418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pongyi
    Egyáltalán nem ciki, nagyon ügyes voltál gratulálok:)
  • Pongyi
    Ezért is írtam h meglepően jól működött:) Tök jól lereagálták mindig.
  • Pongyi
    De a T32 nem a T29 90-esével megy alapból, hanem külön ágyúja van ami T8-as. Szemből lőhető vele a Ferdi is, de erről már mint mondtam tegnap este értekeztünk.
  • VanDaal
    Ma láttam kempelő T-54 platoont. Rohadásik vagyunk entellektüelekkel :)
  • Oddball29
    Sluggerrel lőttem egy Top Gun-t T7-es meccsben, naná, hogy kikaptunk:).
  • lammaer
    Gratulálok, szép teljesítmény.

(úgyis tudom hogy csak azért írtad be, nem lényeges mikor jön az arany :D )
  • lammaer
    Ez megnyugtatna, hogy nem én butultam el, hanem körülöttem vannak intelligensebb emberek :)
  • Clay
    Gondolom ciki már eredmény linkelni, de eddigi legjobb köröm:

Victory!
    Battle: Ensk 2011. november 4. 17:33:40
    Vehicle: IS-4
    Experience received: 2 744 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 48 354
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Kolobanov's Medal, Defender, Boelter's Medal, Sniper
  • lammaer
    Elképzelem ahogy WoTozás közben dúdolgatod az E75-nek hogy ... Na figyu már, mondom mi a szitu ....

És az E75 visszadúdol hogy .... Nekem bejön ez a szitu, Nekem bejön ez a szitu....
  • ximix #73146
    Nálam is ilyen szitu szokott lenni annyi kiegészítéssel, hogy én meghalok 3-an meg végignézik vagy mire beszorítom lefogom már nincs ott senki, persze vannak kivételek, de ritka mint a jó MatchMaking :)szóló random csatában, a platonra jobban ráillik amit írtál.
  • Pongyi
    Hát én ugy vettem észre h a tesztszerón ami ugye tele volt ruszkikkal (kb 90%) fullkretének játszottak, már elnézést a kifejezésért. Teljesen idiótán játszottak, sztem EU szerón sokkal skillesebb játékosok vannak, sokkal inteligensebbek is. Sztem azért tudtál ott villogni:) EU-n sokkal képzetebbek sztem. Vagy tapasztnyaltabbak. Egyébként ez a tesztszeró egy teljesen külön szerver csak a teszt célra? Nem nagyon értettem h miért van olyan kevés játékos EU-ból.
  • Ohyner
    Jó látom mindegy, hogy ma mivel megyek lehet az Löwe, E50, Ferdinand Panther vagy akármi. Megkaptam a mellé csak debileket rakjunk jelet.
  • Pongyi
    T32-vel 90-essel simán lehet lőni KT és IS3-ast is de erről már értekeztünk itt tegnap este (éjjel) olvass vissza. De IS4 illetve E75 valóban mumus volt azokkal szemből oldalról nem sokat tudtam kezdeni. De ha T8-as heavyvel T9-est adott be az azt jelentette h nálunk is volt T9-es tank és máris megvolt a dolgom. Mentem a miénkkel és ha ugyláttam h patthelyzet alakult ki egy csikicsukiban (nem nagyon akartak mozdulni) akkor "beáldozván" magam berongyoltam melléjük, bemásztam a seggébe és elkezdtem lőni. Akármennyire is gyenge vagyok előbb utóbb csak rámfurdul és ezen a szinten már konkrét kommunikáció nékül is egyből levágja a csapattársam h most kinézhet és belelőhet. Meglepően jól működött a dolog számtalan csatában, de el is várom egy emberkétől aki E-75-ben ül h egyből levágja a szitut amit teremtettem.
  • lammaer
    Én az IS4el kapcsolatban nem érzem a papírformát, pattan az oldala mint a fene az oldala, meg felszívja a lánctalp a sebzést mint a fene...

