banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pongyi
    T32-vel 90-essel simán lehet lőni KT és IS3-ast is de erről már értekeztünk itt tegnap este (éjjel) olvass vissza. De IS4 illetve E75 valóban mumus volt azokkal szemből oldalról nem sokat tudtam kezdeni. De ha T8-as heavyvel T9-est adott be az azt jelentette h nálunk is volt T9-es tank és máris megvolt a dolgom. Mentem a miénkkel és ha ugyláttam h patthelyzet alakult ki egy csikicsukiban (nem nagyon akartak mozdulni) akkor "beáldozván" magam berongyoltam melléjük, bemásztam a seggébe és elkezdtem lőni. Akármennyire is gyenge vagyok előbb utóbb csak rámfurdul és ezen a szinten már konkrét kommunikáció nékül is egyből levágja a csapattársam h most kinézhet és belelőhet. Meglepően jól működött a dolog számtalan csatában, de el is várom egy emberkétől aki E-75-ben ül h egyből levágja a szitut amit teremtettem.