418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #73635 Akkor én kapok tőled is egy buksisimit mint a csapattól a múltkor?
Mountain pass-on volt hogy a két csapat szépen megkerülte egymást északon és délen majd az ellen kezdett előbb foglalni én meg a Hummel-el mivel az A5-ről supportoltam szépen visszadöcögtem mivel egy medn-nek nem volt annyi esze és TD üzemmódban lelőttem a foglalást nullára így a mieink nyertek.
Volt is nagy hálálkodás csak valamiért nem mentette a képet ez a nyüves játék. -
Sir Charles #73634 Hát ez vicces volt.
KV-val mentem volna egy meccset Himmelsdorfon, low tier meccs.
Ahogy elindultam, jött apósom és otthagytam a játékot.
Ez lett a vége:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. november 7. 9:46:06
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 243
Szerzett kredit: 9 909
Csatában elért Achievement: Acélfal
-
ilsalon #73633 Az artyzásnál marhára számít a legénység skill. Még 100%-nál is 35-45% körül lesz a találati arányod. Ez kis artyknál nagyon szenvedős, mivel ugye ott még nincs pénzed legénységet venni, ráadásul nem is nagy a sebzőköre, tehát nem nagyon fog sebezni, ha mellé megy.
Még bétában egyszer hummellel hét ellenfelet tédéztem le Himmelsdorfon. Mindig megvárták mire betöltöttem, pedig minden lövés után vártam a kilövést, de nem. Végül így meg is nyertem a csatát egyedül. Sajnos ez valószínűleg csak egyszer volt és lesz a WOT-os pályafutásom alatt.
Általában 1-2 td lövésre ad lehetőséget az ellenfél, amit nem is mindig lehet kihasználni a nagy célzókör és lassú célzás miatt. GW Tigerrel elég jó hatásfokkal lőttem így a lövések kb. fele betalált. GW E-Type-al már kevesebbnek érzem ezt a számot. -
Azaz :) Én is meglepődtem, mert minden összejött ... Mines-on 11 arty, ebből 6 odaát ... Kempelni nem akartam, felmentem a hegyre középen ... mindenki körbement ... szépen vártam egy darabig, aki fel akart jönni azt egy Type-al kiszedtük, majd szépen begurultam a bázisra, és kilövöldöztem őket ...
4-szer lőttek mellém, 2 splash találatot kaptam, szóval qrva nagy mákom volt ... Ami zavar, hogy a 6-ikat (Valamilyen object ...) lelőttem 15 HP-ra, erre kilőtték a mieink ... PEdig meglehetett volna mind :) -
egonn #73631 faxa, mondjuk overizé nem írja h csak jövőre lessz francia tree! -
Adjunktus #73630 Ilyen artyhero csatajelentéseket,akkor linkelgessetek be,ha az első vonalban harcolva TD módban alkottatok.
A hagyományos artyzásban semmi felemelő,dicsőséges és elismerésre méltó nincs. -
hellokitty92 #73629 http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/initial-package-of-french-tanks.html -
Seriallkillah #73628 csak jövőre lesznek a francia tankok az már más kérdés mikor. Elméletileg valamikor lesz egy Európai és egy Brit tech tree is de ez a jövő zenéje.
Jó lenne ha minél hamarabb bejönne az új tech tree.
Bár lehet inkább arra kellene koncentrálniuk hogy a cheatereket kivegyék a játékból... nagyon nem szeretem a hitmarkeres idiótákat de még azokat is elítélem akik olyan skint használnak ami megmutatja a tank gyenge pontját. -
egonn #73627 Hali! A francia ágban kapunk TD-t is? Vagy csak jövőre? Persze csak ha kapunk francia ágat:) -
Spheriot #73626 Nekem nem jönnek be az artyk igaz M41 ig van csak amcsi vonalon, meg most próbálom a németet: Grille, de mkettő képes nagyon gyakran a bezoomolt célkereszt mellé lőni... Mások viszont szórják a killeket valamit nagyon nem jól csinálok... -
ilsalon #73625 Én prémium nélkül nyomtam el GW Tigerig. Ritka volt a minuszos kör. -
Seriallkillah #73624 pedig t5-t6-os artyba már elég sokba kerül a lőszer -
Renegade #73623 T5-től hoz szépen pénzt, t6-nál már habzsidőzsi, t7-nél kb mindegy mit csinálsz akkor is ömlik rád a pénz -
mindjárt megsajnálunk :P -
bgabor #73621 Egy igazi hős vagy... -
malystryx #73620 Milyen skin van a tankodon??? -
arcso83 #73619 Jó reggelt mindenkinek.Honnan lehet le tölteni azt a programot a mivel latod a tankok eletet ha rá viszed a célkeresztet,ALT lenyomása nélkül? -
Nem tudom miért nyugszik bele sok ember de engem már qva idegesít hogy pl:10,5 cm KwK 46 L/68 aminek jóval több a minimum penje még a +-25%al is nem bír átütni 100mm-t
bazzz egy KV3 alaptornyos kis xart közvetlen közelről 2x egymás után nem bírok átlőni mert a random csíter gém nem engedi
-
Ez pedig az 1 birka meg indul a többi követi szindroma,minimapot érdemes figyelni a csap helyezkedés imba volt .ööö persze bukta!