Mindazonáltal az eredeti témánál maradva T29/32-t is 105-össel toltam. Tényleg csak akkor tudom elképzelni hogy vki 90est használjon ezeken a tankokon, ha nagyon-nagyon zavarja a lőszerszámla (nem a profit, mivel nyilvánvalóan 90essel nem is fog olyan jól keresni mont a 105össel), mert semmi más nem indokolja hogy NE a 105-ös legyen ezeken a tankokon.
  • Eagle16
    Oldalról azért nagyon nem mindegy hogy 160-as átütés vagy 198-as...198-assal lazán átlőhető, esetleg az kavar be hogy 10-ből 5 lövést felszív a lánctalpa a semmibe...de 90-essel meg át se ütöd, szóval szerintem 90-es ágyúval csak teher vagy a csapatnak, Tier 8-as heavy Tier 7-es ágyúval...ugyan már. Ez nem fürge közepes hogy mindent megkerülsz vele aztán oldalba lövöd.
  • lammaer
    Amúgy a tesztszerón én is nagyon villogtam a chaffee-val (tán még a posztjaim is megvannak róla hogy mennyire odavoltam érte), de most élesben valahogy nem tudok igazán gyakran jó köröket menni vele.

Lehet az emberek kevésbé voltak jók a tesztszerveren, esetleg akkor még túl új volt a chaffee és nem foglalkoztak vele, nem tudom. Élesben most nekem jobban bejön a másik két T5 scout, de azokkal is nagyon lutri, simán tudok velük 120 XPs kört menni :)
  • foxbat88fx
    Üdv. Valaki nyert már aranyat valamilyen versenyen? Ha igen mennyi idő alatt kapta meg?
    Csak mert én 4. lettem az ESL 4# Funcup-on ami 1000 arany, de még sehol semmi :D
  • lammaer
    105ös ugyanúgy pattogott mindenhonnan az IS4-ről, mint a 90es.

Gyűlölök Tier8 vagy alatta lévő tankkal IS4re lőni :S
  • Eagle16
    Amúgy az a legidegesítőbb amikor a mocsok SPG-s 5-6 kill után beírja neked a csetbe hogy GG...GG persze, ilyenkor megtudnám fojtani akármelyiket.
  • lammaer
    Én kihúztam böcsülettel élesben a chaffee-t, és Pongyi minden egyes szavát alát tudom támasztani a Stuarttal kapcsolatban. Azóta már az se zavar, ha vki csalánnal veri a tökeimet...

Ha vki nagyon szeretne fun tankot, menjen a T50-2-re, mert a T-50 is használható.
  • tigrincses
    http://www.youtube.com/watch?v=JQADNC0k3LU&feature=related
  • Eagle16
    Az nem semmi. A T32 a 105-ös is gyengének számít, nemhogy a 90-es. Még T29-re elmegy, az IS-t meg a Tigriseket átlövi, de azért T2 meg Is-3 ellen én elképzelni sem tudom hogy mit csinálhattál, komolyan. Vagy ha berakott T10-es csatába...azért nem mindegy hogy az Is-4-nek átlövöd az oldalát, vagy nem.
  • Ohyner
    Hát ez gyönyörű, elmúlt három körben már 3 killjeim voltak. 100%ról, de ugyanúgy 5 tankos előnyből elbukják a meccset, ráadásul ugyanúgy 70XPt kapok. Nevetséges.
    Egy meccs alatt háromszor rohanom végig a pályát és nem semmi, semmi haszna sincs. Mert amint elmegyek a bázisról már foglalják és ha hárman vannak ott védeni max hpval akkor is kinyírja mind az a fél hp-s még náluk is kisebb tank. Ha meg nem támadok akkor egyesével lelövik őket.

Oylan szinten szemen köp a játék hogy az már csodás. Ehhez csak azt tudom hasonlítani amikor a Ferdi nagy lövege kétszer pattant 100m-ről egy hummelről.

