banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Ezzel az a gond, hogy sok dolgon nemigen lehet változtatni a balance érdekében. Úgy értem, a páncélvastagságok és a lövedékek átütési értékei már most is 90%-ban valóságosak, ezen nincs mit állítani. Állítgatni a balance érdekében szerintem inkább olyan, a valóságban nem létező dolgokon lehet, mint az egyes tankok életereje és a lövedékek által bevitt sebzés. Esetleg lehet trükközni azon hogy a döntött páncélzat mennyire szóljon bele az átütési értékekbe.

Továbbá kénytelenek lesznek végre kivenni a nevetséges, +/- 30%-os penetrációs változót, amely szerint ugye szerencse kérédése, hogy a lövedéked éppen az átlagos penetrációt adja, le, esetleg annál 30%al kissebbet vagy nagyobbat. Na ez az ami szerintem már most is megagáz egy tankos játékban, viszont historical battleban már totál elfogadhatatlan lesz. Elvégre nehezen fogját beadni a reálisabb csatákra vágyó játékosnak, hogy a T-34ese F-34 ágyújának lövedéke egyszer átviszi szemből a TigerI tornyát is, máskor viszont a Panzer4 F tornyát sem.