-
[URL=http://kepkezelo.com/] [/UR]
Mi lenne velünk ha nem lennének ilyen partik?!? -
-
Nem tudom de ez a M7 P.-vel még nyertes csata után sem tudok normális Xp, Kredit menyiséget kicsikarni
Így nagyon messze lesz a M41.
Pedig mindenki azt írja hogy az arty milyen jó pénznyomda, én meg hiába lövök ki nálam nagyobbakat akkor sem hozz szinte semmit. -
kdezso30 #73613 Tud ez a kicsike, ha akar: 33 ! beszedett találat után 670 hp maradt, pedig nem low tier csata volt.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2011. november 6. 23:33:10
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 107
Szerzett kredit: 65 917
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kay Kitüntetés II Osztály, Mesterlövész -
Plata #73612 Azannya,mindig is utáltam Ruinberget artyval,erre most:
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2011. november 6. 23:21:37
Jármű: M12
Szerzett tapasztalat: 652
Szerzett kredit: 23 750
3 kill 3 sebzés.Panther kettőt házak közt 1125-ös kokival jutalmaztam. -
Oddball29 #73611 Az az, amit arti-írtásért adnak?
Na olyanom még nincsen, hamarabb kilépnek. -
Plata #73610 Kösz,megvettem rá a jobb ágyút,nem mondom jó drága volt,de úgy néz ki behozza az árát.
Győzelem!
Csata: Murovanka 2011. november 6. 23:09:55
Szerzett tapasztalat: 858
Szerzett kredit: 32 438
-
Ohyner #73609 GG Plata. Na mára nekem ennyi! KB 17500Xp-t szedtem össze, ebből 14500 már a T1-el ahhoz képest, hogy nem játszottam sokat elég jó.
A vége elég harmadrangú lett, de lesz majd jobb is.
-
Plata #73608
Nagyon élvezetes csata volt,csak a végén 2 lőszerem maradt. -
Plata #73607 Aszt hiszem mégis csak szeretem az M12-t.
Győzelem!
Csata: Malinovka 2011. november 6. 22:36:21
Szerzett tapasztalat: 1 135
Szerzett kredit: 38 014
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szárnysegéd, Pusztító -
Van egy ilyen fajta lepattanás is amit a lövedék csúcs szöge határoz meg és okoz lepattanást, mert a lövedék nem a hegyével éri el a páncél lemezt hanem mondhatni az oldalával.
Egy videó a lövedékekről
-
Ohyner #73605 Ez már nem igaz, ha top tank vagyok rendre láma a csapatom, 3-4-5 killes bikták sorban. Vagy úgy nyerünk, hogy lőni sem tudok. -
Gunslinger #73604 A fagyasztást kivéve az új CW update-ek már élnek az NA szerveren (megint ők kapják meg először a legújabb stuffokat, hihetetlen).
http://worldoftanks.com/news/788-clan-wars-returning-today/
Viszont megint emelkedett az átlag hit ratiom, már 77%, öröm-bódottá. :-D Az E-75-el 140 csata alatt 86% sztem sokat dobott rajta. :-) -
lammaer #73603 Ilyenekra vagy máregyből töltöm a HE-t, vagy a lepattanó után. -
ma is nagyon fel akar baszni a játék...
T-32, jönnek velem szemben 4-en, na mondom akkor már a szaros panther2-őt lövöm aminek alig van HP-ja, 130... erre bazdmeg 2x is lepattanok róla LOL aztán persze IS-ek kinyírnak. Ferdi hull-downba lazán átlőtt szemből, lövés nyomot nem találtam a testen, a torony mintha megkopott volna egy kiálló antenna részen.
a kibaszott AFK playereket meg bannolni kéne a picsába, röhej hogy ott áll a bázison míg engem 4-en körbevesznek.
T5 scoutokba egy meccs alatt 2X lőttem 0 sebzézt... ühüm nailed em baad. -
Köszi válaszod
-
ráadásul artyval is van... hát igen... :D -
Nemtom, hogy robbanó volt vagy lepattanó, de az előttem lévő tankon volt egy becsapódás effekt és a hang, én full fedezékben voltam, de 1-2 tized mp múlva rajtam is csattant és elvitte az ágyúm. -
Plata #73598 Volt,m41-el és kv 152-esével,ruinbergen a lövedékem lepattant és a csapattársamat ölte meg.Láttam ahogy a lőszer lepattant a célpontról és cikázva betalált a társamba és neki kampec. -
davidbog #73597 A valóságban különböztetik meg így. A WoT szempontjából nem lényeges hogy megmarad-e a lövedék energiája. A játékban szerintem nincs lemodellezve a lepattanó lepattanás utáni "élete". Bár néha vannak olyan lövedékek amik nagyon fura irányokból jönnek.
A valós életben néha számíthat a lepattanó. Harckocsit kísérő gyalogságot, vagy esetleg másik harckocsi sebezhető pontját találja el (távolságmérőt, különböző szenzorokat stb). De hinném hogy gyakori az ebből fakadó veszteség. -
klezzz #73596 Az miért lényeges, hogy megmarad az energiája a lepattanónak? Volt már olyan valakinek, hogy a lepattanó lövedék eltalált egy másik tankot egyáltalán ez lehetséges a játékban?

[/UR]