• pointer4
    Köszi, akkor arra felé araszolok!
  • Pongyi
    Ha bármit is akarsz kezdeni azzal a tannkal mindenképpen vedd meg a tornyot és a legnagyobb puskát. Ha emlékezetem nem csal ugyanaz a legerősebbje mint az E8-nak és az egy nagyon jó fegyver. Marha gyorsan táraz és simán sebzed vele a T7 heavyket is. Töltésgyorsítóval 3-4 mp körül van a reloaded time-ja ami igencsak jó....Szemből meg zavarba tudsz hozni még egy T8-as tankot is. Szal megéri kifejleszteni sztem.
  • Pongyi
    Az M5-ös 75-öse nagyon "jó" ha kb 10 méterre állsz attól akit lőni akarsz, de ha bármitől is csak 10 méterre vagy akkor neked ugyis lőttek. Azzal kifarmolni a Chaffe-t igazi kínszenvedés sztem. 0.6.7-es tesztszerón megcsináltam a Chaffet, de ott 10*-es lóvét és xp-t adott és még ugy is sokáig tartott 55.000 xp-t megcsinálni. Igazi mazohistának kell lenni h vki belevágjon Chaffe-be normál szerón:) De ez csak egy magánvélemény:) Am megéri megcsinálni, nagyon fun vele menni, nem sok van belőle és a legnagyobb ágyúja igazi ajándék. Nagyon brutál volt tesztszerón.
  • Koridor
    A TankAceOnline-val játszik valaki?
  • Pongyi
    T29-est végig a 90-essel használtam csak ugy mint a T32-őt. Jó az a 90-es csak tanuld meg a gyenge pontokat, és plusszos lesz vele minden köröd.
  • VanDaal
    Közvetlen ezelőtti körben meg hiába csináltam 5 killt Abbey-n, vesztettünk, mert az ellentől még a fél csapat megmaradt, mire tőlünk már csak én. Azelőtt meg Lakeville-en vereség, mert a városba csak 2-en mentünk. A többi 13 kempelt. Köztük egy T-54 platton.
  • sanya01
    Most mondjam azt, hogy átvánszorgok a töltésen Löwével, elindulok a házak felé és mire odaérek azt látom, hogy a 2db Is4-es megállt az első bokorban....hagyjuk már ezt "Löwezést"...divatjamúlt...

Ha meg a 7. vesztes csata után ahol az ember legelöl halt meg, netán kedve támad kempelni egyet, (csak úgy óvatosságból) akkor kurvára ne lődözz a picsámba mer' aztat nem szeressem!
  • VanDaal
    Arra nem igazán lett volna most még időm sem. Mire beírtam, hogy ez így nem lesz jó, már kb ott is voltak az ellen Type-jai, aztán ki is lőtt az arty. Utána apránként persze mindenki mást is. De inkább mwghalnak a bokorban úgy, hogy szinte visszalőni sincs idejük, mint hogy neadjisten a csapat hasznára lennének.
  • nono55
    Én ilyenkor odapörkölök mindenkinek egyet, ha nem értenek a szép szóból. :)
    Legjobban a Löwes arcokat bírom, amikor kempelnek a szarjukkal a bokrokban, mintha nem lenne nekik mindegy, meg a prémiumos tankjuknak.
    Beállok mögéjük és kitolom őket. xD Általában hamar elvéreznek, a Ferdinek meg tökéletes fedezék a füstölgő Löwe. :)
  • ollie
    Az alap toronyról beszéltem.
  • VanDaal
    A kurva életért nem lehet azon a tetves Prokhorovkán menni a töltés felé hiába pofázik nekik az ember. De neem, csak bele az első tetve bokorba aztán ott rohadunk meg, míg ki nem lő az arty! Bokorban vagyunk, onnan aztán se előre, se hátra. Támadni azt nem kell, majd megy más. Védeni se megyünk vissza, az se a mi dolgunk, nekünk csak ülni a kell abban a mocsok bokorban. És minden rohadt körben ez van!
  • Renegade
    szvsz büntetésből olvasd el legalább kétszer a FAQ-t
  • MitsuMishi
    Okés köszi
  • Legitimista
    De lehet, asszem a res/text részt kell felülírni, de nem merek megesküdni. Hasonlóan lehet angol nyelvűsíteni a ruszki klienset. Áss utána.
  • MitsuMishi
    És az se lehetne hogy valami orosz nyelvet letöltök rá? xd Azért orosz szerverre nem akarok átmenni :D
  • mordawn
    Ez igaz is, mert ezek az alap torony adatai.
    A fejlesztett T119 toronyé: 298/197/152
  • Eagle16
    Ja, de ha rákattintasz a tankra bal gombbal és ott megnézed a 2. tornyának az adatait akkor láthatod hogy az sokkal erősebb.