjuk az oroszok nem kerülnek majd szembe az amcsikkal, ők egy oldalra kerülnek velük :D
    Slugger meg IS tigrisek ellen, vegyesen :D
    Bár ez lehet már kiüti a biztosítékot a hystorical kategóriában :D
  • pointer4
    KÖszi!
  • Dean108
    Igen igen.
    1 Tiger, aminek a csata 8. percében elfogy a benzinje vagy műszaki hiba miatt már csak lőni tud.
    Fő a történelmi hűség!
  • Dean108
    Majd felvesznek minket. :)
    Havi mondjuk 20,000 goldért páran biztosan bevállalnák.
  • Spheriot
    Ilyen sem volt még, minden tankommal első körben győztünk és kb ilyen arányokban...

Győzelem!
    Csata: Westfield 2011. november 2. 17:19:16
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 3 500 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 59 964  

• Gunslinger
    Különben is, mindenki a németet meg az oroszt fújja, az amcsikat sehogy nem tudod úgy balanszolni, hogy 1944-ben egyenlők legyenek a másik két nemzettel, tier 7 tankjuk nincs is, ami szerepelhetne, a legdurvább amit kiállíthatnak az az M36 Slugger, 1945-ben meg a Pershing, de ott akár már az oroszok is jöhetnének a T-44-el.

Tehát a tankokhaz sztem egyáltalán nem szabad hozzányúlni még csiszolás szinten sem, pláne egy ilyen pici jelentőségű játékmód miatt, majd sakkoznak a modulokkal és a tankok számával. Az amcsi balansz nyilván úgy fog kinézni, hogy 5 M4 vagy M10 vs. 1 Tiger I.
  • lammaer
    34 na :)
  • lammaer
    Ezazezazezaz... T43 már kifejlesztve, csak a jelet várom mikor vegyem meg :D
  • lammaer
    100 tesztelő??? Ne igyáűl többet, sztem 20 sincs nekik... :)
  • Oddball29
    The Overlord-show:

Q: It was said that American equivalent of "the true premium tank" (like Lowe, KW-5) will be the changed T34 (if I'm not mistaken). Is it going to be sold in the shop like the T8 premiums except M6, and is it going to earn as good as Lowe/KW-5, or it will be "second class premium tank" like M6?
    A: T34 is going to be purchasable in store.
    It should enjoy the same income/costs
  • Dean108
    Na ha mi teszteljük abból még lincselés is lehet!
  • Dean108
    Ezt a 60% os winrate-et úgy értsd, hogy 100 tesztelő állandóan oldalt vált, tehát Igor egyszer német tankkal megy majd orosz tankkal, majd amcsival több 100 csatát és még így is mindig mondjuk az orosz győz 60%-ban a német ellen vagy fordítva.
    Ez már biztosan gyanús lenne.

Persze tőlem akárhogy is kiegyensúlyozhatják csak az a lényeg hogy rengeteg fejlesztési és tesztelési idő kell ahhoz, hogy nyugalommal kiadhassák és ne kelljen attól félni, hogy aztán majd lerohanják őket a különböző fórumokon.
  • lammaer
    "Ezt nagyon le kell teszteljék elsőre a saját tesztelő csapatukkal.
    Rendszeresen oldalt cserélve több 100 csatát lenyomva."

14 embert fizetni azért hogy letoljanak több 100-1000 csatát? :)

Ne is álmodj róla, kijön ahogy kijön, aztán majd leteszteljük mi :)
  • Gunslinger
    Ezer csatából 60%-os winrate sztem egyáltalán nem szignifikáns és akkor azon még mindig lehet balanszolni, hogy akkor mondjuk a 60%-os nemzet 1944-ben 1 tankkal kevesebbet vihet vagy 8 elosztani való ponttal kevesebbet kap.
  • Dean108
    Azt nem írtam hogy a tankok alap értékein kell csiszoljanak!

Az biztos, hogy ha az első 1000 csata után kiderül, hogy vagy a németek vagy az oroszok (vagy az amcsik) mondjuk akár 60% winrate-tel bírnak a másik nemzet kárára akkor is ha a játékosok oldalt cserélnek, abból tuti marha nagy balhé lesz.

Ezt nagyon le kell teszteljék elsőre a saját tesztelő csapatukkal.
    Rendszeresen oldalt cserélve több 100 csatát lenyomva.
    Ha nagyszámú csata össz-átlagában kijön minden nemzetre az 50% winrate, akkor kb egálban vannak a dolgok.

Jobb ha ezt ők derítik ki, mintha alulról jön majd az anyázás.
  • Szakesz
    Én a múltkor hatot lőttem rá és csak egy tudta megsebezni. :)
  • Gunslinger
    Akkora csíter mocsok ez a GW Type-E, E-50-el négy lövés kellett bele.
  • Gunslinger
    Dehogy, ezt 100%-ig kizártnak tartom, egy tier 7-et nem lehet és nem is kell felerősíteni 8-as szintre csak azért, hogy egy historical battle módnak kedvezzem, amit amúgy is a játékos közösség egy pici része fog csak kihasználni. Bőven elég mozgásterük lesz a modulok összeválogatásával és a tankok arányainak meghatározásával, magukhoz a tankoknak nem fognak hozzányúlni egyetlen mód miatt, ez tuti biztos. Ezen kívül rengeteg egyéb játékmód fog megjelenni, többségük még bőven a historical előtt.
  • bgabor
    Ezzel az a gond, hogy sok dolgon nemigen lehet változtatni a balance érdekében. Úgy értem, a páncélvastagságok és a lövedékek átütési értékei már most is 90%-ban valóságosak, ezen nincs mit állítani. Állítgatni a balance érdekében szerintem inkább olyan, a valóságban nem létező dolgokon lehet, mint az egyes tankok életereje és a lövedékek által bevitt sebzés. Esetleg lehet trükközni azon hogy a döntött páncélzat mennyire szóljon bele az átütési értékekbe.

Továbbá kénytelenek lesznek végre kivenni a nevetséges, +/- 30%-os penetrációs változót, amely szerint ugye szerencse kérédése, hogy a lövedéked éppen az átlagos penetrációt adja, le, esetleg annál 30%al kissebbet vagy nagyobbat. Na ez az ami szerintem már most is megagáz egy tankos játékban, viszont historical battleban már totál elfogadhatatlan lesz. Elvégre nehezen fogját beadni a reálisabb csatákra vágyó játékosnak, hogy a T-34ese F-34 ágyújának lövedéke egyszer átviszi szemből a TigerI tornyát is, máskor viszont a Panzer4 F tornyát sem.
  • Lesusius
    Sziasztok, tud nekem vki ajánlani 1 klánt ahova kezdő playerek mehetnek 1 kis csapatos lövöldözésre?
  • Dean108
    Nekem van még egy tippem arra, hogy miért tart ilyen sokáig.
    Szerintem jelenleg nincsenek kiegyensúlyozva a nemzetek.
    Ha azonos tierben összeeresztenénk a népeket kibújna a szög a zsákból.

A Historical Battle alapvető feltétele a national balance!
    Ennél már nem lehet tápolni csak az oroszt vagy csak a németet.
    Amint ilyen csaták létrejönnek 1 héten belül a top játékosok által ki fog derülni hogy egyensúlyban van-e a mérleg.

Most ez nem tud kiderülni, mert vegyesen vagyunk a random battle-ban.
    Hol az orosz több, hol a német, hol az amcsi.
    Együtt megy a KT és az IS-X, tehát hol így alakul hol úgy skilltől, csapattól függően.

Amint viszont rendszeresen csak 1 nemzet van egy oldalon minden azonnal kiderül. Ebbe nem mehetnek bele úgy, hogy nincs tökéletesre csiszolva a national balance!
    Van még kb 1 évük hogy nerfeljenek ill buffoljanak akit kell.
    Erre kell főleg az idő.
  • Gunslinger
    Á, nincs egy szinten egy fullos IS-2 egy stock KT-val, a KT sokkal masszívabb, több hp-val. Amúgy nyilván lesz modul figyelő rendszer, sztem ezt tart sokáig megcsinálni, örülhetünk, ha 2012 karácsonyára meglesz. Overlord is azt írta, hogy az év közepe előtt kizárt, ha már ő ilyen távolra rakja ahhoz nekünk még hozzá kell adni minimum fél évet.
  • Szakesz
    A történelmi csaták célja nem a random felváltása. Nem az a célja, hogy te ott fejlődj, hanem a hangulatfokozás. A játékosok egy kis részének lesz ez a csatamód igazán élvezetes.